💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Много се смях на един коментар по-назад, че паричната награда ще е в помощ повече на Ники и Цеци, защото живеели под наем.
Паричната награда е символична. Нито жилище, нито нова кола от магазина могат да си купят. Преди 25 години наградните фондове в ББ и подобни предавания бяха по 200 000. После паднаха на 100 000. По онова време хората си купуваха апартаменти, яхти и влагаха в бизнес. Минаха 20+ години, но инфлацията не засегна паричните награди. Във всички предавания таванът, преко сили, е 100 хил.
А на Цеци и Ники 60 и няколко им дадоха.
Ако Никол и Радо не бяха чак такива селяци, сигурно щяха да спечелят, защото бяха най-изгодни финансово. Grin

# 421
Може да ги вложат като самоучастие за жилище с ипотечен кредит, не са съвсем никакви пари. Миналата година пуснаха още 10000 за Мишето и Венци като награда за най-харесвана финална двойка от другите двойки, тази година това го нямаше, а спонсорските награди бяха подигравка.

# 422
Не мога да нарека близо 70 000 лева символична награда. Особено в предаване като Един за друг, където са си на топло, сухо, нахранени са и от време на време играят по някоя игра. Може да не стигат дори за гарсониера в краен софийски квартал, но си е едно добро начало.

# 423
Има 10% данък върху сумата, тоест би трябвало да им изплатят около 61 000 лв, по-малко всъщност, но не ми се смята точно в момента, за това закръглям.

И аз изказах мнение, че този довод с живота под наем е странен, нито са първите, нито последните, които живеят така.
За мен е по-странно, че не чух ( или не са го излъчили или аз го пропуснала ) да споделят да имат по-сериозни планове един за друг освен музикален пробив и известност.

# 424
Мисля, че от доста време са заедно и веднаж Цецо спомена, че парите ги спират за сватба. Нормално е да искат първо да се устроят и след това да имат деца, според мен.
На мен пък ми е странен въпроса дали се занимават само с музика. Ами те са музиканти, това е тяхната работа. Имат участия често по разни клубове. Далеч съм от този бранш, но според мен не е лесно да се пробие без връзки, при това извън поп-фолка.
Хареса ми сезонът, имаше доста нови игри, не бях разочарована от победителите.

# 425
Аз бях тази,която каза за стаята под наем и явно не съм разбрана. Имах предвид, че Ники и Цецо едни 60К биха им се отразили положително на стандарта на живот. Дали със самоучастие за кредит с който да си купят собствен дом,дали просто за една по-голяма и хубава квартира, дали ще ги вложат в клипове и песни тяхна си работа.
 А Ивелинови имат съвсем различен стандарт, за тях 70 хиляди не са някаква невъзможна за събиране сума,предполагам че годишно дават много повече за почивки.
С което не казвам,че само защото едните са видимо по-заможни ,трябва наградата да се даде на "по-бедните" ,казвах че това може също да е наклонило везните при вота на публиката.

# 426
Съвсем не сте наясно с блокажа, аз да кажа! Свидетел съм на много такива ученици, които има знания, но под напрежение им забива оперативната памет.
В качеството на каква?
На учител ...
Учител??! Който пише това?
Изумявам се също и как лесно забравям някой неща, а не съм спряла да ползвам мозъка си, но уви, често си прави шеги с мен.
В този момент мнението ти загуби стойност... Шеговит мозък, да.
Вашата оценка слабо ме интересува — има кой да ме оценява. Нямам намерение да водя глупави спорове с вас. Опитайте се да държите добрия тон.
Когато казвам, че ми се случва да забравя нещо, става въпрос за незначителни неща, които не пречат на работния процес. Говоря за моментни състояния на паметта — когато не можеш да се сетиш за нещо, което иначе знаеш. Това се случва на много хора. Сещаш се след пет минути, особено за неща, които не правиш или не използваш често.
Радвайте се, че сте от късметлиите с перфектна памет и богата обща култура, но не съдете за значимостта на хората само по себе си. Светът е много по-голямо място.
Липсата на желание за знание е нещо съвсем различно — тя води до ниска обща култура.
Мозъкът обаче е все още слабо проучена територия. Как точно функционира човешкият мозък, не винаги е ясно.
Излязохме доста извън очертанията на темата.

# 427
Имат ли някакво музикално образование Ники и Цецо? От това, което чух като музика от тях, не съм във възторг. Пееха разни шансони, които пеехме едно време по бригадите. Имаха шанс да се покажат, както и музиката, която правят. Не видях нищо особено.

# 428
Ники е пяла дълги години в БонБон.

# 429
Имат и скоро получиха награда от БГ радио за дебют

# 430
Ако това им е единствената подплата, не виждам голямо бъдеще в музикалния бранш

# 431
  • Sofia
Ники поне може да пее, за разлика от русото фъфлещо недоразумение, което само се води певачка. Какво нещо е животът, можещият - свит и скромен, а неможещият врякащ и крякащ за трима, сс самочувствие във висините!

# 432
Ники поне може да пее, за разлика от русото фъфлещо недоразумение, което само се води певачка. Какво нещо е животът, можещият - свит и скромен, а неможещият врякащ и крякащ за трима, сс самочувствие във висините!
Сложила е силикон и е хванала будала да я издържа и да ѝ търпи лиготиите, как да е без самочувствие.

# 433
На Залия не й чухме гласа да запее въобще. Днес мярнах някъде, че ще прави дует

# 434
Ако това им е единствената подплата, не виждам голямо бъдеще в музикалния бранш

Явно нямате наблюдение какво се слуша в момента и кои са хитовите изпълнители  в България. Хиляди пъти по-неталантливи от Ники и Цецо и с хиляди пъти по-глупави текстове на песни. Сумати талантливи победители от Х фактор и Гласът на България са отдавна забравени, но всички знаем кои са Криско и Папи Ханс. Joy

Общи условия

Активация на акаунт