Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 50 434
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Ако трябва да бъдат сравнявани, кой е по-добър ?

Мускусът на Инцио е прекрасен , чист аромат. Без химия. Съвършено композиран. Не мога да му се надишам. Усещаш се чист, изкъпан, изпран. Аз го обожавам.

Парагонът на Инцио, след като отлежа , е съвсеееем друга работа. Добре , че не се разделих с него. Излъчва се прекрасно, показа си цялата красота. Често посягам към него и околните се впечатляват. Благодаря, densi! Heart

Рази вечер бях с Furla - Unica. Двама човека ме питаха, на Уоманити ли мириша. На мен не ми мирише изобщо на Уоманити, но солта се усеща прекрасно.

https://www.fragrantica.com/perfume/Furla/Unica-76520.html

# 136
Различни са, Парагон е шедьовър, Мускът е най- добрият цитрусов.

# 137
  • Враца
Мускусът е за всеки ден , Парагон е по-специален.

# 138
Айде сега, зарибявате.
😵💫
Шегувам се, но не ги познавам, а се вдъхнових да ги открия сега.

# 139
  • Враца
И аз от тук се зарибих и не съжалявам изобщо!
Много са изпипани и класни. За мен, не са като мейнстрийм ароматите.

# 140
Притеснява ме само, че има лавандула, а аз НЕ обичам изобщо.

Това ли е единият https://parfium.bg/initio-hedonist-collection-musk-therapy-%D1%8 … D0%B0%D0%BA%D1%82

# 141
Щом не обичате, не е за вас. Подминете.
Това е Мускът да. Той лавандула няма.

# 142
  • Враца
Аз пък, не усещам лавандулата, също не я харесвам.
Съставките са много балансирани, меки, допълващи се. Нищо не стърчи и не боде, дет се вика. Абсолютно уравновесени и оптимизирани аромати. Не мога да опиша точно, но си струват, просто защото са различни и за обонянието ми - съвършени.

# 143
  • The Evergreen State
Момичета, благодаря ви. Това ми беше достатъчно побутване от ваша страна, избрах си Allure Sensuelle за подарък, получих го днес.
Пръснах малко на китката преди час, веднага усетих познатата миризма на класическия Алюр, има от него и в Sensuelle. Много хубав парфюм е наистина Allure Sensuelle, топъл и с присъствие. Едно, две пръс са напълно достатъчни за целия ден.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 05:06 от Athena

# 144
Добро утро, момичета и момчета! Имам рожден ден днес, почерпете се:
Скрит текст:
SOTD: Floraiku My Shadow On The Wall, пролетно ми е с него

# 145
  • The Evergreen State
Честит Рожден Ден Бел, с пожелания за много здраве и щастие!

Аз пръснах днес сутринта Bvlgari Mon Jasmin Noir, не знам защо не го пръскам по-често, красив парфюм е. На ръката ми е Allure Sensuelle от по-рано днес, усещам прекрасни и двата.

# 146
Честита да си Бел, здраве и аромати да разпръскваш в изобилие! 🌷🌷🌷
И аз имах преди седмица рожден ден, подариха ми този разкош и пристрастяването ми се завърна с пълна сила- абе разбирам ги вече хората защо казват, че бивш “ алкохолик” няма 😀😀

# 147
Дами, препоръчайте ми парфюм, който е много траен и излъчва надалеч, така около мен да се усеща силно. В момента имам и използвам:
ALIEN GODDESS INTENSE
YSL LIBRE INTENSE
armani my way edp
Mon guerlain edp
Montblanc signature

И такива аромати харесвам.
Също много харесвам и Chanel no.5 eau premiere и Coco Mademoiselle intense.

# 148
Дами, препоръчайте ми парфюм, който е много траен и излъчва надалеч, така около мен да се усеща силно. В момента имам и използвам:
ALIEN GODDESS INTENSE
YSL LIBRE INTENSE
armani my way edp
Mon guerlain edp
Montblanc signature

И такива аромати харесвам.
Също много харесвам и Chanel no.5 eau premiere и Coco Mademoiselle intense.

Подарих този на майка ми и постоянно я питат на какво ухае. Дори и тази снимка е с въпрос "пак ме питат за този, майче, от къде беше?" 🤭 парфюма не е претенциозен, но е завлядяващ. Аз съм зациклила на Versace Oud oriental и Santal Royal на Guerlain и това е 😂 обаче и аз май ще си купя този. Освен това, Montale Intense Cafe е парфюм, за който често са ме питали. А ако питаш, за парфюм, който да остави спомен и следа върху мъж, не мога да разбера защо, обаче мъжете са луди по J'adore... 🤷🏻‍♀️

# 149
  • София
Много ми хареса и на мен новия Шанел. С удоволствие бих го носила, мисля да си го купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт