Пазаруване от about you - тема 38

• 66 063
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Еее, много як цвят е тази чанта, честито на печелившия! Hug

# 571
  • София
Аз я поръчах за 134 лв преди 3 седмици и я върнах веднага. Много е мини. Харесвам и нося малки чанти, но тази ме отказа веднага. Моделът има и по-голям вариант, който си заслужава 😊
Но пък се сдобих с тази красота на MK за 185 лв. 🥰

# 572
Момичета, синята раница Хърба в нанесла поражения на розовия пуловер Бенетон (пиша така, защото и двата продукта сме ги обсъждали Simple Smile ). Предупредихте, че пуска, ама не съм се усетила, кога съм се “сгорещила”. Аеро да дадеш реална снимка на чантето 😊
Дойдоха едни Мартенски, пускам снимка (пак го обсъждахме тук). Много са удобни и си отговарят на номера:

Напоследък доста ви изтървам...може ли малко повече инфо за Мартенсите? Бях взела едни с пух - еми, по-ужаснаобувка не бях пробвала, много умалени ли бяха, крака ми нещо не пасваше на този модел ли..не знам, но ги засилих веднага, а това рядко се случва...

# 573
Снощи я видях тази на МК и съм горда със себе си,че не я поръчах.Докато я споделя и някой я взе.Радвам се,че е човек от темата🙂С код не излезе ли по-малко?Не беше ли на 185 без код за 15% или се бъркам?Със здраве и честито🙂

# 574
  • София
Deyzi, моята е от преди почти месец. Снощи на каква цена беше, мила?

# 575
Deyzi, моята е от преди почти месец. Снощи на каква цена беше, мила?
Мисля,че беше 175.Беше на минус 70% и ако знаеш реалната цена ще се сметне,че не съм сигурна за снощи.

# 576
Аз да се похваля какви дънки си взех. Толкова отдавна търся истински чарлстон
https://m.aboutyou.bg/p/monki/danki-21915164?utm_medium=referral … _campaign=product
Депресирате ме с тия скъпи покупки 😁

# 577
За Мартенските - имам едни бели пак от форума рекламирани - заедно с тези за мен отговарят на номера. Бях поръчала с розите - не можех да си навра крака буквално. Явно е до модел. Като ги обуя тези последните, първоначално малко дървено ги усещам, но като ги разтъпча са удобни. Същото усещане и с белите, докато ги обуя малко мъка, но после цял ден мога да ходя. Зимата ги носих и на сняг - е не пропуснаха, стабилна обувка са за мен.

# 578
# 579
  • Златна Добруджа
Добро утро.
Liebeskind Berlin Чанта за 178 лв. Ако има действащ код цената още ще падне.

# 580
Тъкмо и аз влязох пак нея да пускам. Grinning Ментата.Тя от снощи седи, чак чудно, че никой не я взе цяла нощ.
151,22 лв. с Ivam15. Него помня най-кратък.

# 581
# 582
Какво стана с пуловера на Супердрай-а? Никой друг ли не го получи?

# 583
Кога да го получим като са минали три дена. Толкова бързо не доставят. От 27.05 ми е поръчката...

# 584
Момичета, някой с мнение за марката и ризата?  Аеро май я беше споделила. Не са ли малко надценени?

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/drykorn/bluza-cloelia-22692982?utm_mediu … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/drykorn … -cloelia-22692982

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 08:38 от Blue`Sky

Общи условия

Активация на акаунт