Рейтинги ниски, но еуфорията при нас е голяма.

Аз с нетърпение очаквам бг. превода, за да се насладя максимално на епизода.
Искендер ми е много черен дотук и хич не искам да избелват образа му.
Предполагам, че ще даде кръв за сина си, но да видим каква цена ще поиска. Няма да е безвъзмездно или защото се е обадило бащиното му чувство. Дори да ни разкрият тайните на миналото му - по-мил няма да ми стане. Същото се отнася и за Айсел.
Тези двама герои ми гъделичкат нервите от епизод 1.

Попаднах на тази статия:

Сериалът Çukur ще се снима това лято! Кои актьори ще участват във филма, който ще бъде пуснат със споразумението между Ay Yapım и Prime Video?
MAGAZİN
Дата на публикуване: 28-04-2025 11:42
Филмовата версия на поредицата Çukur отново е на дневен ред, след като плановете бяха отменени преди години! Популярният сериал се завръща на екраните с планиран филм.
Проектите за филмова версия на феноменалния телевизионен сериал Çukur преди това бяха отложени. Въпреки това, според информация, изтекла зад кулисите, Ay Yapım върна проекта на дневен ред и беше постигнато споразумение с Prime Video . Снимките на филма са планирани това лято.
Кои актьори ще участват във филма?
Сериалът Çukur се превърна в огромен феномен със своето социално-културно въздействие и незабравими герои. Любопитно е кои актьори ще участват във филма от сериала, който вече 4 сезона приковава зрителите към екрана.
Със своята музика, герои и социално въздействие , Çukur направи огромно въздействие със своето приключение от 131 епизода. Филмът от сериала, който оставя дълбоко впечатление у публиката с успешната си игра и незабравими сцени, е очакван с нетърпение.
Какво да очакваме във филма Çukur?
Филмът Çukur, очакван с нетърпение от феновете през последните години, се готви да направи голям дебют това лято. Сериалът получи голямо признание заради оригиналната си история, уникална атмосфера и запомнящи се герои. Очаква се този дух да продължи и във филма.
Филмът Çukur ще бъде вълнуваща продукция не само за тези, които обичат сериала, но и за широката публика.

Нека новата седмица бъде здрава, късметлийска и спокойна!