Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога са родени децата ви?
Как избрахте имената на децата си?
Какви бутилки използвате/използвахте за хранене на бебето и стерилизирате ли ги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога са родени децата ви?
Едно дете е родено на 14 декември 2006 г., друго на 2 юни 2003 г., син е роден на 16 февруари 2004 г., дъщеря е родена на 31 януари 2007 г. и още едно дете е родено на 11 септември 2006 г. Едно дете е родено на 11 ноември 2006 г., друго на 14 октомври 2005 г., трето на 18 декември 2006 г. и четвърто на 3 януари 2007 г. Децата от първата ми съпруга са родени съответно на 25 юни и декември, децата от втората ми съпруга са родени съответно на ноември, а децата от третата ми съпруга са родени съответно през юли. Едно дете е родено на 26 ноември 2006 г., друго на 16 ноември 2005 г., а третото на 30 май 2006 г. Децата са родени съответно на септември, март и октомври. Имам близнаци, родени съответно през февруари, като по-голямото е родено на 17 февруари, а по-малкото на 28 февруари. Едно дете е родено на 13 декември 2005 г., друго на 30 декември 2005 г., а третото на 6 май през същата година. Едно дете е родено съответно през април и юни, а третото е родено през май. Едно дете е родено съответно през август, април и март.
-
Как избрахте имената на децата си?
Имената на децата са избрани въз основа на различни фактори, включително предпочитания на родителите, имена на близки роднини и значения. Някои имена бяха избрани съвместно от двамата родители, докато други бяха повлияни от баби и дядовци или дори индийски бог. Някои деца получиха имена чрез анкети или изненади, докато други бяха кръстени на исторически фигури като цар Калоян. Имената също така отразяват културни предпочитания и лични интереси на родителите, като някои имена са избрани заради значението си, рядкостта или произхода си.
-
Какви бутилки използвате/използвахте за хранене на бебето и стерилизирате ли ги?
Текстовете са обединени в един: „Използвани са пластмасови бутилки, като популярни марки включват Chicco, Camera, Avecta и Baby Nova. Бутилките се стерилизират с вряла вода до около 8-9 месеца за Chicco и Camera или се стерилизират в стерилизатор след всяко хранене за Avecta. Други използват стъклени бутилки или пластмасови бутилки, дезинфекцирани до 6 месеца с помощта на таблетки или стерилизирани на котлон. Съдържанието на бутилките се поддържа стерилно чрез използване на микровълнова фурна.“
-
Какви марки пелени използвате/използвахте?
-
Колко деца имате и колко бихте искали да имате?