Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 50 419
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Пипи, този е. Марката не я знаех. Май има замесена българска следа, не помня дали авторът е българин или нещо друго беше.
https://luxurious-fragrances.com/produit/jardin-japonais-edition-prestige-m-a-h/

# 106
Търсех си нещо черешово, различно от герленската рокля и взех Black opium over red, фланкър от 2024г. Досега подминавах опиумите като твърде сладки, сиропни, но тази черешка така ми хареса и 30 мл. като за проба, добре. Парфюмът е страхотен, едно черешово ликьорче в началото, като мине алкохола идва гъсто, вкусно черешово сладко. И тъкмо си мислиш, това е, и се появява едно фино кафенце, ама отдалеч, все едно е някъде на бар плота и чака да ти бъде сервирано.
Но... Много нетраен на моята кожа. По начало пръскам по много парфюмите, при мен няма едно фъс и чао, пръскам обилно /любител съм на нежни, флорални аромати и ако няма поливане, все едно няма никой /. Та този опиум, хич не ми е опиум като трайност. Жалко, много ми харесва и 30мл ще минат като вятър.

# 107
Phloxx, M.A.H. е френска марка, чиито парфюми са реплики на скъпи дизайнерски и по спомен и популярни заглавия от високия клас на VCAA и др.подобни. Българската следа е онлайн магазинът, който ги предлага в България - perfume-echoes.fr на Даниела Ириар (Hiriart). Дамата е представила Bon Parfumeur, Nolenca, M.A.H и Perfumes d' Igor. Последните 2 бранда са клонинги / реплики. Доколкото си спомням, Даниела все още работи и във Франция.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:36 от BillieCross

# 108
Единствена жена съм вкъщи,такива проблеми нямам,а и със снахата имаме ралични вкусове...това само може да ме радва.Никой не краде,а ако нещо не допада на мен, харесва на нея и всичко е точно.

Все едно аз съм го писала. Снахата също има съвсем различен парфюмен вкус от моя и само от време на време я радвам с някакви любими аромати, които аз не понасям.

Флокс, благодаря за инфото.
Видях, че BillieCross е пояснила някои неща, които нямам нерви в тоя момент да изследвам, за което благодаря и на нея.
Абе, важното е да те кефи един аромат. Много важно кой къде го произвел и какво е искал да каже автора, щом на теб ти носи радост.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:07 от Pippi_

# 109
BillieCross, благодаря за информацията. Може би МАН не са толкова популярни извън Франция, аз поне не ги бях чувала, а парфюмът наистина е направен добре и много траен. Ако попадна на тях някъде, бих пробвала и други.

# 110
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денс! 🌹

Мога ли да попитам за мнение за DKNY Nectar Love? 🤗

# 111
Phloxx, M.A.H. е френска марка, чиито парфюми са реплики на скъпи дизайнерски и по спомен и популярни заглавия от високия клас на VCAA и др.подобни. Българската следа е онлайн магазинът, който ги предлага в България - perfume-echoes.fr на Даниела Ириар (Hiriart). Дамата е представила Bon Parfumeur, Nolenca, M.A.H и Perfumes d' Igor. Последните 2 бранда са клонинги / реплики. Доколкото си спомням, Даниела все още работи и във Франция.

Ще споделите ли мнения за ароматите?
Аз си поръчах сет от отливки на: Jardin japonais, Bois Intense, White Vanille, Rose Absolut. Те и дойдоха, де, разносих ги по веднъж още на по-ниските температури, обаче мнението ми е много... наникъде. Не откривам и отзиви никъде, включително по ФБ групите, ей така да сравня с моите впечатления...

# 112
  • Враца
Да ви попитам, мили дами и господа, този Ole на Ramon Monegal, що за птица е ?
Усещат ли се плодовете , има ли общо с Фламенкото, като усещане.
И има ли общо с Кирке, на Т.Теренци, който не харесвам?
Благодаря.

# 113
Здравейте, чета Ви с удоволствие и за първи път пиша в темата.
Днес получих отливка от Ole на  Ramon Monegal, при мен започва плодово , но в последствие избива нотка на море, като мегамаре.

# 114
R.Monegal са много специфични за моя вкус, на първо пръсване се влюбвам и след 1/2 час нещо се обърква върху кожата ми.

Маринска, потърси проба най-добре.

# 115
  • Враца
Мегамаре, за съжаление не го познавам.

Онази вечер бях с Монегал и беше такъв вятър, че изобщо не си усещах парфюма, но трима човека го отбелязаха, като страхотен.

Да си взема проба, ама първо от къде и втото, като знам, че не мога да чакам..

Все искам всичко на мига!
За сега, ме спира само това, че няколко пъти виждам потребители, да споменават прилика с Кирке.

# 116
Да ви попитам, мили дами и господа, този Ole на Ramon Monegal, що за птица е ?
Усещат ли се плодовете , има ли общо с Фламенкото, като усещане.
И има ли общо с Кирке, на Т.Теренци, който не харесвам?
Благодаря.
Много плодов, натрапчив и да, има прилики с Кирке и плодовите чорапени мускуси.

# 117
  • Враца
densi, ще ми стои ли ?

# 118
Ами не знам, хубав е, но доста плодов и натрапчив.

# 119
  • Враца
КАкво са , "плодовите чорапени мускуси".. ?

Общи условия

Активация на акаунт