Отношения с шеф/шефка.

• 3 846
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Далечният изток
Е как не знаеш?
Какво тогава правите?
Или ти си на етап някакви фантазии?

# 16
Valerie R. И аз си го мислех - мерси за отговора.

BasilA. Не ме е натиснала.
А и едва ли си струват отношения с шефката - те няма да те поставят наравно с нея. Бързо ще свърши еуфорията, като бенгалски огън. После ще загубиш и статуквото си от преди.

Но, ако жената много ти харесва, ако си готов да рискуваш, ако си смел и безразсъден, тогава се уволняваш, намираш си другаде работа, и естествено това преди да станеш близък с нея.

Такъв сценарий обаче е почти невъзможен в живота. А и не се знае дали ще откликне на "поканата за танц", така че може да не "получиш" дамата, а и ще си загубил вече работата при нея.

Откъдето и да го погледнеш, руска рулетка.

# 17
А, защо се връзвате.
Мина да се похвали, че забърсал шефката.
Утре той ще погледне похотливо колежката и онази ще го погне да го мачка.
Партер позиция.

# 18
А, защо се връзвате.
Мина да се похвали, че забърсал шефката.
Утре той ще погледне похотливо колежката и онази ще го погне да го мачка.
Партер позиция.

Ами ако е така, търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.🙂
Не можем да отречем гравитацията 😀

# 19
Valerie R. Не съм казал, че ще се занимавам, а само питам профилактично.

BasilA. Не съм забърсал никой.

AIDA_N. Не съм я питал такива неща.

# 20

Развесели ме с тази профилактика.
Ама нали си Шериф..

# 21

Развесели ме с тази профилактика.
Ама нали си Шериф..

Аз само питам.

# 22
Ако и двамата сте свободни и около една възраст принципно няма толкова лошо. Рисковете са ти ги обяснили, проблемите са, че наистина всички почват да приказват, става истински базикарник целият колектив, почват да те мислят за привилегирован, от друга страна шефката за да компенсира почва да те товари повече и да те ругае повече, общо взето си е източник на проблеми. Отделно рискуваш работата си ако се разсъхнат нещата или пък се задълбочат, така че си е като игра с огъня.
С жени никога не съм работил, за любовни отношения на работното място нямам опит, но принципно прекалено сближаване и приятелство с подчинени също води до някои от тези проблеми.  Здравословно е да се спазва определена дистанция между шеф и подчинени.

# 23
Тези връзки се случват често, особено в нашите географски ширини - властта дава достъп до, даже право на секс Simple Smile

Иначе в сериозни организации и компании на такова нещо няма как да се гледа с добро ок, защото е налице йерархична зависимост, а тя винаги би искривила личните отношения - зависимост, последици и т.н.

За относително равнопоставени колеги, които нямат служебна зависимост един от друг, напр. не се изискват подписи и от двамата за определени плащания или дейности, тогава в повечето компании това не е проблем.

Иначе смесването на йерархични/ властови с лични отношения е наистина игра с огъня.

# 24
Такива връзки има навсякъде, във всяка държава, във всяка географска ширина, във всяка организация/компания, на всякакво ниво, без значение от вид дейност.
Айде сега, само в Сусурлево било...

Авторе, това са въпроси, чиито правилен отговор не можеш да намериш във форум. Проба грешка. Може да стане, а може и да не стане. Може да е хубаво, а може и да не е хубаво.

# 25
Ако се влюбите и двамата  няма ядове.
Ако е секс пак няма ядове стига да не се влюби някой , пък другия да иска само секс.
И в двата случая ако свърши  всичко между вас или ще си без работа или ще знае целия офис, или ще останеш на работа, но не виждам как ще общувате нормално и ще ти е тъпо според мен поне е така.
Ако харесваш работата си държиш супер много на нея не създавай каквито и да са отношения там така мисля аз.

# 26
То е ясно какви. За мен не си заслужава на работното място такива отношения. Даже и приятелски отношения не е добре да се има с шефовете.

Ми не, не е ясно. Аз съм пролетарий, с класовия враг какви отношения мога да имам?
Като в "отворена връзка" Simple Smile - той/тя ме лъже, че ми плаща, аз го/я лъжа, че работя.
Ако началството иска нещо, то ме пита - "Можеш ли да..."
Аз му казвам - Питай профсъюза. Ако той е съгласен, че работата ми влиза в длъжностната характеристика, може и да ти свърша... работата.
Ако трябва да се вдигат... товари - само до 50 паунда. За повече - само с помощни средства Wink
Или както пее Висоцки : За 100 рублей согласен. Если больше - с другом по полам
Simple Smile Simple Smile

# 27
Наистина много интересни отговори и очаквам още такива.

# 28
Всъщност тя не ти е налетяла, просто питаш превантивно , ако се случи. После питай и за чистачката , все пак не я знаеш, мота се напред назад с тази голяма метла ...

# 29
Всъщност тя не ти е налетяла, просто питаш превантивно , ако се случи. После питай и за чистачката , все пак не я знаеш, мота се напред назад с тази голяма метла ...

Да съм казал, че ми е налетяла? Питам просто. А чистачката вече мина под ножа, ако интересува и след това напусна, защото си намери по-платена работа.

Общи условия

Активация на акаунт