Пазаруване от about you - тема 38

• 64 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Vesika,Киф,благодаря за включването🤗Не открих с търсачката отзиви точно за това.
Помня,че го имаше преди намалено но тогава точно защото е светло  се въздържах.Обаче пък е доста комбинативно.

# 451
AeroJ много спя днес и изтървах черната раница. И кафявате е много хубава, но нямам с какво да съчетавам.
От доста време ви чета на диагонал, чудесни находки има в аутлета напоследък, но през телефона не ми зарежда....Sad и изпускам
Кожено яке аз имам, но мм като го видя и той искал,понеже е с качулка моето. А то е купуванопреди повече то година, пак заедно, форумно поръчвано Wink разбира се, и макар преди година + беше за не под 100лв, за сега по-нормална ми се вижда тази цена, а то дори показвате по-добри оферти.
Иначе ползвам портмонето на марката на раницата в черно, купих го пак не много на сметка, но в рамките на 100 дни не беше падало под 45-50лв, а аз май на 47 го взех. Скоро поръчах и за голямото дете в нейви Simple Smile

# 452
Aero мерси за линковете - всичко беше изчерпано, освен кафявата раница. Поръчах я, тъмно синята откакто пристигна не съм я свалила.

# 453
И аз поръчах черна, не знам за какво. По-различен модел е от нашата. Предният джоб е хоризонтален. А бе, ако не се харесаме все ще пожелае някой от тук да я приюти.

От тази ми излиза, че още има бройки
https://aboutyou-outlet.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramk … seasonal/24217253

# 454
Радвам ви се на покупките.
100 лв за раничката за мен обаче  НЕ е без пари...а просто изгодна цена.
Без пари ми е на окола 50 лв ако беше.

# 455
Teta, да и ти си права, но нещата според моите наблюдения поне, напоследък на много места се измениха. за моя жалост. Тениски съм взимала до 20 лв и то за по - такива марки Wink а сега под 50 едва намирам за детето...
Относно чантите, не че иам много, но там не мисля разумно сякаш и често си се ядосвам, но поне се носят мнооого дълго Simple Smile
Ще следя за изгодни сделки Simple Smile

# 456
На Ню баланс поръчах едни маратонки, като мислех, че вече съм обръгнала и съм изучила всичките им номера с номерациите, но пак ме изненадаха и не съм уцелила номера. Старите ми маратонки са 40,5 и 9 по US номерацията.
Тези са 40, но по US номерация са 7, и са ми малки. Макар че ако се водя по европейската номерация, са само с половин номер по-малки от старите ми, и би трябвало да нямат чак такава разлика. Но пък ако погледна US номерацията, 9 отговаря на 43, така че е нормалното съм и малки. Но е абсурд да е нормално това нещо. 🤔
С последната поръчка получих някакви ваучери, обаче до колкото разбирам, са за румънски сайтове, или аз нещо не съм разбрала?
Някой друг получил ли ги е?
Четох че коментирате нещо за очила, но аз нямам такъв.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:19 от Lemy

# 457
  • Sofia
Може би е мъжки модел. При Асикс 40.5 дамско е 9 us, a 40.5 мъжко  e 7 us.

# 458
Унисекс е модела, може би заради това да е.
Но нали в крайна сметка ги купуваме по европейска номерация.
То аман вече.

# 459
Ааа..нищо общо нямат двете номерации .
Аз гледам винаги us  или uk !!!
Конвърсите и ванса например са ми унисекс.....голямо значение има коя серия са...мъжка, женска или унисекс....😄

# 460
Здравейте,
Има ли действащ код?
Благодаря!

# 461
  • Бургас
Yasmin15
За поръчки над 100лв.

# 462
Yasmin15
За поръчки над 100лв.

Много благодаря!

# 463
  • София
Както и този - GABIS15. При същото условие.

# 464
И аз искам по 50 лева чанти кожени, но тези обесници портмонетата дават по 40 лв. Satisfied

15DENITSA / DENITSA15, 15GALA, Denina15, GERI15, IVAM15, TEYA15, Vali15, YOANA15 - активни

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:08 от AeroJ

Общи условия

Активация на акаунт