Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Нинче как бе аз мисля ,че Арас е с легена нон - стоп.Пак не виждаш...

Wink
https://x.com/gururlask/status/1917306723615793216

# 91
Всичко виждам аз, но напоследък интервютата на Мелис  най-много  ме радват 😋

# 92
# 93
Напоследък Дамла ми става много любима сценаристка. Всяка думичка го накара да си върне Дево... Доволна съм от нея. Дано не ме ядоса нещо до края.
На тая семейна закуска според мен и самите актьори едва се сдържаха да не се разсмиват постоянно.. 😁
Мелисчето ни много се увъртоли милото, ама пак не затвори темата така, че да не я притесняват повече. Аз лично предпочитам да не ги разпитват такива работи. То ако има нещо сериозно, се показва, когато си трябва. Ама и журналистите трябва да плащат сметки, дето се вика. 🙂 Арасче жив го ожалвам, че освен с патерица и с леген трябва да ходи на работа.. 🙄😁 🤷‍♀️

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 02:33 от JessyG23

# 94
Добро утро.
Желая ви хубав и според ден. 

# 95

Гюнайдъън!

# 96
Здравейте, момичета!

С такова нетърпение очаквах превода на епизод 28 и за срам и резил вече втори ден не успявам да го изгледам. Остарявам ли, оглупявам ли, или не мога да си подредя приоритетите не зная, но времето не ми стига. А гледам само 2 сериала онлайн и 1 по тв.
Обаче чета с огромен интерес коментарите и ви благодаря, момичета.
Приятно ми е във вашата компания.
Цитат
✦︎︎ Гений

Aşk olsun 💕

Цитат
DEHA ❖ CAST

🍊Поздрав от бащите и синовете на "Гений"💥

Imre❤‍🔥

# 97
Ашк Олсун

# 98
Здравейте! Hug
Отбивам се за малко след изморителен ден.
Аз смогнах да изгледам серията и с превод, беше ми доста приятна. Определено тръгнаха да затварят историята и това ми допадна. Не рядко последните серии, след като се обяви финал, са пълни с пълнежи и накрая всичко приключва набързичко като с магическа пръчка. Тук видяхме, че навързаха показаното до момента по всички линии и взаимоотношения. Остава само да разберем кои от героиите ще постигнат крайните си цели и победи и кои не.
Карахан е изваден от уравнението, по всичко личи, че активите му ще попаднат при Иско като поредната цена, която Имре на драго сърце ще е готова да плати, за да спаси живота на Девран. Интересно дали и това е предвидил Девран, както и другите ходове на играчите до момента.
Направи ми впечатление, че в сметките си той изравни саможертвите на Тим и Имре, която доскоро обвиняваше за смъртта му. Тя така и не можа да му обясни тази част, но според мен с това показаха, че се е досетил какво се е случило. Разговорите между Гюлче и Айсел и между Джесур и Имре бяха много въздействащи. Въобще диалозите са добре написани.
Заигравката с темата за дълговете също ми хареса. Девран върна своя към Джесур, Карга върна своя към него, остана му отворен само този към Имре и детето... А най-важното от всичко е, че вече му се живее на момчето и това променя тотално играта.  И така. Инетерсни теми се разискват в нашия сериал. Аз лично си го чепкам с голямо удоволствие. Simple Smile

"Песен за Републиката" с участието на Мелис и Ертан ще е достъпен в Нетфликс от 2 май. Така че стискаме палци да изтече и с преводи по-късно. Simple Smile

Утре, тоест вече днес си чакаме новия фраг. 🙃
Сега ви пожелавам лека нощ! Kissing Heart

# 99

Добро утро!

# 100
Добро  утра.
Колкото и да не им се иска на душманите, Мелис направи няколко много добри роли за кратко време. Не,че до тук е била слаба! В ролята на  Имре показа класа, както се казва опита, знанията и таланта се проявиха с пълна сила. Вярвам,че тепърва набира сила и ще покаже още много от себе си.  Не спира да се коментира интервюто, разни  уж психолози и хора разбиращи от мимики и жестове твърдят,че езика на тялото й,  румените бузи издават реална връзка. Smiley За мен нищо няма да си промени ако са заедно, така че  реално е без значение. Ако взаимодействието им е само изиграна роля бих ги наградила със златен медал за  невероятното изпълнение.   

Последните епизоди показват Джесур  в съвсем  различна светлина. Дават оправдание за поведението  му преди това. Сравнението  на двете майки, показва нуждата му от любов и буди съжаление. Обгрижван от една добра жена, която има причини да го мрази го поставя в  особена ситуация.  А той милия приел съдбата, все едно не заслужава любов и майчина ласка. Яд ме е,че не му намареха партньорка,  щеше да е много интересно ако има интрига   и с другите братя.  Мисля,че вървим  към опити зо избелване  на Айсел, която не е  винаги черна по отношение на децата.. Но Искендер  няма как да  го оправдаят. Особено след като лично закара убиец за детето  си, чу онзи изстрел и си  остана там опулен.  Дори да роботи чувството му за съхранение, няма същество което да остане безразлично към опасността за живота на детето му.  Нали ни е заложено по природа да браним потомството  си. Не знам с какво мога да  го сравня...
Усеща се, че отиваме към  края, но при  мен липсва чувство на пришпорване или пропускане на нещо. При други сериали съм се чувствала много тъпо, когато истирията се претупа или се разтягат локуми.. Тук през  цялото време има последователност и логика. Карахан  например се появи от нищото, за няколко епизода  се превърна в главен  злодей и го изкараха  бомбастично. Предвид начина на снимане мога на поздравя екипа за ясна, точна и логична
а работа.

Хубав  ден. 

# 101
Привет! 🙃

Етапите на отношенията им, докато се возят заедно. 😊🚗

Това колажче много ми хареса. 🙃

От Мелисче 🖤🌞

Милите ми ИмДжес 😢  💔 най-много за
тях искам щастлив край...
https://x.com/multismthh/status/1917296666421649711

# 102
Не мога просто..Joy

# 103
# 104
Добро утро! 🙃🫠

Не получихме фраг вчера. Може и да са решили с един тази седмица, той си беше достатъчно заинтригуващ. Или пък го карат на уволнение. 😁 Днес резюме и снимки чакам, дано поне тях да си направят труда да пуснат. Simple Smile
Усмихнат ден ви желяя! ✌️
https://x.com/kmkm1055913/status/1917993299123814862

Общи условия

Активация на акаунт