Пазаруване от about you - тема 38

• 64 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Да ви кажа каква я сътворих. 🙃😄
Получих си чантите на Furla и Coccinelle от предишното скорошно намаление. Мислех си от три да задържа една. Дотук добре.

Най-много исках светлата на Coccinelle, защото на снимките в сайта изглежда светло синьо с бежово.
https://m.aboutyou.bg/p/coccinelle/chanta-s-prezramki-tebe-23419 … _campaign=product
Нея и дебнех, но цената й не падаше - всъщност и двете на Coccinelle (ето я и тъмната, тя още е на добра цена и може да се сложи код: https://m.aboutyou.bg/p/coccinelle/chanta-s-prezramki-tebe-23419 … _campaign=product), държаха цени по 280-300лв и нагоре, понеже са с принт и ги водят по-специален модел заради това. Само че на предишното намаление изведнъж им паднаха цените почти наполовина, че даже можеше и код да се добави, понеже бяха забравили да им сложат таг "extra", а само ги бяха намалили. Е, с намаление и код се получи цена 156лв за светлата и 147лв за тъмната. 😍🤩 Изкуших се и ги поръчах с идеята да задържа светлата, понеже мислех, че е синьо с бежово, а тъмната да я видя на живо и да я мисля. Междувременно обаче изпадна и Furla-та на 162лв, цена-бонбон за чанта на тази марка и, естествено, как да пропусна. 😅🤪 https://m.aboutyou.bg/p/furla/chanta-s-prezramki-nuvola-23980301 … _campaign=product Мислех, че ще я видя и върна, защото светлата на Coccinelle изглеждаше със синьо, а не исках да се дублират две чанти в такова синьо.
Пристигат днес, едва изтраях да ми дойде почивката, за да ги разопаковам и изненада - и трите са жестоки, а аз имам голям проблем! 😁 Светлата Coccinelle изобщо не е наподобява наподобява дори бегло на синьо:

От там тотално ми се объркаха плановете за повтарящ се цвят и лесно да прежаля нея или Furla-та. А пустата Furla пък да се окаже най-хубава от трите, съвсем не го очаквах! Дойде си с целия лукс на марката, с разкошен цвят (между светло синьо и гълъбово сиво) и нея както мислех със сигурност да я връщам, така се оказа, че със сигурност ще си я оставя:

Надеждата ми беше тъмната Coccinelle да не ми хареса на живо, тя пък се оказа голяма красота и по-хубава на живо, отколкото на снимките в сайта:

Ами... кой каквото сам си направи! 😅😆 Сега искам да си ги оставя и трите, а е добре поне една да върна. 🙈🙊🙉

# 481
Ако решиш да върнеш някоя, моля те , имай ме предвид, ще я купя от теб, не си прави труда. И трите ми харесват супер много!

# 482
Има сега останало едно розенце само на ниска цена, XS
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/suichar-essential-24214599

# 483
Ако решиш да върнеш някоя, моля те , имай ме предвид, ще я купя от теб, не си прави труда. И трите ми харесват супер много!

Благодаря много, ще те имам в предвид! 😊

# 484
Тя тъмната сега с код не е ли пак толкова? 147 лв. излиза при мен.

# 485
Никоя не връщай.

# 486
При мен тъмното кочинеле излиза 138.32 лв с код за 20%, а кафява фурла същия модел - 151.92 лв.

# 487
Тя тъмната сега с код не е ли пак толкова? 147 лв. излиза при мен.

Да, тя още е изгодна. Светлата я върнаха в предишния й ценови диапазон.

Май няма, просто не ми се разделя с тях! ♥️♥️♥️

При мен тъмното кочинеле излиза 138.32 лв с код за 20%, а кафява фурла същия модел - 151.92 лв.

Ето и линк за кафявата, ако ще е полезен: https://m.aboutyou.bg/p/furla/chanta-s-prezramki-nuvola-24063645 … _campaign=product С код цената става добра.

# 488
  • Бургас
И аз го чакам бялото. Не е ли дебело, зимно?

За мен е лятно. Няма мъхесто отдолу...стои прибрано по тялото, на мен М ми е съвсем точно и на границата даже.

Т.е. е умалено ли? Аз ХС поръчах да видим. Както бялото го пера на 60 гр да не стане за щерката накрая Smile

# 489
Ти си тънка..ще ти стане сигурно.

# 490

Имам точно такъв цвят /като кафявата Фурла, така че не искам пак в този цвят Mask А кой е кода за 20%, Yasmin15 ли?

# 491
Не, има си персонален код от рулетката за чанти явно за 20%. Инфлуенсърските са по 15%

# 492
  • гр. София
Бежовата чанта Коксинел най-много ми харесва. И може да се комбинира с почти всеки цвят дреха Simple Smile
Чудна калинка! 🐞

ПП: аз търся "самолетна" раница за ръчен багаж. По възможност водоустойчива. Може и без отделение за лаптоп. Че на Раянеър са им такива мижави максимално допустимите размери... два чифта гащи, рокля и шампоан. Друго не можеш да събереш 🤮

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 15:21 от Зимна роза

# 493
  • Варна
Аз бих върнала тъмната Кочинеле, защото според вкуса ми:
1. Не харесвам тъмни чанти - виждам я като черна
2. Тъмните чанти са за студени месеци
3. Студените месеци се обличат дебели якета, палта
4. Не харесвам съчетание на есенни, зимни (дебели) якета, палта с такъв модел чанти.
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 494
Малко извън темата за АЮ, със "самолетна" раница се сдобих от Тему. Пак събира два чифта гащи, рокля и шампоан, но минах без проблем проверките на Раян преди 20-тина дни. Сега, колко е здрава и издръжлива, не знам, само два полета е преживяла засега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт