Ленормандия - гледанки с картите на Ленорманд ТЕМА 2

• 1 607
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
О не, мечката на мен ми е показвала голям физически мъж, мъж който е властен, или иска да се наложи да е неговата дума, може да е шеф, може да не отстъпва, може да е бавен, въобще нищо кой знае какво Simple Smile но се различава от Кучето например като архетип

Мда, баш такъв е "моя" мечок, но винаги излиза когато питам за чувства. Имаме се физическо привличане и ето подредбата от тая сутрин (3 карти) дете, мечка и камшик. Комбото мечка и камшик за мен си е първично физическо привличане. После изтеглих две пояснителни ей така...дърво и къща. Имаме стабилни, дълготрайни отношения, има ме за близък човек, който му дава топлина и уют. Но е доминантен и обсебващ тип, едър, висок и с голямо его. Та така. Мерси за включването:-)))

# 16
Винаги е важно какъв е въпроса.

# 17
Винаги е важно какъв е въпроса.

Да, определено. В случая беше "Какви са чувствата му към мен?"

Взаимоотношенията ни с този човек преминават през интересна ....парабола, та задавав въпроса за чувствата отвреме навреме и мечокът изскача:-)).

# 18
Мечката е покровител, закрилник, той изпитва такива чувства към Вас.

# 19
Мечката е покровител, закрилник, той изпитва такива чувства към Вас.
Да, и аз така усещам нещата. Сякаш иска да ме закриля и пази, вижда, че сама се блъскам с доста неща по отглеждането на децата, като че ли и някаква нежност изпитва, а не знае как да я покаже. Хем силен, мъжкар да изглежда, хем пък да е внимателен, но пък да не изглежда мекушав:-))). Мерси за включването.

# 20
Здравейте! Вчера изтеглих тези карти с въпроса "Ще си намеря ли сериозен приятел до края на септември?". Нарочно сложих конкретен и по-кратък срок. Не съм много запозната с Ленорман и попитах ИИ за помощ при тълкуване? В общи линии тълкуването е за нови запознанства и възможности, но е възможно да има пречки или забавяния по пътя, които да изискват търпение или преодоляване на лично предизвикателство. Въпреки това крайният резултат изглежда обещаващо. Вие как бихте тълкували тези карти? Бихте ли сметнали пръстенът за категоричен отговор за започване на връзка?

# 21
Аз в случая планината я считам като препятствие и този конник няма да донесе нещо полжително, насочил се е към карта изобразяваща неподвижност, трудност, а с пръстена ми носи някаква цикличност или въртене в кръг.
 Демек, до края на септември, не.

P.S. откъде сте закупили картите? 😊 много ги харесвам

# 22
Здравейте! Вчера изтеглих тези карти с въпроса "Ще си намеря ли сериозен приятел до края на септември?". Нарочно сложих конкретен и по-кратък срок. Не съм много запозната с Ленорман и попитах ИИ за помощ при тълкуване? В общи линии тълкуването е за нови запознанства и възможности, но е възможно да има пречки или забавяния по пътя, които да изискват търпение или преодоляване на лично предизвикателство. Въпреки това крайният резултат изглежда обещаващо. Вие как бихте тълкували тези карти? Бихте ли сметнали пръстенът за категоричен отговор за започване на връзка?

Някой, с когото имате скрита връзка, дали не Ви “отбива” от пътя?

# 23
Аз в случая планината я считам като препятствие и този конник няма да донесе нещо полжително, насочил се е към карта изобразяваща неподвижност, трудност, а с пръстена ми носи някаква цикличност или въртене в кръг.
 Демек, до края на септември, не.

P.S. откъде сте закупили картите? 😊 много ги харесвам

Картите всъщност са на майка ми. От интернет са свалени и после принтирани върху картон Simple Smile

# 24
Здравейте момичета може ли някой да ми помогне с тълкуването на тези три карти . Въпросът е предстои ми държавен изпит много важен за мен . Според мен картите са положителни ,но аз имам картите от много скоро и не съм сигурна дали ги тълкувам правилно.

# 25
И аз виждам успешен развой на събитията по тези карти. Blush

# 26
Упоритата работа ще се увенчае с тлъст успех!:-)))

# 27

Здравейте!Качвам една голяма подредба, в която има 4 човека, които са оплетени емоционално. Дано се вижда добре. Ако не, ще пояснявам.
Определих предварително сигнификаторите.
Man - мъж, който е семеен, отговорен, уважава съпругата си, но вероятно няма чувства към нея, Змията - жена му. По - влюбена в него, вероятно усеща, че фокусът му е някъде другаде, ревнува от лисицата(жена, която го преследва )
Лисицата - жена, с коята мъжът има отношения по работа (през детето на жената). Тя има влечение към него, което крие и го преследва физически и виртуално му досажда уж по работа.
Лейди - кверента. Лейди има чувства към него също. Той има уважение, респект към нея. Вероятно има и скрити романтични чувства. Лейди разконспирира лисицата и нейните задкулисни действия. Мъжът твърди, че няма нищо към лисицата и се опитва да я отреже и да се дистанцира.
Въпросът към подредбата е как ще се развие личният живот на мъжа в близко бъдеще?

Въпросите, което ме вълнуват са:
- защо мъжът реже лисицата?Защото лейди усети, че може би и той леко я харесва или наистина е откровен и иска да я разкяра, за да намери мир и дъргосрочно спокойствие в семейството. Дървото обаче е в 36 дом. Не съм сигурна как да тълкувам тая лисича работа. Лисицата попада във фейт кяртите, влюбена е, но псле идва косата. Явно той е реже и тя имя слябо влияние.
Луната е в дома на лейди. Там ли е неговият романтичен фокус?Лейди е в дома на лисицата. Лейди надуши лисицата и я разконспирира. Правилно ли тълкувам?Лейди е между слънцето и лилиите. Надолу под нея кяртите са хубави кято цяло. Кяк да тълкувам това във връзка с мъжа?Пръстенът е в дома на косата. За него има бракът е приключил макар и не физически ?
Той обаче стои в дома на пръстена. За да потуши бурята ли?Змията (жена му) е до косата. Явно разправии с нея предстоят.
Лилиите са в дома на мечката, а тя е на главата му. Емоции, любовни истории ме тежат и са заплаха?
И все пак луната е в дома на лейди, а кръстопътя е в неговия 28 дом.
Имаше разправии /разговори за детето на лисицата и той се чудеше какво решение да вземе. Това се вижда от картите.

Какво следва?Коя жена е в сърцето му?При жена си ли ще стои?Има ли влечение към лисицата?Не виждам романтични кярти до него.

Всички замесени са женени.Simple Smile))

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 15:58 от alllure

# 28
Здравейте, момичета.  Взех си изпита държавния както ми казахте по картите и то с 5 . Тъй като съм безработна в момента си хвърлих едни карти с въпроса . Ще започна ли скоро работа ? Но нещо не мога да се справя с разчитането им. Да споделя ,че още не ги бях изтеглила и картата с номер 29 ми падна от тестето.  И после като теглих пак тя излезе. Според мен кучето ,гълъбите и коника са положителни картини. Но не съм сигурена . Ще помоля за помощ Благодаря предварително.

# 29
Здравейте, момичета.  Взех си изпита държавния както ми казахте по картите и то с 5 . Тъй като съм безработна в момента си хвърлих едни карти с въпроса . Ще започна ли скоро работа ? Но нещо не мога да се справя с разчитането им. Да споделя ,че още не ги бях изтеглила и картата с номер 29 ми падна от тестето.  И после като теглих пак тя излезе. Според мен кучето ,гълъбите и коника са положителни картини. Но не съм сигурена . Ще помоля за помощ Благодаря предварително.

Може да е предложението от приятел, в Ленорманд няма кара гълъби - има писмо, качвайте снимка на картите.

Общи условия

Активация на акаунт