Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Имаме си богата вдовица, а в този сериал няма нищо случайно. Жалко за всеки който не го цени.

# 46

Въй бее, Страхотно завръщане на Карга!

# 47
Името на Карга липсваше на стената. Сега ще е в сянка с Девран, прикрит  и за полицията...  Без превод няма да стане Joy

И все пак Джеси не бъди негативна... След този изстрел се надявам Искендер да стане печена пуйка....Не му пука за някой Confused

# 48
Евала на сценаристката за приятната изненада. Момичета беше ми приятно, лягам си, че утре е понеделник и трябва да се работи. Диди ни липсваше много тази вечер, явно има уважителна причина, дано е приятна. Утре ще гледам отново епизода с превод, че доста неща не разбрах. Лека вечер!

# 49
Все повече ме хваща яд, че турците могат да гледат бози с години, но когато трябва да си размърдат мозъка, за да да схнанат нещо, сменят канала..

# 50
Аз съм доволна от развитието на събитията до този момент. Краят на епизода също не беше инфарктен, разбрахме, че Карахан е убит и ще "дишаме" спокойно до следващата седмица.
Нинка, много си права, че имаме богата вдовица, но на това най-много ще се зарадва Искендер и ще обърне палачинката. Ще заобича отново децата си.
С нетърпение ще чакам превода, за да свържа съдържанието с видяното.
Момичета, беше ми много приятно с вас. Успяхме заедно да проследим действието, а подробностите ще ги допълваме през седмицата.

Много ми е драго, че Танер Румели е отново в "Deha". Добър актьор, а и образът на Карга му приляга.

# 51
Диди беше заспала като полярно мече и събудена от топката косми удома с засилка върху нея ,но е така като се прави на героиня днес...Видях появата на Карга.Общо взето се разбраха да му помогне защото е задължен за живота си , а Карга е приел защото не обича да остава длъжник...
Ей направих и аз поява като Карга - кеф!

# 52
Дидко, слънце, ти си нашият Карга - накрая, но на време!.. 😁🥰 Ще наваксаме с превода, но на мен си ми хареса обрата и серията като цяло. Е, ясно е, че вече за нищо не се борим, но поне да имаме една смислена и добре затворена история. 🙂 Стегнат им е сценарият.

# 53
Дидко, слънце, ти си нашият Карга - накрая, но на време!.. 😁🥰 Ще наваксаме с превода, но на мен си ми хареса обрата и серията като цяло. Е, ясно е, че вече за нищо не се борим, но поне да имаме една смислена и добре затворена история. 🙂 Стегнат им е сценарият.
Всички тук знаят колко съм отдадена всеки път и аз не го очаквах и се извинявам ,но ениджейзъра ми определено има нужда от зареждане а днескашната смяна сама в двуетажен магазин ми дойде дюшеш...
Страшно доволна съм от появата на Карга сега Искендер ще го види ли се чудя?

https://x.com/bleueleila/status/1916576167559123040
Девран домът ти гориии...

# 54
Актьорския състав е многа добър, каста е супер. Имаше само един пропуск, но напусна на време  🤣
Благодаря ви за компанията. Няма да спра да се надявам комшиите да се вразумят и рейтинга  да се вдигне. Напразни мечти, може би, но обичам Имре и Девран Simple Smile Любовта те кара да вярваш в чудеса. И да летиш както казва 7 годишния ми  син Smiley
Диди  мн хубава снимка на Рамо. Избута почти и казармата  🤩😍

# 55
Всички тук знаят колко съм отдадена всеки път и аз не го очаквах и се извинявам ,но ениджейзъра ми определено има нужда от зареждане а днескашната смяна сама в двуетажен магазин ми дойде дюшеш...
Страшно доволна съм от появата на Карга сега Искендер ще го види ли се чудя?

https://x.com/bleueleila/status/1916576167559123040
Девран домът ти гориии...
На Девран ли, на Арас ли не знам.. но сцените определено им се получават!.. 🙃🫠

# 56
Нине там всичко е гюзел. Heart
Пропуснах да споменая ,че Софи и Девран са знаели затова ,че Карга е жив и са искали от него коса и нокът за да могат да докажат ,че това е той във взривеният камион.

Джес сус не се показвай ,че си си делилу Арас пак повръща.Имаме фрагман юффф

# 57
# 58
Олеле ще изпълни  обещанието.. Вижте четем й мислите на сценаристката, направи  бебе за да има  операция...
Разчувства ме сцената с Иско.. Сега  да не го изкара свързан  на телепатично ниво с Девран.  Толкова  са му противоречиви настройките,че не  знам докъде ще я докараме.

# 59
Тука определено ме изненадаха! Вярвах, че ще оставят операцията за накрая… Много емоционален фраг. „Знаеш“ – „Знам“ е тяхното „обичам те“. Много специална ще ми остане тази двойка. Направо вече не знам какво да очакмам до края..

Общи условия

Активация на акаунт