Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Настроение от сета и подкрепа за Галата преди мача им тази вечер ✌️⚽️
https://x.com/BenAydakh/status/1918678061362356250

Емче, аз се замислих за един интересен момент около фраговете. Виждаме, че Иско е дочул договорката на Девран и Карга да го прецакат и в следващия момент е изправен пред избора дали да спаси Девран.. Като знаем приоритетите му в живота за него дилемата си е сериозна тук.

# 121
# 122
Добро утро.
Днес е Деха деня. Heart Eyes
Надявам се, Карга да не е завладян от някакви чувства относно Имре. Струва ми се нелогично, защото знаеше, че тя изпитва нещо към Девран.
Желая ви слънчев и спокоен почивен ден.

# 123
💕🫶🏻

Хубав ден!

# 124
😁😁
Ах, Дево.. Обзалагам се, че предпочита да се оправя с мафиоти, отколкото с тези двечките.. 😁🙃🤷‍♀️

# 125
Здравейте, момичета!

Приятна изненада в деня на "Deha".
Този фраг ми повдигна настроението. И въпреки че нищо не разбрах от разговора, се усмихвах доволно. Девран е поставен в необичайна ситуация. От една страна е любимата му, напориста и инатлива, от другата майката - все още неразбираща защо Имре е непрекъснато със сина ѝ.
А Дево по средата - чуди се на кого по-напред да угоди.  
Ще бъде забавно...
Джеси, благодаря ти, че сподели фрага. Сега и Диди Hands Pray да направи превода и до довечера по-спокойно ще изчакаме епизода.
😁😁
Ах, Дево.. Обзалагам се, че предпочита да се оправя с мафиоти, отколкото с тези двечките.. 😁🙃🤷‍♀️

И още малко настроение със сцените от 28 епизод:

- Значи не искаш да ме виждаш до Девран?
- Не!
- Бабо!
- Опа!
- Бабо!
- Дори целият свят да се обърне с главата надолу, не те искам в семейството си!
- Аллах-Аллах! Добре, тогава го оставете да се обърне. Ще чакаме до края на времето. Ако единствената пречка между нас сте вие, г-жо Джавидан, ще бъде лесно да я преодолеем.

# 126

🫠🙃🥹

Фендъма не пропусна да се шегува с "приятелите" на Мелис в репортажа и на Девран в откъса.. 😁🤷‍♀️

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 13:07 от JessyG23

# 127
В общи линии, майка му иска да му прави костна супа,а Имре казва че не може да яде това. Явно сцената е след операцията.. Майки му продължава да се прави,че не разбира какво прави Имре около него и коя е да решава какво ще яде, приятелка му била. Преведох си го от руски но съм го учили в гимназията и не мии е на 6..Иначе братята говореха за салата, с  булгур и киноа Joy

Надявам се скоро Дево да обясни,че вече има жена и тя решава какво да яде Joy

# 128
Докато чакаме Диди да ни преведе фрага - пускам линк с превод на руски език.
https://vk.com/video-211837537_456242270
Всички са ми много сладки в тази сцена. Спорят каква супа трябва да яде Девран. А той след целия спор каза: "Признайте, понякога вие се разбирате една друга."
И още нови снимки от предстоящия епизод:

# 129
Благодаря, момичета! Flowers Four Leaf Clover Малко остана до епизода...

Разбирам желанието им да натъпчат колкото се може повече събития до финала, но дано поне са предвидили някакъв кратичък времеви скок, че тази мозъчна операция я изкараха като вадене на сливица Rolling Eyes Joy Аз бях подготвена да се тръшкаме около нея, пък то набързо я отметнахме. Ще видим за сметка на какво... Grinning

съвместими във всички вселени Simple Smile

# 130
Привет! Hug Тук съм https://www.youtube.com/watch?v=ouuCjEjyKVI и чакам новия епизод. Heart

# 131
И аз съм пред компютъра. Готова съм за новия епизод.
Пипи, благодаря за линка.
Приятно гледане, момичета!
IG стори от Арас:

# 132
И аз съм на линия. 🙃
Приятно гледане!

# 133
Искам да ги видя и  в друг проект заедно.. Не знам какво е, но са като магнит за очите Heart Eyes

# 134
Е, не изневериха на стила си с реклами в началото на епизода..
Магия са, Нинче. Дано някой умен човек ги събере на платофрама някога. 🙏

Общи условия

Активация на акаунт