Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 49 638
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Някой пробвал/ползвал La Panthеre Parfum на Cartier може ли да сподели мнение?

# 631
  • Пловдив
Здравейте!За 30годишен мъж Versace pour homme или calvin klein eternity for men е по-подходящ ?

# 632
За мен е красив, луксозен и секси белоцветен парфюм за специални поводи (и за зрели и уверени в себе си дами, бих казала).

# 633
И аз да се изкажа за Пантерата-само хубави отзиви!Класен,женствен,много е силен в началото изригват белите цветя,за някои е отровна ретро бомба,но е специфичен и запомнящ се,разпознаващ се.Тези дни в жегите изрових едно бижу намалено за 20 лв от Зара,изключително свежо творение,много цитруси и женственост,секси musk-и в остатъчните нотки:
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Les-Heures-Passent-Into … Joyful-84461.html
Като настроение и усещане ми е като Pamplelune Guerlain.Прелест!

# 634

За мен е уникален. Разпознаваем, различен, класен. Въобще не ми е ретро и си го нося с кеф.

# 635
Аз получих комплименти за Nettare di sole, който не усещам особено, но явно не е така 😍 тези дни съм с него.

Разносвах в жегите и Solo Ella. Приятен е, но нямаше нещо отличително в него което да ме накара да го купя.

# 636
Много са интересни парфюмите на Amouage. И аз днес съм с Existance - труден е за мен в началото, с много тамян, който не харесвам. Когато попремине, става страхотен - цветен, въздушен и леко сапунесто нежен. Още не знам дали бих го купила. При мен не излъчва. Много ми е интересно как реаргират парфюмно необременените ми колеги на такива аромати. Екзистънс учудващо им харесва, но си стои прибран с перфектна, направо чудовищна, трайност - 24 часа! Същото и с Гайдънс - трудно начало, обръща ми стомаха... после красота, трае дълго, но не влачи шлейф. Така че - до кожа и химия е сияжа. Тилия например трае от сутрин до вечер и се носи на облаци около мен с пестеливо фъскане.

# 637
На Amouage съм пробвала Lyric и Reflection. Първият е красив, интересен и категорично не мой. От втория очаквах повече, много сапунен ми дойде. Всичко е до кожа, нос и настроение.
Както си снобеех със седмици, така вчера се офъщях с остатъците от Eclat d'Arpege Lanvin. Банален, ама хубав.
Утре съм в Созопол и ще нося Altamarea. Идеален за пясъци и обяд в Бахама при любимия Вили.

# 638
Здравейте!За 30годишен мъж Versace pour homme или calvin klein eternity for men е по-подходящ ?
Ако избора е само между двата, първия.
Иначе, горещо ви препоръчвам Prada L'Homme L'Eau. Колкото пъти го нося, толкова пъти го отбелязват колегите на работа. Няма друг парфюм, който да е коментиран толкова много само с положителни отзиви и реакции. Сега в жегите му е силата, а има ли и лек повей става жесток, като завзема пространства. За малко щях да забравя, много траен и със страхотен шлейф...

# 639
  • София
Подкрепям LSF MCMXIV напълно и за версачето и за  Prada L'Homme L'Eau. Последния е много чист, искрящ и освежаващ аромат, със страхотен сапунест нюанс. Много елегантен и добре смесен аромат.
Ако държите на марката Calvin Klein, то горещо Ви препоръчвам последния CK One Essence Calvin Klein
Скрит текст:
Много добро предложение за идващите топли месеци.

# 640
  • София
Парфюмната версия на Пантерата за мен не е толкова белоцветна, колкото останалите предложения в линията, даже бих казала, че не усещам отчетливо посочената гардения в пирамидата. Най-осезаеми за мен са кайсиите и османтусът върху класическата шипрова подложка на първообраза (La Panthere 2014). Изключително красив фланкър, най-лесен за носене сред останалите, които съм пробвала, защото е мек и полиран, няма анималика, няма и натегнати белоцветни акорди. Течен разкош, особено за почитателите на шипри.
P.S. Разгледах набързо снимките във Фраграм и има страхотни кадри от потребители. Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Parfum-62708.html

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 20:30 от Klodilia

# 641
Невероятна е тази версия на Пантерата. Такава елегантност!❤

# 642
Мерси за мненията за пантерата. Точно за parfum питам, той ми се стори най-привлекателен по пирамида. Ще трябва да я пробвам определено значи въпреки, че май не й е най-подходящия сезон.

# 643
Нито Guidance, нито Пантерата ми харесват, така че пробвайте преди покупка. Guidance има една кисела нотка в началото, която не ми понася.

# 644
Да, само след проби взимам вече, че колкото шишета имам, толкова съм раздала.

Дойде отливката на Love Tuberose. Ами много е приятен на първо четене с потенциал да стане член на списъка с желани парфюми. Плътен и кремообразен по текстура аромат като Lilac Love е. Разбира се, миришат съвсем различно но и този е от типа да се хареса на масовата публика. Ще видим в драйдауна как ще е, че например VC&A Orchidee Vanille е страхотен в началото, но в дълбокия драйдаун, не мога да го понасям.

Допълвам, малко ми напомня на Solei Blanc, който обожавам, но без нотката на плажно масло. Не миришат еднакво, но имат нещо общо. Вероятно стила на туберозата.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 17:26 от Nevermoresleep

Общи условия

Активация на акаунт