АПРИЛ идва, време е вече, приготви се да те гушна, мъничко човече!

• 18 502
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, тумбачета   bouquet

По план ми остават само 6 дена и вече нямам търпение! smile3522

des_sv, моето рита и се намества, но става активно вечер. Денем спи и мързелува.

Приятен ден и си почивайте, докато още можете lovekiss

# 136
Добро утро и от нас!
Добро утро милички Simple Smile
Какво да кажа, няма още признаци. Освен зверските болки в костта отпред....
Бенита,и аз доста отдавна ги имам тези болки в костта,съчетани и с болки между краката-някак отвътре дълбоко е болката,и мисля,че това е от разширяването на таза.При теб така ли е ?
А момата си  я усещам по цял ден и то много интензивно,не може да се шири както досега,но прави опити и това понякога е болезнено.
Карам бременност,която няма нищо общо с първата,може би защото сега чакаме момиче.Чела съм ,че бебетата реагират на музика,но не съм предполагала,че ще го усетя,мислех си,че са само твърдения.Е,елате ни вижте като започне "Мюзик айдъл"-започва се едно плавно въртене,танцуваме  newsm78 и движенията ,които прави бебка не са като през останалото време,а са доста по-нежни и направо се изумяваме дружно всички вкъщи.Понякога ,дори  ако имам работа ,оставам всичко и сядам пред телевизора,за да не пропусна танца.Явно ще сме музикални. Laughing
Хайде лек ден на всички и чакаме новини за бебета! Hug

# 137
  • София
Здравейте бъдещи мами. Включвам се във вашата темичка, за да се похваля че преди 1 час сестра ми geri_s стана щастлива мама на бебе Светослав - 3600. newsm44 newsm44

# 138
Честито синче на новата мама geri_s!!!  bouquet
Бъдете много здрави и щастливи!  Hug

# 139
  • Пловдив
Браво на Гери
Честито бебче 
bouquet  bouquet  bouquet

Ларсен, точно от разширяването са болките. Те моите мъки започнаха още в 3 месец. Сега вече съм на светлинни години от стария си размер Confused
Като цяло най ме боли отпред костта, но също и ябълките - все едно имам пясък в ставите, а последното ми усещане е все едно краката са ми забити като клечки за зъби в таза. Нали сега гледам повече разходки да правя... та болкате се променя. Но през нощта е кошмар - хем не може да седиш дълго в една поза, хем не можеш да се обърнеш #Crazy

# 140
ЧЕСТИТО НА МАМА ГЕРИ И МАЛКИЯ ГОЛЯМ СВЕТОСЛАВ!!!  newsm51 newsm10 smile3501 baloni ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩЕСТЛИВО ДЕТСТВО!
НА ЛЕЛЯТА СЪЩО ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ДА ПОМАГА НА МАМА ЗА БЕБЕТО! АЗ ИМАМ ТРИМА ПЛЕМЕННИКА - 2 МОМЧЕТА И 1 МОМИЧЕ, КОИТО ОБОЖАВАМ. НАЙ-МНОГО МЕ РАДВА, ЧЕ ДОРИ ВЕЧЕ ТИНЕЙДЖЪРИ СА ПРИВЪРЗАНИ СИЛНО КЪМ МЕНЕ. ПРЕКРАСНО Е КОГАТО СИ ОБЩУВАМЕ. СЕГА СА ОБЕЩАЛИ ДА МИ ПОМАГАТ ЗА БЕБЕТО  Grinning

# 141
Честито бебче на мама Гери   bouquet Да расте здрав и щастлив и много да ги слушка  bouquet
Момичета май стават все повече мамите, от които почвам да се съмнявам да не са се обебили че нещо не пишат... Например Кена не е писала отдавна... Я да вземат да драснат по някой ред поне да знаем че са все още сред чакащите или пък да се похвалят с бебчовци та поне за тях да се радваме, то е ясно че нашите ще си ги чакаме

# 142
Честит бебок на мама Гери С! Да се слушкат и да се обичкат!  newsm51 baby baloni

Аз тази нощ почти не спах от болки в кръста и ниско долу. По едно време дори реших, че ще се ражда...  Shocked Не знам дали са като болките на Бенита и Ларсен - не са пробождащи, усещам ги постоянно на определени периоди от време, най-вече откъм гърба и изпитвам тежест като от запек, макар че си ходя нормално до WC Embarassed... А бебчо и той се побърква от гимнастики. Вчера и през деня, и през нощта беше хипер активен  newsm32! Ама аз бях изпила почти 1 литър кола и изядох половин шоколад, че ми беше паднало кръвното, а имах работа Rolling Eyes... Мислите ли, че може от това да се е превъзбудил? newsm78

# 143
Честито бебче на мама Гери!Мъничкия ми е адаш...

Larsen, да записвам Вашата госпожица отсега на пиано при учителката на Васко, че е много добра, а? Heart Eyes Е, малко Ви е далечко читалището, но... изкуството иска жертви!

Kler, смятам да си запиша час за преглед при д-р Георгиев за утре, защото симът ми няма да е на училище (пак измислиха повод да не учат в Руското у-ще...) и искам да го взема с мен, за да се запознае с доктора, който го е израждал. После ще ти пиша...

За болките в таза: много странно, при предната бременност целия девети месец не можех да си намеря място от болките, които описва Бенита, а сега нямам и грам болежка... То било хубаво да си бременен за втори път! Ако и раждането мине гладко....

Хайде лек ден, а на работещи мами като мене: да е и спорен и ползотворен!

# 144
Честито бебе Светослав на мама Гери! Да е много здравичък, да папка и слушка!
Аз все още се боря с тоя вирус box, дано вече премине, че все едно ме е прегазил влак Tired Face. Най-интересното е, че тази нощ ми тече нещо от окото, много противно Sick, обаче сега съм 100 пъти по-доре от снощи, изглежда е трябвало на някъде да избие Crazy.
Нашата беборанка също е доста активна вечер и то на музика.Започват се едни кълчения, разпъвания newsm57.Снощо си помислих даже, че е решила да излиза, но то трудно ще стане през хранопровода ми Mr. Green. Обаче преди около 2-3 седмици беше много спокойна, мислех си даже, че наближава моментът, нали уж се кротвали преди да се родят newsm78, но не. Така че, des_sv, ако усещаш бебчо поне веднъж,значи всичко е наред.Не се притеснявай напразно! Hug

# 145
Filka   ти в понеделник при кой доктор ще ходиш, понеже аз имам час при Йончев в 16.15 в понеделник?

# 146
alina_nana, напълно възможно е да му е дошло в повечко кофеинът kyllmg.Аз така веднъж направих такава грешка, пих доста кола вечерта и стой та гледай Crazy.Но всичко премина и на другия ден нямаше продължение, от тогава доста внимавам с колата Blush
Да ви попитам нещо: Някой има ли нещо като мускулна треска на стомаха newsm78.Аз от около седмица усещам нещо подобно, все едно съм прекалила с коремни преси. Високо, почти под гърдите newsm78.

# 147
sissi, мен ме боли горе корема, като че ли е изтръпнал.
и ниско долу имам болки.Незнам дали е от разширяването на таза, ама е доста болезнено.

Вчера на консултацията ми казаха да следя движенията на бебо. И ако не са както обичайно - или са малко или прекалено много да търча към болницата.

Честито на мама Гери_с, да и е жив и здрав юнака.

# 148
pepa k нещо се губи  newsm78 да не ме е изпреварила  Crazy

Ох не съм Тинитита за съжаление.

Като за последно съм се разработила ама няма спиране  Mr. Green Чак ме е яд на фирмата ми все не могат да ме пуснат все имало още работа за вършене - еми да ама тя работата няма да свърши  #Cussing out На всичкото отгоре един клредит теглим на мое име и покрай него само разправии и сега последно от банката казаха че ще можем да си вземем парите понеделник или вторник, ама аз вече ме е страх да заспя вечер че да не взема да почна да раждам, че как ще се оправя с всичко не знам.

Не че е тръгнала бебка ама човек знае ли? Корема ми е доста ниско паднал вече а и тази сутрин като се качих на кантара с 1 кило по-малко от преди два дена, нали товз са симптоми предвещаващи раждането.  #Crazy

Sunglasses

# 149
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ГЕРИ!ДА Е ЗДРАВ И С ВЕСЕЛ НРАВ!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!

Общи условия

Активация на акаунт