Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 761
  • 772
  •   4
Отговори
# 135
Намериха се Петя Бу и Грозев, толкова си пасват в поведението...

# 136
  • София
Шефа е ужасен!

# 137
  • София
Отвратително поведение на Петя Буюклиева. Направо съм отвратена.

# 138
Да ви кажа, най-много от целият епизод ми хареса да видя искрената радост в Грозев, когато Петя Бу му даде албума си с автограф. Наистина се радваше като малко дете, личеше си, че много се зарадва. Това беше единственото, което видях като искрено и неподправено в предаването днес.

# 139
Ба*иииии панаира, цирка и гротеската от тази жена. От Фреди Крюгер не ме побиват тръпки и отврат, както от тази жена.

# 140
  • Брюксел / София
Петя разиграва циркове. Защо се излага така?! Толкова ли има нужда от пари?!
И какви са тези 400 песни, аз само знам “за баба й фаталната жена” и едно яко крякане и надвикване всеки път, ама то това е защото й “завиждам Wink

# 141
Не, че защитавам Буюклиева (непоносима ми е), но все пак е певица и е известна с гласа си. Златка, Джулиана и сие с какво са известни? Че се влачат по риалити формати, сменят мъже и се чекнат в социалните мрежи. Златка чак нападна Петя, че била само с глас известна. А тя с какво е известна? Вярно, че Бу мърда с главата, но и останалите не са много стока.

# 142
  • София
Тя си живее в друга реалност, грандоманка умираща да се самоизтъква и пак почна с нейните награди и велики хитове...Ама това е предаване за готвене, не ме интересува какви награди за пеене има хахавелата .

# 143
46,не 400 Smile Представяш ли си 400,фатални баби?

# 144
  • Сф
Хаха  , Дънди ме весели цяла вечер с коментарите си.
Петя е отвратителна. Много и мълчат даже. Естрадният факултет и тъпите и песни  и се изкара велика! Айде няма нужда.. има много по - велики музиканти  и естрадни изпълнитили от нея . И как само преиначи думите на Златка- Лара Крофт - хаха Joy
* Джугани отблизо е плашеща! Направо се е обезобразила! ( кандило)

# 145
  • Буркина Фасо
Най-накрая някой и го рекна на Бу Stuck Out Tongue Winking Eye не, че и пука, де...
тя не осъзнава реално ситуацята, за това не и пука. манията ѝ я е променила до  тъпизъм.
добре че не извади някоя изостанала касетка да подари на Грозев. Smiley

# 146
Трагедия... Не мога да повярвам, че този комунистически бабиел остана... Не знам кой им пише сценариите, но слаааабо, много слабо. Покривката на вип-масата беше крива - пълна излагация. Някога като бях студентка и работех на Златните, не ни даваха да си тръгнем докато не наредим покривките и салфетките под конец като войници. Тука мятат тесто с зеленяши и тако с леща - мега гурме. Много слаб епизод.

# 147
Петя е типичен пример за примадона, която живее някъде в 80-те на миналия век. Може да е била много неща, но с днешна дата много, много се излага. Питам се къде ѝ е поне достойнството на тази жена? Има ли такова изобщо? Страшна излагация е ...и като се залигави пред Ангелов. Бе, дръж се достойно и класно бе, жена, съответно и за годините, на които си... Толкова ли е трудно? ...После сълзи и драматизъм до припадъци...

# 148
Ужасна е Петя, само си търси внимание. Въобще не знам как я търпят, отврат.
Ужаааааас

# 149
  • Ню Йорк
Ма то само коси се мяткат от тия Златни! Ужас!
Коментарите на Дънди са точно в 10-катаа

Невероятен е Дънди, кара ме да се смея с глас.

Общи условия

Активация на акаунт