Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 46 358
  • 713
  •   2
Отговори
# 150
Ammmmellliiaaaa, тези долу миришат от сутрин до вечер с 2-3 макс 4 пръскания.

Ramon Monegal Flamenco
Ramon Monegal Flowerpower (2023)
Royal Crown Noor
Wesker Deviant
Xerjoff Alexandria II
Xerjoff Dolce Amalfi
Xerjoff 1888
By Kilian Pearl Oud
Moresque Emiro
Guerlain Insolence EDP (в първия лилав флакон обаче)
Guerlain Santal Royal
Guerlain Encens Mythique
CD Hypnotic Poison EDP
GA My Way Intense
Chopard Nuit des Rois
Почти всички арабски марки и дамски насочени на Amouage, Lorenzo Pazzaglia, Unique'e Luxury, Spirit Of Kings, но там цените са доста солени.

# 151
Дами, препоръчайте ми парфюм, който е много траен и излъчва надалеч, така около мен да се усеща силно. В момента имам и използвам:
ALIEN GODDESS INTENSE
YSL LIBRE INTENSE
armani my way edp
Mon guerlain edp
Montblanc signature

И такива аромати харесвам.
Също много харесвам и Chanel no.5 eau premiere и Coco Mademoiselle intense.
Аз също потвърждавам за My Way Intense, който имах и харесвам много (това е, ако се търси нещо хем нежно, сладичко и флиртаджийско, хем да се усеща и да излъчва цял ден). Друг такъв, който се харесва много от мъжката аудитория е Angel Nova. Свеж, младежки (в никакъв случай teen, а по-скоро подмладяващ и повдигащ духа).
Иначе, моите най-любими трайни, излъчващи и усещащи се силно парфюми са: Angel Muse, Hypnotic Poison, Scandal, Crystal Noir (всички вариации, но новият, който си е parfum е супер!).

# 152
LSF MCMXIV, а казаното важи ли за Lira и Quattro Pizzi? Blush

Дами, препоръчайте ми парфюм, който е много траен и излъчва надалеч, така около мен да се усеща силно. В момента имам и използвам:
ALIEN GODDESS INTENSE
YSL LIBRE INTENSE
armani my way edp
Mon guerlain edp
Montblanc signature

А как искате да се различава от YSL Libre Intense, понеже той доста си се носи? (или поне от мен, въпреки че нанасям пестеливо към нормално, колегите направо от вратата коментират)
Други в по-вечерен стил, които мисля, че биха ви допаднали:
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-39681.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-A … -Femme-45304.html

Бих Ви насочила и към Van Cleef&Arpels, защото можете да ги тествате лесно и защото излъчват чудесно - поне някои, например вижте Rose Rouge и Moonlight Rose.

Някой от фланкърите на Black Opium? https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Black-Opi … er-Red-88707.html Този сякаш се хареса на доста хора и е достатъчно различен от YSL Libre Intense.

Линията Si Passione също има доста потенциал за Вашите предпочитания, мисля. Разгледайте ги наред, особено този вариант е по-сериозен, но носи и закачливото ДНК на първообраза, за разлика от новия Red Musk: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Si-Passione-I … e-2024-96186.html

# 153
ALIEN GODDESS INTENSE
YSL LIBRE INTENSE
armani my way edp
Mon guerlain edp
Montblanc signature

Имате страхотни аромати! Други не ви трябват, хаха - шегувам се!
Явно с вас имаме сходни вкусове, тъй като всички посочени ги харесвам.
Препоръчвам ви един не толкова популярен аромат, но е мнооого траен и излъчващ, топъл и зимен аромат. И мой голям любимец -    My Burberry Black   - https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-Black-32566.html

# 154
Ironfeather, точно тези двата не познавам за съжаление. Но повечето Xerjoff-и, от които имам преки впечатления са с отлична трайност и много добре излъчващи.
Например Cavour I, Cruz del Sur I, Alexandria III, Fatal Charme, Amber Star, Erba Pura, Apollonia, La Capitale, Overture, Wardasina, общо над 30 Xerjoff-а мъжки и дамски.

# 155
Тези двата са изключение. Лира е по- тих парфюм. Хората се оплакват и от нетрайност, при мен трае, но аз пръскам над 8 пъти.

# 156
Много ми хареса и на мен новия Шанел. С удоволствие бих го носила, мисля да си го купя Simple Smile

И аз го тествах, но не е мой. Поръчах нежния от Дъглас. При мен в топло време се развива чудесно.

# 157
  • София
Благодаря за новата тема, Дени! Flowers Tulip

Започвам пролетта с нова придобивка - GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia. Yellow Heart Откри го малката ми дъщеря, та покрай нея и аз намазах. Иначе ще заложа на някои мои стари любимци. В по-хладните дни все още пръскам Flowerbomb Viktor&Rolf, Coco Mademoiselle EDT Chanel и Black Tulip Shay & Blue London, но като се позатопли, те ме душат и вкарвам Magnolia Rosae Lancôme, Angel Eau Croisière 2020 Mugler, Rose Blush Cologne 2024 Jo Malone и Coach Dreams Coach. Все още не съм се докопала до Dior Sakura. Все отлагам, основно заради цената му. Някой ден и до него ще стигна.

# 158
LSF MCMXIV, които парфюми на Lorenzo Pazzaglia познаваш?
Аз мислих да взема на сляпо Summer Hammer, но се отказах, защото ми се стори мъжки.

# 159
Ходих да избирам подарък за млада жена, нещо в духа на Shalimar Initiial L'Eau.
Предложиха ми Velvet Orchid / TF и Infinity Sky / EL. И двата са красиви, но нетипични за мен и не мога да избера. Сякаш ТФ е по-женствен, но като не пръскам на кожа малко теоретични са ми размислите.
Какво бихте препоръчали?

# 160
О не, и двата нямат абсолютно нищо общо по дух с Герлена.
Ето това виж. Прекрасен ирисово- цветен, но топъл аромат.
https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/District-of-Nolo-80039.html

# 161
LSF MCMXIV, които парфюми на Lorenzo Pazzaglia познаваш?
Аз мислих да взема на сляпо Summer Hammer, но се отказах, защото ми се стори мъжки.
Esco Pazzo и Carbonara, но беше преди 3-4 г. и спомените ми за ароматите са доста размити вече. Обаче запомних, че бяха с отлична трайност. После, като прегледах бранда във Фрагрантика видях, че цялото им портфолио се откроява с това.

# 162
  • София
Привет, включвам се с положителни впечатления за два парфюма на Zara, които са били спряни и сега върнати в нов дизайн.  Става дума за два правени от Jo Malone:
Amber & Fig Cashmere EDP
Скрит текст:

както и Salty Ocean Bouquet EDP
Скрит текст:

Amber & Fig Cashmere успях при първото издание да го взема във вариант рол-он, преди да изчезне. Много ми хареса и се надявах някой ден да го пуснат пак. Smiley Много приятен, хармоничен, успокояващ аромат, като смокинята не е плажна, кокосова или млечна. Дава хладно, зелено към леко усойно усещане, без да е твърде темерутски или дистанциращ. Отлична трайност, както в предишната, така и в новата версия. Особено за този тип дзен аромати.

Salty Ocean Bouquet е непознат за мен, явно в първото му издание съм го изпуснал. Тук имаме усещане за морски бриз, за спокоен плаж, за безгрижие и спокойствие, за природна свежест край морето, но не е акватично-солен в мъжка посока. Много фино е предадено това крайбрежно присъствие. Отново е за почитателите на по-ефирните и елегантни, прозрачни и въздушни аромати. И той е доста траен с хубава проекция.

Знам, че в темата ни не са много долюбвани Зара, но ако имате път, и са във вашата кръвна група, вижте ги, според мен са много приятен избор и то на цена 49лв/100мл в красиво и изискано шише.

# 163

Започвам пролетта с нова придобивка - GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia. Yellow Heart Откри го малката ми дъщеря, та покрай нея и аз намазах. Иначе ще заложа на някои мои стари любимци. В по-хладните дни все още пръскам Flowerbomb Viktor&Rolf, Coco Mademoiselle EDT Chanel и Black Tulip Shay & Blue London, но като се позатопли, те ме душат и вкарвам Magnolia Rosae Lancôme, Angel Eau Croisière 2020 Mugler, Rose Blush Cologne 2024 Jo Malone и Coach Dreams Coach. Все още не съм се докопала до Dior Sakura. Все отлагам, основно заради цената му. Някой ден и до него ще стигна.
Здравейте,
Скоро попадали ли сте на  Angel Eau Croisière 2020?
Любимец ми е, но последно го вземах може би преди около 2 години и от тогава не го намирам.

# 164
  • София
Скрит текст:

Здравейте,
Скоро попадали ли сте на  Angel Eau Croisière 2020?
Любимец ми е, но последно го вземах може би преди около 2 години и от тогава не го намирам.
[/quote]
Мисля, че преди година две излязоха някакви тестери по онлайн магазините, а и от време на време някой се разделя със своя, но скоро не съм попадала.

Общи условия

Активация на акаунт