Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета!

Рейтинги ниски, но еуфорията при нас е голяма. Продължаваме да се вълнуваме от сериала и по-нататъшното развитие на действието.
Аз с нетърпение очаквам бг. превода, за да се насладя максимално на епизода.
Искендер ми е много черен дотук и хич не искам да избелват образа му.
Предполагам, че ще даде кръв за сина си, но да видим каква цена ще поиска. Няма да е безвъзмездно или защото се е обадило бащиното му чувство. Дори да ни разкрият тайните на миналото му - по-мил няма да ми стане. Същото се отнася и за Айсел.
Тези двама герои ми гъделичкат нервите от епизод 1.

Новина от Бирсен ще има филм за Чукур по Амазон Прайм.
Помня, че имаше такава идея, но като игрален филм ли ще е или по-скоро като документален? Чукур си е феномен. Много трябва да се внимава какво ще направят.
Не съм гледала Чукур, но ще ми е любопитно да видя филма и кои актьори ще поканят за него.
Попаднах на тази статия:

Връща ли се Çukur? Ето подробностите...

Сериалът Çukur ще се снима това лято! Кои актьори ще участват във филма, който ще бъде пуснат със споразумението между Ay Yapım и Prime Video?

MAGAZİN
Дата на публикуване: 28-04-2025 11:42
Филмовата версия на поредицата Çukur отново е на дневен ред, след като плановете бяха отменени преди години! Популярният сериал се завръща на екраните с планиран филм.

Проектите за филмова версия на феноменалния телевизионен сериал Çukur преди това бяха отложени. Въпреки това, според информация, изтекла зад кулисите, Ay Yapım върна проекта на дневен ред и беше постигнато споразумение с Prime Video . Снимките на филма са планирани това лято.

Кои актьори ще участват във филма?
Сериалът Çukur се превърна в огромен феномен със своето социално-културно въздействие и незабравими герои. Любопитно е кои актьори ще участват във филма от сериала, който вече 4 сезона приковава зрителите към екрана.

Със своята музика, герои и социално въздействие , Çukur направи огромно въздействие със своето приключение от 131 епизода. Филмът от сериала, който оставя дълбоко впечатление у публиката с успешната си игра и незабравими сцени, е очакван с нетърпение.

Какво да очакваме във филма Çukur?
Филмът Çukur, очакван с нетърпение от феновете през последните години, се готви да направи голям дебют това лято. Сериалът получи голямо признание заради оригиналната си история, уникална атмосфера и запомнящи се герои. Очаква се този дух да продължи и във филма.

Филмът Çukur ще бъде вълнуваща продукция не само за тези, които обичат сериала, но и за широката публика.

Уютен, безгрижен и много спокоен следобед ви желая!
Нека новата седмица бъде здрава, късметлийска и спокойна!

# 76
Наистина е много интересно кои актьори ще вземат участие във филма. Имам предложение да са Арас и Мелис Hug

# 77
Абе хора, истината е, че дългите сериали ги развалят. (Ще се радвам да дадате пример, ако имате някое изключение.) Преглъщала съм много глупости заради любими двойки и съм им се радвала въпреки всичко, но тези, които съм запомнила наистина с добри емоции са били едносезонни. "Див" е добър пример, че оцеля заради феновете си, въпреки рейтинга, обаче ако си бил почитател на двойката Яман-Руя, файда ти от втори сезон. Ето и Мирай Данер напуска "Безгранична любов" и на есен продължават с нов сезон. Аз Имренцето няма да си го прежаля, нито пък Девран, но в нашия случай сериалът няма как да продължи без него. Така че да си се наслажданаме на последните серии и наистина стегнатия и неклиширан сценарий. Пък и като гледам как продължават да нападат актьорите накои "фенове" и експерти по актьорско майсторство, по-добре е и за тях май да се отърват от тази токсична среда.

Милият ни Дево, никога не е имал шанс пред този Бамби поглед.. 😁🤎

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:55 от JessyG23

# 78

Танер Румели за Мелис Сезен и работата с нея в сериала "Гений":

❝ Мелис и аз имахме много работа. Мелис е невероятна, страстна, влюбена в работата си, така че е наистина като войник. Така тя идва дори в суровата зима и си върши работата като часовник, напълно съсредоточена, това наистина е тя. Работих най-много с Мелис. Тя също има страхотна енергия. Нейната страст и жажда за живот са невероятни. Винаги на върха и обединяваща всички в едно чувство, тоест, много добре осъзнаваща работата в екип, знаейки, че това е екипно усилие, изпълняващо задачи - моята приятелка актриса ❞.

Джеси, съгласна съм с теб, че дългите сериали след сезон 1 са с такъв пълнеж, че забравяш какво си гледала в началото и коя е основната нишка.
Избягвам да гледам такива сериали. Изнервят ме.
Ще се радвам нашият Гений до последния епизод да бъде толкова стегнат, динамичен и непредвидим. И да завърши с happy end в 32-ри епизод.
На пишман фенове не обръщам внимание.
Винаги има всезнайковци, които са вечно недоволни и правят несполучливи опити да окалят сценарий, режисура и актьорска игра.
Тяхната цел е една - да сеят жлъч и злоба и да се правят на велики, без дори да си направят труда да гледат продукцията.

# 79
Привет! Hug Нямам търпение и отивам да гледам с озвучка https://turkrutv.net/geniy-28-seriya.html#alisadirilis чак сега го пуснаха. Да си кажа в момента какво ми направи впечатление. Джавидан като видя Имре да прегръща Девран "Пази боже" , същите думи като на Девран , когато за първи път видя Имре. Ха ха и тя ще я заобича. Heart Не знам дали правилно разбрах от уговорката между Софи, Яман и Ферман, но парите които ще отмъкнат от Ихсан ще отидат в правилното време на правилното място у Искендер. Девран му подготвя капан. Ще умра от смях от срещата на всички на закуска у дома на Девран с Иско и Айсел. Joy

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:39 от pipilota65

# 80

Над 1 млн за няма и един ден.

# 81
Прекрасна, напълно заслужена награда. Невероятна визия, професионално изигран образ. Heart Eyes

# 82
Напълно заслужена награда! Може би най-интригуващият, пълнокръвен и добре изграден образ, който съм гледала през последните години. Поне 80 процента от коментарите за сериала са свързани с Имре. Едни я линчуват, други боготворят, но никой не е останал безразличен към нея. И това благодарение на Мелис. Аз от Дерин си знам, че в това момиче има много хляб, но тук определено ми се затвърди като една от абсолютните любимки. Сигурна съм, че ще има още награди и още по-трудни роли, с които да провокира емоциите ни като зрители.
Притесниха я пак с въпроси, запази някак самообладание. Долу-горе. Grinning Слуховете си се носят, това е положението, и няма как иначе с такава химия на екрана...

А най-много всичко ми харесва отношението й към феновете, истинско бижу си е Мелис в турската киноиндустрия, черен лебед!... 🖤
https://www.youtube.com/shorts/jUO9PbaunSw

Слънчев и усмихнат ден ви желая! Стискам палци Еми да ни зарадва с превод днес. Hug

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 09:47 от JessyG23

# 83

Привет и хубав ден!

# 84
Здравейте, момичета!  

Включвам се едва сега, но ще ви зарадвам с превода на епизод 28. Дочакахме го.
Заповядайте!

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 22:59 от Emiliya

# 85
# 86
Привет.  Главата ми  е гръмнала от задачи,.децата са все болни. Почвам епизода, като терапия срещу главоболието Relaxed

# 87
И аз сега тъкмо ще си го пускам по нощите.. Няма кога иначе. 😁
Благодаря ти, Емче! ❤️🫶☺️
Тая седмица сме сдали първото място, но правя уговорката, че според коментарите безграничните Зейнеп и Халил всъщност са реалните победители заради реакциите около напускането на Мирай и дублирането на имената.

Днеска гледам спойлери, че пак се снима сватба и съвсем не знам вече какво да очаквам... Пускам да се наслаждавам на серията и ви желая лека вечер! 💋

От сета днес

🙃

# 88
Много ми е интересно какво ще правят без Мирайчето - да подчертая ,че е братовчедка на наш Арас.

# 89
Чакаме  ASK var,ask olsum в реала и в сериала.  Stuck Out Tongue
Не се сдържах, сори .
Ей, изгориха ни тези професионални погледи 🤣😅🦧

Общи условия

Активация на акаунт