Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 22 280
  • 637
  •   1
Отговори
# 165
При нас зорът ще е в неделя на Математика за всеки.

И при нас Bowtie Всеки път, когато му чуя името на това състезание, се чудя кой го е измислил. За всеки - друг път. Поне за мен не е Stuck Out Tongue Winking Eye
Късмет и ясни мисли на децата 🍀

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 09:45 от Пипилота Ефраимова

# 166
  • ПЛОВДИВ
Детенце за вчера каза - по разбъркана матура не съм виждал.

Каза, че много го е страх, но мисля, че се е справил.

Късмет и с успех да преминат и днешния ден!

# 167
"Математика за всеки" е новото име, преди се е казвало "Откриване на млади таланти", което според мен е точното наименование. Определено не е "за всеки".

# 168
Така е, това е възможно най-неподходящото заглавие за това състезание Simple Smile

# 169
  • Пловдив
Девойката ми се обади.
Звучеше доволна.
Каза, че задачите са били много лесни.

Ами свърши се, то си е цял съществен етап от живота им.
Да са здрави и много успехи оттук нататък!

# 170
  • Варна
Щерката се обади. Свършили са и каза, че в училище са решавали доста по-трудни задачи от днешното НВО мат.
Ще видим.

# 171
  • Пловдив
Ами свърши се, то си е цял съществен етап от живота им.
Завършена степен на образование. Sunglasses
Вчера го казвам това на дъщерята, на нея и беше изобщо трудно да схване концепцията за степените вътре в училищното образование. За нея всичко от първи до 12-и клас е училище мъчилище, едно цяло. Но наистина в днешно време нямат никакво значение тези степени, защото за разлика от поколението на нашите дядовци (моите са по-възрастни от вашите, де) никой не остава с начално или основно образование. А ако остава, то е все едно, че няма никакво.

# 172
И моят син каза, че било лесно. Последните две задачи са за финансова грамотност - оскъпяване на вноски и отстъпки на дрехи.
Мина вече! При нас ухае на липи, значи лятната ваканция чука на вратата Flowers Hibiscus

# 173
Задачите наистина са били лесни, само дано децата са били концентрирани и спокойни. Макар, че моят преди изпита игра футбол и не изглеждаше много да е стресиран.

# 174
  • ПЛОВДИВ
И моят се обади - били лесни...

На 12 юни  всичко ще стане ясно Simple Smile

# 175
Всички деца, които видях днес след изпита казаха същото-беше мн лесно.Това малко ме плаши,да видим! 😉

# 176
Ние изпуснахме шанса за МГ, защото отказа да се яви на другите две състезания, но за това искам да го пробвам. И понеже не сме конкуренция, моля да ми кажете 16-20 задача само отговорът ли трябва да напише или самото решение?

# 177
Ние изпуснахме шанса за МГ, защото отказа да се яви на другите две състезания, но за това искам да го пробвам. И понеже не сме конкуренция, моля да ми кажете 16-20 задача само отговорът ли трябва да напише или самото решение?
Пише се само отговора.
Мисля, че се нарича въпрос с отворен отговор.
Втората част е с подробните решения.

# 178
Е, то пък бивало и да не отговорим, дори и да сте конкуренция!

# 179
Пише се само отговора.
Мисля, че се нарича въпрос с отворен отговор.
Втората част е с подробните решения.
Да, така се нарича. Благодаря
Е, то пък бивало и да не отговорим, дори и да сте конкуренция!
Благодаря
За моят син вчера и днес са нормални учебни дни и са имали по разписание всички часове преди и след НВО. Чухме се преди малко, само на 23 или 25 задача каза, че сбъркал подточка в). Не разбрах точно, че бях навън и не се чуваше добре.

Общи условия

Активация на акаунт