Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро.
Това са професионалните погледи на Арас на килограм Hug
Важното е,че неделя идва Hug
Хубав и успешен ден !

# 106
Здравейте, момичета!

Снощи не ни зарадваха с фраг, а днес бавят и резюмето, и новите снимки.
Но ние търпеливо чакаме. Останаха само 2 дни до излъчването на поредния епизод.
Преглеждайки руските сайтове попаднах на това:
Цитат
Мелис Сезен опровергава слуховете за аферата си с Арас Булут Ийнемли!

След като актьорите Мелис Сезен и Арас Булут Ийнемли, които играят главните роли в телевизионния сериал „Геният“ (Deha), се появиха заедно на екрана, в пресата веднага се появиха слухове за романса им.

На едно скорошно събитие Мелис коментира това:
„Ние сме просто приятели, работим заедно. Възможно ли е това?“, отговори актрисата.

А нейната фраза „Нека бъде любов“, която мнозина приеха като намек за чувства, се оказа просто реплика от поредицата:
„Това беше цитат от нашия проект, а не лично признание“, обясни Сезен. 

Харесах си и този диалог от епизода:

- Помниш ли какво ми каза?
- Какво казах?
- Помниш ли, каза, че всичките ми деца ще дотичат при теб? Едно след друго и не мога да направя нищо. И така, какъв е крайният резултат? Твоите, всичките ти деца, едно след друго дотичаха към мен. Хайде, прогони ги. Какво е Айсел? А? Значи се оказва, че не можеш да купиш всичко с пари? Но беше права за едно нещо - ти си жена, а аз съм майка. Децата ти имат много голяма нужда от МАЙКА си. 

Чудесен ден, изпълнен с много слънце, обич и доброта ви пожелавам!

# 107
Дано имаме фрагман днес 🤗
Привет и мерси за всичко споделено!

# 108
Привет.
Ще имаме фрагмент.
Ако има нещо времето ще покаже. С интервютата Мелис убеди феновете ,че има нещо 😍
Обяснява и отрича, но не е ефикасно.

# 109
# 110
Ето гоо, спокойствие няма и миг..

# 111
Браво точно навреме преди да съм излетяла от нас.

Девран:Всички виновни ще си понесат наказанието.Най-вече баща ти!
Джесур:Ихсан не е сам.
Искендер:Какво означава това?
Джесур:Означава ,че Карга се завърна отново.
Карга:Като споменахме госпожата другата госпожа къде е ? Говоря за Имре - Искендер.
Карга:Ти спаси живота ми за да направиш достойнството ми за две стотинки ли?
Кудуз:Светът на простосмъртните просто. Ковчега няма джобове ,но ние имаме.
Девран:Както са казали не се страхувай от това да правиш зло ,а това да правиш добро.

# 112
Deha

Епизод 29, Трейлър 2

„Всички престъпници ще бъдат наказани, особено баща ми.“ 💥

Девран: Всички виновни ще си понесат наказанието. Най-вече баща ти!
Джесур: Ихсан не е сам.
Искендер: Какво означава това?
Джесур: Означава,че Карга се завърна отново.

Карга: Като споменахме госпожата другата госпожа къде е? Говоря за Имре - Искендер.
Карга: Ти спаси живота ми, за да направиш достойнството ми за две стотинки ли?

Кудуз: Светът на простосмъртните просто. Ковчега няма джобове, но ние имаме.
Девран: Както са казали: - Не се страхувай от това да правиш зло, а от това да правиш добро.

Диди, благодаря за превода!
Няма спокойствие за нас, момичета! До последния епизод ще ни държат в напрежение. Екшън на макс, вече не се знае кой за кого работи, кой е приятел, и кой враг.
Само дано нашите влюбени оцелеят до края на сериала. Hands Pray

# 113
Благодаря, момичета! Heart
Само Софи не бяха прострелвали. Аз от първия път за никого не се тревожа вече.. Grinning Карга си се върна с всичките си фабрични настройки, Джесур ми е почти толкова сложен, колкото и Иско. Изглежда ми, че Имре ще завлече Девран до болницата буквално за ухото. Наистина ще е много нечестно, ако й обезсмислят всичките усилия да го опази жив с някой кофти финал. Със завръщането и на Карга направо ме е страх да си помисля какво ще поиска от нея Иско, за да си даде от безценната кръв да спаси детето си… Иначе не знам дали заради присъствието на Карга, но на мен лично този фраг ми остави усещането, че се връщат към атмосферата в началните епизоди – Девран лавиращ между престъпниците. Отново ще набутат много събития и обрати в един епизод, даже честно казано двата фрага са ми като от различни серии…

От мен резюмето и снимките:
След като се измъква от Карахан чрез Карга, Девран няма повече пречки в плановете си да постигне справедливост. Докато Девран изненадва всички, които са очаквали той да се възстанови от усложненията, претърпени по време на операцията, Джесур отива до Искендер, за да довърши работата, която е оставил след себе си. Операцията, за която Имре настоява, обаче се проваля в плановете й. Карга е разтърсен от информация, която ще го накара да наруши споразумението си с Девран. И кара някого да плати цената, която никой не очаква.

# 114
Е не, само Карга отново да не кара Имре да плаща! Това го гледахме. Стига дееееее, последни епизоди и ще ни какъсат нервичките!

# 115
Привет!
Сигурна съм, че търсят  динамика в опит да вдигнат рейтинга и най-вече да се побератат във времето, доразказвайки историята, ако няма втори сезон. Макар,че  едва ли се надяват на продължение и внезапно вдигане на рейтинга. Шанса е минимален.
Първо останах изненадана от втория фраг, защого Карга си показа рогата. Завръщайки се не очаквах да е преобразен ангел, но той влиза с бутонките. Само не разбрах как Девран е направил достойнството му на 2 стотинки.. Като знам,че Имре е в мечтите и главите на всеки се притеснявам. Явно няма да му хареса новата ситуация с нашата двойка и промените в мафията ?Sad Наистина мн различни фрагове и голяма динамика в епизода.
Второ, гледам нашата мома и не разпознавам Имре. Виждам някаква раазвалина, рошава женица, бият Девран, опериран,строшен крак.. А Имре изглежда  все по изтощена и изгубена.
Цитат
Операцията, за която Имре настоява, обаче се проваля в плановете й.
 Говорят за усложнения, зопачва да ме обзема неприятно чувство и със страх ще гледам предстоящите епизоди. Обзема ме чувство на безпокойство относно съдбата на главните на финала. Иначе сигурно,ще  се простим със Софи.. Имаше мн потенциал в героя. Общо взето ще  сме на тръни до последно, но трябва да се подготвим за всичко.
Аз искам щастлив финал, но дали ще го бъде.

# 116
И аз споделям настроението ти, Нинче. Знаех, че ще сме на тръни да края, но наистина вече много се обърквам какво да очквам. И фраговете, и резюмето са прекалено неясни. Чисто хронологично дори не мога да си подредя предстоящите събития. Операцията хем имала усложнения, пък хем все едно е била рутинна процедура, като гледам Дево колко бързо е влязъл пак в действие. Със сигурност, както винаги, има и невключени важни сцени.
Не ми се ще Софи да си отиде толкова безславно - прострелян в гръб. А и това много ще разклати Девран. Даже до голяма степен ще му обезсмисли мисията.
Не знам Карга от каква толкова информация може за бъде разтърсен. Карахан искаше да се ожени за Имре, защото тя беше трофеят, който Карга не е успял да има, обаче преди изчезването му той изглеждаше примирен, че няма да ги бъде, а и сякаш усещаше близостта им с Девран. Според мен вече е много късно за този триъгълник, който иначе в началото щеше да е много любопитен. Сещам се за случая, при който Девран измами Имре и разпространи публично тайни на семейство Налкопаран. Но ми се вижда малко вероятно да се върнат толкова назад. С друго не виждам с какво може да са му засегнали достойнството. Ще разбрем скоро, така или иначе.
А за Имре, като претегля всичко, през което я прекараха от появата й, ми е напълно нормално да изглежда толкова премазана. Явно няма да има глътка въздух за нея поне до края. Ако продължават така, смъртта ще се окаже облекчение направо от това влакче на ужасите, колкото и гадно да звучи.
Ами малко остана и ще си подредим парчетата от пъзела. Лекичка ви желая! 💋

Понякога АрМел, понякога ИмДев 😊

# 117
# 118
Днеска сте тихички. То няма и нещо ново де. Всички са в очакване и догатки на къде ще ни отпратят утре. Simple Smile
Приятна съботна вечер ви желая! Heart

Между другото много приятни за гледане сцени между Мелис и Салих, доколкото ми попаднаха с английски субтитри из мрежите. И двамата са в доста нетипични за тях роли и чудесно отразяват атмосферата на историческия период.

# 119
Здравейте, момичета!

Джеси, наистина сме притихнали в очакване на епизода утре вечер.
Аз отново прегледах двата фрагмента и се опитвам да схвана последователността в развитие на действието, но нещо не ми се получава.
Да идва утре, че да разберем какво са ни подготвили сценаристите.
Само не искам отмъщение на Карга заради Имре. Много нелогично ще изглежда, но ако Карга реши да отмъщава на Искендер - ще му помагам.
Искам този безжалостен и лицемерен тип да получи най-суровото наказание.
Малко снимки от предстоящия епизод:

Общи условия

Активация на акаунт