Пожелавам на всички родители да изживеят тези хубави емоции.

Опитах едно видео от телефона да прикача, но не ми се получи 😞
Госпожицата е в Тилбургския университет, участва и в двете програми (копирам :Honors and Outreaching Honors LL.B Global Law Student at Tilburg University) Доволна е, от това което получи като знание + бонус получава разни покани за професионални събития, стои добре в линкедин профила, със сигурност е помогнало и при кандидатстването за магистратура.
Трябва да си призная една връзкарска история. Един петък следобед през ноември моят мъж седи в офиса, пие си кафето и едва чака мениджъра му да си тръгне. Но на Херман нещо не му се прибирало и като почнали раздумка, стигнали да оплюват младото поколение. Явно много му тежало на човека и се оплакал от дъщеря си, завършила ТУ Делфт без цент студентски заем, благодарение на родителите си. След което в рамките на две години сменила 4-5 работни места, защото все нещо не и харесва. Та накрая човека попитал: а твоята дъщеря докъде го докара с обучението? Тогава пък моят се оплакал за драмите и терзанията които има нашата, защото не била ходила никъде на стаж и как може да не я приемат в добри магистратури, въпреки че при нея стажа не е задължителен... Това пубертета беше нищо в сравнение с тези драми.
Та Херман му казал, чакай ще пиша на нашата човешки ресурси да видим дали не може нещо да се случи.... Та се случи.... След около три седмици към полунощ, ние с мъж ми задрямали пред телевизора се стряскаме от бясното и тичане по тези холандски стълби с викове - Вижте кой ми е преглеждал профила в линкедин! Шефката на един от правните отдели в една наистина голяма германска компания , която всъщност притежава холандската фирма в която работи мъжът ми. И те така, от 19 февруари до 1 септември е на трейнингшип точно при тази шефка. Вече я попитаха дали иска и през магистратурата да продължи...
Всичко, което стои добре и привлича вниманието в линкедин е важно, това е като дрехите от " По дрехите посрещат, по ума изпращат ".
Пак се олях, извинявам се за любителите на кратките писания