Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 11 333
  • 386
  •   2
Отговори
# 60
Амазонка честито. Лека бременност и пухкав финал.

Ангелова моето средното не спеше. Най-странното е, че в градината се научи и там спи. Сега на 5г понякога и вкъщи спи на обяд, в градината почти всеки ден. Вечер заспива към 23ч. Зависи кой я слага аз или ММ. Всъщност зависи дали ММ си е вкъщи, защото на него му се глези. Като го няма в 22ч всички спят. За скубането изобщо не коментирам, не е ок. В яслата имаме дете, което удря скубе и хапе. Моето много рядко го закача и са приятели, но първия път като и е посегнал тя го е набила. Тя не посяга първа, но не се и оставя, все пак расте с две по големи. Но в групата са луднали от това дете.

# 61
Към мамите дето купуват боси обувки , кажете марки на боси сандали от които сте доволни? Търся сандали,ама с на Яна големия крак нищо не намирам и се отчаях ....

# 62
Към мамите дето купуват боси обувки , кажете марки на боси сандали от които сте доволни? Търся сандали,ама с на Яна големия крак нищо не намирам и се отчаях ....
Биомеханикс имат боса серия,но не е ли рано за сандали?🙄

# 63
след две седмици ще е юни чакам си вече затопляне  Joy просто не намирам каквото търся и ще си падне ровене, иначе вече изкарват по сайтовете новите модели.
Как да разбера кои са боси на биомеханикс, никъде не пише...

# 64
Лизи ако си мислиш, че е трудно с голям номер пробвай с малък. Голям зор видях да намеря каквито и да било бутуши на каката като беше на 1г. Тя вече вървеше и носеше 18 номер.

# 65
след две седмици ще е юни чакам си вече затопляне  Joy просто не намирам каквото търся и ще си падне ровене, иначе вече изкарват по сайтовете новите модели.
Как да разбера кои са боси на биомеханикс, никъде не пише...

Обозначени са кои са босите модели. Поне при обувките им беше така в сайта на Котарак в чизми

# 66
Аз харесвам сандалите на zeazoo, сега за лятото обмислям сандалите на igor.
Взех едни балеринки от босата серия на Колев и Колев, останах приятно изненадана.

# 67
  • Варна
Харесвам на DD step аз, вече няколко чифта обувки износва Габи

# 68
Дд степ , много ли са широки? На мойте краката са по тесни и глезените слаби.

На Игор много ми хареса цената Joy ама се чудя този силикон дали ще им поти крака и дали ще им се хлъзга нещо. Имаш ли наблюдения за това? Аз до сега все кожени съм взимала и не знам . Иначе и като модел са симпатични.

# 69
Момичета препоръчайте ми сгъваема триколка ?

# 70
Ради, нашата е такава:
https://www.ozone.bg/product/trikolka-7-v-1-kikkaboo-trix-beige/
Доволна съм, доста е здрава. Много път е видяла и сега я ползваме понякога.

Лизи, не знам дали запарват. И аз  до сега кожени съм взимала, но тези ми се виждат супер за пясъчник 😅.

# 71
Страхотна е ,точно такава търся. Благодаря
Вики и неговата дружка

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 00:33 от Radii❤️

# 72
Здравейте,  влизам на бързо да потърся съвет, че съм сама с децата.
През нощта едното момче каза, че го боли стомах.
Последната седмица ходят на ясла ( 4 дни....)
И ставаше да ака рано в 6ч ,явно не може в яслата.
И си помислих, че го боли стомаха, защото му се ходи по голяма нужда.
Обаче след изхождане продължи да казва, че го боли стомаха.
Повърна от нищото 12ч на фонтан обилно и каза, че му е студено. Премерих Т , няма.
Веднага заспа след това. Сега към 12.30ч като, че ли му изкаркори стомаха и му се догади насън. Изправих го , не повърна.

За пръв път ми се случва да повръща някое от децата и не знам...трябва ли да ходя до спешният?

# 73
Виж му цялостното състояние.Унил ли е , постоянно ли го боли или му олеква като повърне ? Може би е стомашен вирус и няма нужда от спешен кабинет.
Гледай да не се обезводни и по - добре да не яде няколко часа да се успокои корема.

# 74
И аз съм за чревен вирус

Общи условия

Активация на акаунт