Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 998
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Десем, честита ви месечинка, да е жива и здрава сладката Еличка  newsm51

# 121
zlp, твоя малчо много прилича на нашат девойка Simple Smile днес дори баткото докато четях вижда снимката и ми казва "ВиШ бебка"
За големите деца (аз май бях пиусал аама ще кажа пак) Послушен е, помага, иска постоянно да е окло бебка, ама много се глези напоследък.

Ние сме утре на консултация нямам търпение.
 Misc Baby Bottle newsm38 една виртуална почерпка от нас днес таваме на 1 месец, или по тоно слд обяд в 15:25 Simple Smile
честита месечинка  bouquet

# 122
Здравейте милички!
Честита месечинка на Еличка!
Аз се включвам само да ви кажа, че съм жива и здрава Mr. Green и бебка също. Много ми липсвате, но за съжаление все още не мога да се организирам така, че да ми остане време да седна пред компютъра и да си поговоря с вас.
Поздравления за всички нови попълнения в нашия бебешки списък!
Целувки и  Hug от мен и Киара!

# 123
  • София
Здравейте, милички!
Много се радвам да ви видя отново накуп с всички хубави грижи, които имаме!
Аз съм си вкъщи от понеделник, но чак сега влязохме в ритъм та бързам да ви пиша. Особено на ЗАЙО големи прегръдки и целувки, както и на МАРГОТО, дано вече си е вкъщи!

Ще напиша разказ за моето раждане, защото мина просто страхотно и да ви кажа от Шейново съм крайно впечатлена в твърде положителна светлина Wink
Поздрави за целия екип, който ме изражда, тъй като нямах уговорка. Те бяха просто чудесни всичките на куп, а докато се пънех с най-големите болки три акушерки бяха застанали срещу мен и ми танцуваха на фона на мелодийка от мобилен телефон  Joy Joy Joy
Та аз хем пъшках, хем се смеех с глас! После ме шиха и им пях на тях песнички, а анестезиолога вика - много съм била дебела, дали и мъжът ми бил такъв. Викам - "да, 120 кг.", а анестезиолога: "Че вие как го правите!". Показах му пищящия резултат в другото помещение. Но той не се успокои и като дойде мъжът ми, отишъл да го види при асансьорите, без поздрав го изгледал от горе до долу и му казал: "Хм, ма ти не приличаш на 120 килограмов!".
А акушерката Жени и доктор Семра просто ги заобичах от все сърце, те бяха уникални просто - слънца и двете. Аз послушно изпълних всичко, което ми казаха и бях наградена с перфектни шевове. Иначе ми предизвикаха раждането и родих за няма и три часа Wink
А после с дни идваха родили момичета в стаята ни и търсеха коя толкова я хвалят долу акушерките, че слушала, хехе, познайте за кого говореха!!!
Има и още много за разказване, но в общи линии мога да кажа, че за първескиня нямам от какво да се оплаквам, а ако щастието се измерва в болка - възстановяването ми преминава мноого щастливо, хехе, но вече отивам към по-минорни тонове.

Поздрави от мен и бебе Максим, родено на 30.03 в 3 часа следобяд, 3 кг. точно.

# 124
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Занда, поздравявам те за чудесното раждане! Hug Много е хубаво, когато четеш такива положителни редове, щото аман от теми, в които някой се оплаква колко го мъчили, как не бил доволен и т.н., пост като твоя определено радва сетивата Peace
Моето раждане също беше леко, бързо и  бях заобиколена от много доктори и акушерки, които бяха просто блестящи Crazy Непрекъснато ме хвалеха и се тупаха по рамото с думите "раждане по учебник", а аз бях наградена с титлата "отличничка" Mr. Green
Тази акушерката Жени, за която говориш да не е една такава нисичка със светла коса до под ушите и с очилца?! Защото, ако е тя, аз също съм влюбена в нея до живот. Peace Не ме е израждала, но пък ми беше голяма упора, когато лежах в Шейново за задържане Peace

# 125
  • София
Същата!
Страхотна, великолепна, слънчева, нямам думи Wink))
А аз имах късмета да родя при нея Wink
Няма какво да се оплакваме - болката си е болка, просто те бяха много внимателни и за това ще съм им вечно благодарна. Обгрижиха ме не както очаквах - от типа "поредната крава", ами много даже се забавлявахме!

Ето снимчици и от мен:
http://store1.data.bg/edax/Bebeta/

# 126
Браво на Занда!  bouquet Добре дошла отново. Много се радвам че толкова добре е минало всичко при теб.  Hug като ви чета и си мисля, че аз съм бати лиглата, щом ония в Шейново ме освиркаха Whistling казаха че по-отвратително държане от родилка не са имали....аз изобщо не изпълнявах каквото ми казаха от момента в който трябваше да напъвам, но незнам защо много си ме болеше когато беба излизаше и при шевовете....ако имах локална упойка нещата щяха да стоят иначе сигурно, но...незнам, може и вярно да съм лигла.  Sunglasses

А и как разбирате имената на лекари и акушери, аз така и не разбрах никой как се казва newsm78 Нито имаха табели, нито някой си е казал името  newsm78

Занди, а бебчо прилича на теб Grinning ти във ВИП ли беше?

# 127
  • Пловдив
Муцунка, много сте готини с Муцун на аватарчето Simple Smile Пу-пу!

Абе момичета, аз пак с въпрос се включвам. Ралица днес е много неспокойна. От 9 ч. не е спала, само мрънка, плаче от време на време и се напъва. Това да не са колики? Ама не пресвива крачетата, а ги опъва като се напъва. Първо мислех да не е запек, ама си ака нормално и са й меки акитата. Не знам какво да я правя. Преди като я гушна и се успокояваше, а сега не става Sad По какво се разбират коликите?

# 128
Зайко, ти защо не си поиска упойка?!  И не, не си лигла, просто всеки човек усеща болката по различен начин. Аз явно, противно на очакванията си, търпя много на болка, щом не си усетих дори родилните контракции и чак при пълно разкритие и напъни изпищях за пръв път. А относно "послушанието" - определено е важно да ги слушаш какво ти говорят и да изпълняваш всичко Crossing Arms - според мен това е главно условие за едно хубаво, бързо и лесно раждане, а паниката и липсата на концентрация са най-лошото, което можеш да направиш за себе си и детето си в този момент.

lubricant, това с изпъването на крачетата, което описваш ми прилича на колики (бебешки орки Joy) Thinking.

# 129
Здравейте мами
пак пиша с една ръка,познайте кой е заел другата Grinning та за гушкането няма какво да кажа най добре ще си живеем ако имаше начин да ми залепне на корема 24ч. Mr. Green да ви кажа много ми е стреснат милия незнзм какво да го правя така подскача от всичко,шум,друсване с количката,дори на сън подскача Rolling Eyes
утре сме на църква да ни четът чиста молитва за 40дена,има ли някой идея дали трябва да нося нещо  newsm78

# 130
бебата на mango вече си има име- Андреа
Честита месечинка на Еличка на Desem  bouquet

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 16:43 от mini_79

# 131
  • Пловдив
lubricant, това с изпъването на крачетата, което описваш ми прилича на колики (бебешки орки Joy) Thinking.
Мислиш ли  Confused Не си ли свиват крачетата към коремчето като имат колики?

# 132
здравейте на всички,
толкова отдавна не съм влизала .Но сега имам да чета , чета Grinning
Нас вече ни хванаха сериозни колики, а аз мислех , че трябва да минават Sad
f 5pm даваш ли витамин Д на твоя сладур.
Според мен стряскането е първия признак за нужда от този витамин.Така беше поне при нашия батко!

# 133
f 5pm даваш ли витамин Д на твоя сладур.
Според мен стряскането е първия признак за нужда от този витамин.Така беше поне при нашия батко!
давам от 20тия ден по 2 капки дневно Rolling Eyesза пръв път чувам за такива симптоми newsm78въобще не съм си мислила ,че причините може да са медицински Rolling Eyes ще взема да се обадя на педито

# 134
lubricant, Муцун свива и изпъва крачетата, когато има колики, а като започне да реве в захлас от болка само ги изпъва, абе целия се изпъва. Ако нещо те притеснява, обади се на педиатъра, за да се успокоиш. Най-лесно ще се разбере с едни слушалки... то пука ли му нещо в стомахчето на детето - колики ще да са, няма какво друго да е Peace

tina78, аз съм малко невежа, та да попитам все пак - каква е връзката м/у стряскането и Витамин Д?!

Общи условия

Активация на акаунт