Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 60

Имре:Утре отиваме ли? Или няма да отидем?
Гюлче:Къде?
Девран:Никъде няма да ходим.Хайде ела да поговорим! После ще видим.
Ферман:Момче къде ще отивате утре? Какво става? Девран?
Имре:На ясно ли сте със състоянието на синът ви?
Девран:Имре!
Имре:Ако Девран не се оперира ще умре.
Имре:Ние сме тук.
Девран:Зная точно затова ще се завърна отново.
Имре:Зная!
- Обадете се на кръвната банка. Спешно трябва да се прелее кръв.
Имре:Кръвта на Искендер и на Девран са еднакви. BRH -./ B -/
Айсел:Искендер вероятно няма да отидеш нали?
Малкия Девран:Татко! Не ме изоставяй!

# 61
Този Иско ако разбере и не отиде на операцията  бих го ... Горкия  Девран на неговата  кръв ще разчита.
В едно признавам Айсел има по-големи топки от мъжа си. Същото мога да кажа й за дъщерята,  рядкост са такива силни женски  образи в  турските сериали. Класа, стил и кураж.

Жалко,че Девран  е такова магаре. Не си е взел поуки и явно забравя коя е Имре.   Ето,че използва  последния  ход и става любимка на мама Гюлче Innocent Шах и мат за Девран, щом  се включи фамилията.

Благодаря за превода Диди.

# 62
Толкова няма ли кой друг даде ,че допряхме на Иско бе? Много се ядосах и как стои дано е някакъв блъф и отиде
Поне един път да бъде баща за децата си и най-вече за Девран.

# 63
Едно им признавам със сигурност - яко чупят клишета. Явно и затова трудно се приемат... Наистина не очаквах да изиграят картата с операцията няколко серии преди финала и не знам какво да очаквам вече до края..
Благодаря, Дидко! Heart

# 64
Имаме счупен крак и  не знаем какви са препоръките за  крака на Арас. Защото не е много леко да снима прав с гипса.  Може би е нужно да почива повече. Макар,че вече ходи на рехабилитация, нещата не са розови. От друга  страна времето отмина  и в реала за тази операция 😁 Време е да я направят, изглежда ми добър ход.  Девран ще лежи отрупан с внимание и любов.
Ще има драма, а може и чудо да стане

# 65
Това което виждаме в таблото ,че Девран не е прибавил нито сърцето си - Имре нито дълга си - Джесур.
Искендер - звеното ще е този който ще се опита да дръпне шалтера.

# 66

Deha

Епизод 29, Трейлър 1

„Спешно трябва да се прелее кръв“

Имре: Утре отиваме ли? Или няма да отидем?
Гюлче: Къде?
Девран: Никъде няма да ходим. Хайде ела да поговорим! После ще видим.
Ферман: Момче, къде ще отивате утре? Какво става? Девран?
Имре: На ясно ли сте със състоянието на синът ви?

Девран: Имре!
Имре: Ако Девран не се оперира ще умре.
Имре: Ние сме тук.
Девран: Зная, точно затова ще се завърна отново.
Имре: Зная!

- Обадете се на кръвната банка. Спешно трябва да се прелее кръв.
Имре: Кръвта на Искендер и на Девран са еднакви. BRH -./ B -/
Айсел: Искендер, вероятно няма да отидеш нали?
Малкия Девран: Татко! Не ме изоставяй!

Диди, целувки за превода! Няма да те наказваме, събудила си се точно навреме.
Не очаквах фраг, но съм безкрайно доволна от видяното. Предчувствам щастливия финал. Сценаристката няма да ни подведе. Адмирирам я за всяка една сцена, написана дотук.
Страхувах се, че бебето като довод за операцията ще ми звучи клиширано, но съм се излъгала. Много умело вплитане и на тази нишка към сюжета.
Изобщо нестандартен сценарий, разчупен подход към герои и събития и много мисъл. Но за съжаление турските зрители не успяха да усетят красотата и креативността на тази продукция.
Жалко за тях, а ние следим със затаен дъх всеки епизод и бихме се радвали ако има и Сезон 2. Hands Pray

# 67
Прегледах едно към две серията ,но като мога ще я гледам.
- Имре е важна за мен поне колкото вас.
- Имре ми е гост...
- Мястото на Имре е до нейното семейство.
- Бебето ни...

Дево Heart

https://x.com/bilmiyorummyaa/status/1916606831495156076

Девран Каран гледа най-хубавата гледка на светът.... Heart
Лека нощ! Отлитам си към покоите тамън моята космата топка се успокоии спря да дивее...

# 68
Аз харесвам Карга като герой в историята, но със сигурност не му вярвам. Поне се отървахме от Карахан, ще видим на каква цена. Евала пак на Ертан за образа! Heart Динамиката и обратите в този сериал са на страхотно ниво. На мен лично ми прилича повече на американска, отколкото на турска продукция в доста отношения. Лекичка ви желая! Благодаря за компанията отново! Споделеното следене на сериал винаги е много по-приятно и ползотворно!  😊

# 69
# 70
Ще приемем съдбата си..Едва ли биха сменили деня ..

Успешна нова седмица..

# 71
Мерси, Дидко! Очаквано. На мен снощи ми се стори изненадващо, че минаха към операцията, но вече ми изглежда доста логично. Все пак миналата седмица стана ясно, че отиват към финал, нормално е да пришпорят историята и да си набутат нещата, които биха разтягали цял сезон евентуално. Така че ще видим какво са ни подготвили още до края... Не мога да се отърва от лошото предчувствие за Имре и Джесур. Винаги усещам някаква тъга и обреченост в сцените и репликите им. До последно ще стискам палци да ме опровергаят.
Ето и при конкурентите положението, ако на някого му е интересно

Хубава и успешна седмица на всички! Hug

# 72
Каквото такова 32 не е лош резултат.

Новина от Бирсен ще има филм за Чукур по Амазон Прайм.

# 73
Каквото такова 32 не е лош резултат.

Новина от Бирсен ще има филм за Чукур по Амазон Прайм.
Помня, че имаше такава идея, но като игрален филм ли ще е или по-скоро като документален? Чукур си е феномен. Много трябва да се внимава какво ще направят.

Някои неща не се променят 😊

Много ми е чудно Иско дали просто си чака Имре да му отиде на крака, за да се пазари с нея, или изживява някакъв искрен страх за сина си.. Дано поне до края го разберем този толкова особен герой.

# 74
32 не е лош резултат.  И все пак щеше да съм много щастлива   да има 2 сезон;) Така се получи с Див, до последно се надявах и  то стана заради продажбите  в чужбина.  Като цяло сценария върви много стегнато, без интриги и двусмислие. Интересно ми е какво  биха ни показали във втори сезон, но може би никога няма за разберем.  Имре е Девран  са ясни, винаги ще намерят за какво да се скарат

Общи условия

Активация на акаунт