Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 49 643
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • The Evergreen State
Аз имах период преди време в който Amouage много ме привличаше като бранд, бях пленена от красивите им бутилки. За съжаление нямаше къде да тествам и поръчах без да познавам Interlude Woman. Харесах го много, харесвам го и сега..но бутилката ми е почти непокътната. За мен е комплексен, мек и много женствен. Има силно ориенталски характер обаче и не е никак подходящ за офис, нито е подходящ за топло време.
Това силно лимитира случаите в които бих могла да го ползвам, имам и достатъчно много други парфюми и просто рядко се сещам за него. В последствие поръчах мостри на някои от останалите от по-старите им издания за жени като Epic, Journey, Jubilation - чувствам ги по абсолютно същия начин, красиви парфюми, но силно ориенталски по дух и силно лимитирани за мен като ситуации в които бих могла да ги нося.
Бих тествала ако ми се удаде възможност по-новите им издания, като цяло нямам обаче голям интерес към марката.

Парфюм за деня - Bvlgari Mon Jasmin Noir.

# 616
  • София
Аз от Амуаж имам, нося и обичам само Sunshine и Honour.  Разкош са и двата. Heart

# 617
За мен Guidance е непоносим. Бях си взела една отливка още като излезе. От нетърпение се пръснах в офиса и после поне три дни като влизах в стаята ми мирише на здравец.

# 618
Athena, какво значи в случая "ориенталски"? Сладост, уд, тамян, пачули, рози и жасмин? Тези се спрягат за ориенталски нотки, в подобни композиции. Или с много подправки? Не познавам особено тази парфюмна група и винаги се чудя защо ги определят така, освен че са тежки и излъчващи.

# 619
Аз нося основно новия Existence Amouage.
Момини сълзи с тамян. Всички ме питат с какво съм. Днес с една позната се заговорихме на училицата и накрая казва “ти с кой парфюм си”?
Невероятен е, абсолютно влюбена съм.💚

# 620
Sabia Bianca ми харесва, но ми идва силен.

Sahariene ползвам тия дни, мноооого лекичък и въздушен.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 22:00 от Al Georgieva

# 621
Свеж материал от дама, чийто канал следя. Прочетох и се почувствах опростена Simple Smile
https://telegra.ph/Top-of-the-top-citrusovi-parfyumi-05-26

# 622
Аз за сега съм пробвала Lilac Love, Sunshine, Blossom Love, Crimson Rocks, Love Delight, Overture,  Guidance и Guidance 46. Сега чакам отливка и на Love Tuberose макар че не съм голям почитател на туберозата, но не съм съвсем сигурна още.
От всички пробвани първите два са разкош, стават и за офис според мен. Вторите три - мех, но пак са тип да се харесат на околните и не са прекалено агресивни. Овертюрата е твърдо не за мен. Общо взето новите издания на марката съм пробвала. По-старите аромати ми се струват даже по-рискови от тези, които изброих.

Смятам да пробвам още, но задължително първо мостричка и евентуално отливка, ако от нотките ми се стори като за моя вкус. Само по нотите обаче е трудно да се прецени точно на тази марка дали ще се хареса ароматът. По някои някои хора припадат, други не могат да ги понасят за това задължително проба преди човек да кихне крупна сума за бутилка, че и 100мл.

# 623
Определено е разумно да се пробва преди да се даде такава сума за  парфюм. Никой не споменава нищо за amouage memoir woman, не го намирам наличен в сайтовете, но описанието ми изглежда страховито. Има ли някой коментар за него?

# 624
Да, има.
Пушеци, пепел, красота и само за лют студ. Малко хора го носят. Аз го обожавам.
Страховит е слабо казано.

# 625
Да, има.
Пушеци, пепел, красота и само за лют студ. Малко хора го носят. Аз го обожавам.
Страховит е слабо казано.

Уха, много тежък ли идва ?

# 626
Inderlude Amouage ми стои като гъсто мастило с билки.
Умирам за Lyric, Epic, и Sunshine. Много харесвам Honour.
Guidance не ми хареса никак обаче. Не помня какво точно беше, но не е мой.

# 627
  • Бургас
Guidance на мен не ми стои добре, обожавам обаче Honour.Парфюм за днес ще бъде Барениа.

# 628
Свеж материал от дама, чийто канал следя. Прочетох и се почувствах опростена Simple Smile
https://telegra.ph/Top-of-the-top-citrusovi-parfyumi-05-26
Голяма находка е тази дама. Истински ме развесели. Аз също харесвам цутруси, ноо много кихам от тях. Особено от лимона, но май към него си имам някаква алергия.

# 629
Така е, Ivz е голяма свежарка. В ревютата за козметика няма равна.
Аз обичам лимони и изобщо цитруси - и като аромат, и за ядене. Още търся хубав портокал в парфюм и то като преобладаваща нотка.
Днес делово с любимата La Dolcissima.

Общи условия

Активация на акаунт