Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 018
  • 780
  •   3
Отговори
# 180
Ще изгони Грозев, който също като Владов се прецака да влезе в това предаване. Не го харесвам, но истината е, че продуцията се отнесе много тъпо с него.

# 181
Недоумявам какво прави Петя все още в това предаване.
3 месеца, а не знае даже къде е фритюрника. Не може да приготви нищо. Не разбирам.

# 182
Кой си поръчва омлет в изискан ресторант???
Ама как, то това е върхът на кулинарията! То леща, то яйца в различни варианти. Тамън след безброй пъти готвене се научиха да ги правят по панагюрски(извинете поширани), сега пък омлетите им се опряха. А и тахосите голяма трудност.... Важното е, че днес жълтите са супер, мда, повЕрвах им.

# 183
Май гледаше към Тоника , като казваше за теб ХК приключи.

Не познах

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:05 от me_for_president

# 184
Тоника ми е много неприятен персонаж, но и Грозев ми е такъв. След днешния епизод мога да кажа, че положително мнение имам за Ивайло и за Тоби. Всички останали, дори фаворитът ми Мартин, много олекнаха, особено последната седмица.

# 185
Варненската батка много хитър.  Ивайло вика. Rage

# 186
Aз гледам със закъснение. На какви наркотици са тези хора!?!? FlushedGrinning

# 187
Отървахме се от Грозев. Трябваше да го махнат много, много отдавна. Надут пуяк без покритие.

# 188
Грозев трябваше под ручка да си отиде с Петя Куку😂

# 189
Aз гледам със закъснение. На какви наркотици са тези хора!?!? FlushedGrinning

Ако случайно разбереш, може ли да ми пишеш на ЛС? Simple Smile И аз искам такива!

# 190
Май тая песен е за самата Петя , не за баба ѝ

# 191
За мен това предаване се печели НЕ от тези които готвят най-добре, а от най-отраканите, най-нахалните и напористи, тези с голямата уста. Вижда се, че шефа толерира, харесва и иска точно това. Чоткин предния сезон беше такъв, сега в този е Мартин.

# 192
Утре няма да има епизод

# 193
# 194
  • София
Редно е черните куртки, шефа да не ги гони като крастави кучета, а с повече уважение..Все пак са стигнали дотук и си имат качества, колкото и да ни внушават друго. Много грозно е това сиктердосване, а като дойде ред да изгони хахавата с китеника, то ще й сваля звезди, ще я благославя, каква е легенда и какви нечувани хитове има... Нищо, че е гола вода в кухнята и вее космарлаци и орлови нокти... А в културните ресторанти, хората готвят със шапчици и  ръкавици..

Общи условия

Активация на акаунт