Абдоминопластика с липосукция и повдигане на бюст

• 705
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, дами! Направих си тази операция в Турция на 21.04. Бих искала да споделя с вас цялостен поглед за това как се случиха нещата. Разбира се имам и добри и не толкова добри отзиви. Правя го, защото ако бях подготвена някои известни проблеми щяха да бъдат избегнати. Също ако има някоя дама, която си е правила същата интервенция и не само в Турция, бих се радвала да споделя мнение, опит и последващи резултати!

# 1
Още съм в Турция, утре се прибирам в България и ще опиша всичко! Исках да знам има ли интерес към такава тема. И в момента съм все още под голямо напрежение, от 10 дни съм в Истанбул, не бих искала да пиша под такива емоции, защото ще разочаровам някого без да искам това

# 2
Здравейте, дами! Реших се на тази операция в края на 2024г. Първоначално говорих с няколко клиники, после моя приятелка ме свърза със здравен координатор. Обясних какво искам да направя и изпратих снимки. Още в същия ден ми бе изпратена оферта с вида на операцията и сумата. Единствено ми беше предложено да направя повдигане на бюст, но без импланти, тъй като моя е голям и няма празни джобове. Но ми беше казано, че това подлежи на обсъждане. Изпратих капаро и разговорите ни приключиха. Това беше януари 2025г. След няколко седмици аз написах, че искам дата за средата на април, като 16 април беше одобрен. Малко след това си купих самолет билет за отиване и връщане и го изпратих. Ще отбележа, че имаше важна подробност, която споделих с координаторката. Поради инсулинова резистентност приемах Оземпик. Дотук всичко беше ок. В началото на април обаче поради лични причини от сериозен характер се наложи да отложа операцията за началото на юни. Естествено това не й хареса. Исках да обсъдя с нея доста неща, но се свързвах по рядко или ми отговаряше по късно от очакваното. Беше болна, имаха празници и т.н. Тук е момента да напиша три важни съвета от моя страна. Не пътувайте без придружител, не е невъзможно, но е много трудно. Получете възможно най-много оферти и ги огледайте добре.  И не на последно място изберете координатор по препоръки на пациенти, които са го ползвали.  И така, промениха датата за началото на юни и естествено вече изглеждах несериозно. От нея по принцип получавах повече гласови съобщения и пазя цялата си комуникация. Но когато изникваше недоразумение, тя казваше, че ми е казала нещата в телефонен разговор. Нали разбирате, трудно за доказване. В крайна сметка проблемите ми се уредиха и пътуването се осъществи благодарение на моя близка приятелка. Поста ще стане много дълъг и затова за малко ще спра. Нуждая се от почивка. Скоро ще продължа и ще опитам вече да опиша по кратко нещата!

# 3
На 16.04 заминах за Турция!Посрещнаха ме на летището и ме закараха в болницата. Само да отбележа, координаторката умело ме прехвърли на преводач и дотам. Нещо важно, последния ден преди полета ми казаха, че всички пари трябва да са в брой. И то ми го каза преводачката. Тук е важно да спомена, че е хубаво да имате сума пари в брой отгоре за допълнителни плащания или обърквания, както в моя случай. Не е удачно да теглите от банкомат. И така.. Първо си платих, след това ми направиха кръвни изследвания, ЕКГ и рентген на гърди. Последва консултация с хирурга, при мен др Нурбано Тапан-симпатична млада лекарка.Тя говори, преводачката превежда. Обясниха ми за операцията. Беше насрочена за 17.04. Последен остана анестезиолога. И тук оп, всичко се обърка. Трябвало да спра оземпика една седмица преди операцията. Видях, че Rima ме следи, помня я от темите да Оземпика. Дано не ми се обиди, че я споменавам. Аз много чета тук, но рядко пиша. И така отложиха операцията за 21.04. Накратко за мен нерви, притеснение, разходи за храна и хотел. Но нямаше смисъл да се прибирам. Преводачката ми звънеше отвреме навреме да ме пита как съм. Прекарах ги в хотела, съвсем сама. Трябваше да ме вземат в понеделник в 7. Инцидентно ми звънна Емине, преводачката, ще я наричам по име за по кратко, в неделя вечер около 7. Приемаха ме след два часа. Набързо се приготвих, колата ме взе с още една жена и ме настаниха. Измериха ми кръвното и ми попълниха картона. Спах на пресекулки. Пак спирам за кратко. То моето като роман стана.

# 4
  • София
На 16.04 заминах за Турция!Посрещнаха ме на летището и ме закараха в болницата. Само да отбележа, координаторката умело ме прехвърли на преводач и дотам. Нещо важно, последния ден преди полета ми казаха, че всички пари трябва да са в брой. И то ми го каза преводачката. Тук е важно да спомена, че е хубаво да имате сума пари в брой отгоре за допълнителни плащания или обърквания, както в моя случай. Не е удачно да теглите от банкомат. И така.. Първо си платих, след това ми направиха кръвни изследвания, ЕКГ и рентген на гърди. Последва консултация с хирурга, при мен др Нурбано Тапан-симпатична млада лекарка.Тя говори, преводачката превежда. Обясниха ми за операцията. Беше насрочена за 17.04. Последен остана анестезиолога. И тук оп, всичко се обърка. Трябвало да спра оземпика една седмица преди операцията. Видях, че Rima ме следи, помня я от темите да Оземпика. Дано не ми се обиди, че я споменавам. Аз много чета тук, но рядко пиша. И така отложиха операцията за 21.04. Накратко за мен нерви, притеснение, разходи за храна и хотел. Но нямаше смисъл да се прибирам. Преводачката ми звънеше отвреме навреме да ме пита как съм. Прекарах ги в хотела, съвсем сама. Трябваше да ме вземат в понеделник в 7. Инцидентно ми звънна Емине, преводачката, ще я наричам по име за по кратко, в неделя вечер около 7. Приемаха ме след два часа. Набързо се приготвих, колата ме взе с още една жена и ме настаниха. Измериха ми кръвното и ми попълниха картона. Спах на пресекулки. Пак спирам за кратко. То моето като роман стана.

Ценно е инфото за Оземпика, вероятно заради риск от тромбози. Аз заради ГБ и ДБ не съм го спирала, не са ме предупреждавали за това, иначе всички хран.добавки спрях 1 седмица преди операцията!

Много на конвейр се развиват нещата в Турция, трудно удържат на здравния туризъм и стават бели...

Чакам следващата част на разказа!😍

Общи условия

Активация на акаунт