Пазаруване от about you - тема 38

• 65 995
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
vasi-lena, благодаря за линка. Поръчах и аз за сина ми Адидас блузата.

И аз не харесвам Короши. Гледах, гледах, но нищо. Не ми харесва цветовете на дрехите им Grinning

# 106
  • гр. София
Аеро, обувките са чудни, но ги потърсих и другаде, за да ги видя какви са отпред. За жалост са квадратни, а аз такива не харесвам. Ако бяха заоблени, одма ги отнасях. Цветът е убийствен!

# 107
Здравейте, дали About you предлагат подаръчни ваучери....никъде в сайта не намирам информация....

Не, нямат.

---

Относно Корошито аз имам 2 неща техни отпреди 2 години и съм доволна откъм качество. Но като цяло повечето модели не ми допадат, а и пуловерите им поне за мен са уголемени.

---
Да, квадратни са. Мен са ми много симпатични, но няма мой размер
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 10:46 от AeroJ

# 108
Здравейте, момичета, какви кодове има сега?

# 109
Aero аз ги виждам чудни за ето този панталон с една бордо риза, която вчера поръчах 😊:

# 110
Грабвай ги тогава, докато още има код.

Здравейте, момичета, какви кодове има сега?

Няма в момента за основния сайт и не се очертават до края на текущото намаление.

За аутлета:
10SILVIA, 10VIRGO - активни в момента
10elyasa - от 2.05.2025 г.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 11:33 от AeroJ

# 111
  • Пловдив
Получих 3 пратки и сега трябва да връщам, а омотах документите. Сега не знам коя товарителница за коя пратка е...Как да разбера?

# 112
Много обичам генералните изводи - от 5 поръчани дрехи да си направиш извод за цялата марка.
Поръчах още едни Корошита, рокля и панталон, който е като ситен солей.

# 113
Получих 3 пратки и сега трябва да връщам, а омотах документите. Сега не знам коя товарителница за коя пратка е...Как да разбера?

Трудно. По датите на обработка на поръчката се създава веднага и обратна товарителница, та така може долу-горе от приложението на Еконт да се ориентираш, но за най-сигурно си генерирай нови за връщане от профила в АЮ. Само не забравяй да искаш да ти редактират в Еконт номера на телефона с твоя, че да ти се закачат на сметката в Еконт и да можеш да си следиш нещата. Продължава да излиза оня измисления телефонен номер.

Другото е по теглото. Ако на обратната е заложено цялото тегло на полученото, по него.

# 114
  • Пловдив
Към аутлета ми е връщането, а там не са много обстоятелствени...
Има тегло, да, но трудно се ориентирам по него.
edit: Звъннах на съпорта и открихме правилната товарителница Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:46 от sunflower

# 115
И при мен нищо добре намалено в любими , само мъжки боксерки поръчах . Поглеждам тук и чакам AeroJ да каже , че са развъртели намаленията , на късмет ми е , тогава винаги имам попадение Simple Smile

# 116
И аз чакам на Аеро, колкото пъти погледна, толкова пъти без промени 🧐 И да не е спам, какви са ви впечатленията от сандалите на Apple of Eden?

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 13:07 от Blue`Sky

# 117
  • София
Поръчах тези лоуфъри за втори път. Уголемени са, 39 ми бяха големи и ги върнах, сега взех 38 номер. 61.45 лв, кожа https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pantofi-ilayda-14513354
И тази рокля за 23.45 лв. https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/roklya-easy-joy-17278544
Пуснах и Л от коженото яке на Freaky Nations Baker princess от линка от Dayzi в аутлета, ползвах и код. Умалено е - същия модел, но от велур, бях прочала преди време М размер и го върнах, че отговаряше на S размер.
П. С на Koroshi съм поръчвала 2 мъжки тениски https://www.aboutyou.bg/p/koroshi/teniska-9373533
и подобна на нея и са много хубави.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 17:24 от Vesika

# 118
Дънките Короши изобщо няма да коментирам, че със сигурност ще засегна някой. Няма нужда да познавам марката  отблизо, за да си направя извода, че нищо тяхно не ми допада. Колкото и да ги намалят не ме провокират за покупка.
Това, което ме интересува рядко бива доволно намалено.
Чепика в бордо е страхотен! 😍

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 23:48 от •mimoza•

# 119
  • гр. София
Аз пак ще помоля за помощ.
Писах на АЮ за това, че вместо яке са ми пратили блуза. Прикачих и снимки. Получих автоматичен отговор, че ще ми разгледат въпроса при първа възможност. Нямах никакво време да им звъня по телефона. И сега имам изпратено писмо с прикачен файл. Странно ми е, че писмото е на английски език (файла още не съм отваряла). Не е ли редно да е на български? Откъде знаят аз какви езици знам? Ами ако, хипотетично, не знам английски, как ще ми решат проблема с грешния артикул?
И на вас ли на английски отговарят, когато пишете по такива казуси?

Общи условия

Активация на акаунт