Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 995
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Най-накрая да намеря време да се включа за малко  Crazy Свеки ни беше на гости за няколко дена, а и нали бях рожденичка тези дни, та лудницата беше пълна около мен  Crazy
Манго, то ще стане време да се прибирате вкъщи, а аз още не съм ти честитила Simple Smile Та честито bouquet Да ви е жива и здрава момата и много да ви радва и слуша. Както се ослушваше да излиза от коремчето на мама, от тук нанататък да е все първа във всичко  Hug
Честито и на всички други обебеили се и завърнали се вкъщи мами   bouquet
Ние сме добре. Бебчо расте - днес бяхме на втора консултация и резултатът е: 4720 кг. / +1кг и 20 г/ и 54 см/+2/  Grinning за един месец. Биха му и ваксината 2-ра доза Хепатит Б. Педито е много доволна от нас Simple Smile
Разхождаме се щом времето позволява и така. Тази седмица и баткото си е вкъщи, а и татито си взе няколко дена отпуска и аз съм щастлива  Hug
Въпросче към мамите с две дечица - вашите батковци и каки промениха ли си поведението след появата на бебчо? Нашият много се радва на Пресиян, но за сметка на това прави какви ли не глупопсти и щуротии за да ни привлече вниманието  Shocked Включително взе и да ни лъже Confused Та как е при вас?

# 106
Аз си получих парите след обаждане до НОИ на тел.9261990 .
Да ви попитам кога започнахте с разходките и по колко време в началото се калявахте на терасата ? Зайо много сте пораснали за 20 дни браво на вас .
Честито на Манго и на всички новообебили се мами  Hug

# 107
Здравейте и от мен, момичета.
 Добре дошла на априлско-мартенската мама maraya75  Hug За коликите - ами май няма спасение, но тука педиатрите само гушкане препоръчват, даже ми казаха да избягвам да давам капки, че нямат кой знае какъв ефект. Само гушкане, дундуркане и търпение. Иначе нашият  юнак го слагаме да спи върху корема на баща му, като се поуспокои малко и така си решихме проблема в нощите, в които има колики. После си го местим в неговото легло.
 Зайо, браво, растете вече.
 Аз режим не правя. Генчо си решава кога да яде. Така че всеки ден ми е "нов и изненадващ" Mr. Green Не съм го и будила, за да яде, понякога яде на 3 часа, понякога на 1 и 30, понякога на 5 часа (ама това рядко). Вечер прави паузи от 4 часа и 30 мин и аз съм много доволна.
 Аз също пия чай за кърмачки и против колики, та дано иде до бебето, но не съм сигурна колко действа. Поне не вреди Simple Smile.
 Иначе за научаването на ръце и нашия гъсеничко така заспиваше целия първи месец. Оставим ли го в легълцето му реве, ама сега като че ли се е очовечил малко и си заспива в леглото. Обаче да ви кажа не иска да стои в стая, в която няма хора, та сега през деня спи в едно преносимо кошче в дневната, където съм аз, а само вечер си спи в леглото в спалнята. Обича да има хора покрай него и хич не му пречи, че си говорим с баща му или че телевизора върви ( не много високо обаче).
 Ами това е от нас. До скоро, момичета Laughing

# 108
Ние се върнахме от теглилки и мерилки и сме станали 4кг и сме порасли с 3 см  Party
ейййййййбраво на васи аз нямам търпени да се теглим,ама се уговорихме с педката направо за васинката  като стане на месец.
Ние с разходките почнахме отскоро,по малко 5-10-15 излизаме на двора,чакам да се стабилизира времето за по-дълга разходка,може би за Великден.
Стели ми скъса сърцето тая вечер таказверски не е ревала досегаедвамя умирихме,само гуш и тва е за коликите май
моите болнични също не са преведени,от 2 02 съм в болничен

# 109
  • Пловдив
Аз излязох в болнични на 20.01. Миналият четвъртък чак си получих парите  #2gunfire

# 110
  • София
Аз също съм от 02.02 болничен и още няма нищо.Ние от вчера започнахме да излизаме на балкона.Вчера бяхме за 5мин.,днес за 10мин. и така до неделя.Мисля за Великден да сме вече навън.Днес ни падна пъпчето и сме много щастливи.
Имаме проблем.Малката май има запек,защото се изхожда само нощем,което ми се струва малко за едно денонощие.Ако знаете нещо за запек,кажете.

# 111
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хееееей, привет и от нас! Hug
Завърнахме се от странстване (бяхме си в моето вкъщи). Crazy
Хайде честито на всички обебили се! Hug
Много ми липсвахте и изобщо да си призная нет-а ми липсваше. Blush Като родих си докарах компа тук, докато купим нов и сега вкъщи (при мама) си нямам компютърче Cry
Та да ви се оплача аз сега едно хубаво от моя бозайник ooooh!... лелееееееееее такъв глезан не съм си и представяла, че ще отглеждам. Нахранен, преобут, сгрят, нагушкан, без колики и реве та се къса ooooh!, а  в момента, в който му отворя вратата на стаята и млъква. Взимам го на ръце, държа го, а той се кокори и "мяяяяяу"... писука си нещо младежът и си се нерви - викам си "брех, нали уж спокойно беше това дете" ooooh! Не знам как ще го караме - много внимание иска. Crossing Arms

Бимба, радвам се, че лЮкарството ми е помогнало за дупето на малката Peace
Уич, къде сиииииииии?! Много време отсъстваш!  Crossing Arms
Иглика, радвам се да те "видя" и тук! Hug
Мляски на малкото останали тумбачета и на малките ви слънца Hug

# 112
ние се научихме да ставаме нощем  да ядем #2gunfire ooooh! Tired

# 113
За разходките ние на терасата направихме 5, 10, 20 мин и вчера бяхме с количката навън за 1.30 часа  Party Спахме като порче Grinning
Тази вечер пропуснахме и яденето в 9, става на 4 часа, ама и носа й беше отпушен и беше спокойна. Но вечерта рева 2 часа и затова сигурно спа и пропусна храненето  newsm78

# 114
За разходките ние на терасата направихме 5, 10, 20 мин и вчера бяхме с количката навън за 1.30 часа  Party Спахме като порче Grinning
Тази вечер пропуснахме и яденето в 9, става на 4 часа, ама и носа й беше отпушен и беше спокойна. Но вечерта рева 2 часа и затова сигурно спа и пропусна храненето  newsm78
малеееееее същата работа яде последно в 8 рева до 10 като магаре и после се събуди чак в 3 за ядене,въх гладна я държа Heart Eyes
Е ние тамън днес се наканихме за по-дълга разходка и скивай кво е време навън,вчера направихме едно 15-минутно чакръкче на паметника на Левски,да я възпитам в патриотизъм тъй да се каже Joy

# 115
Ле-ле какво им стана на тези деца вчера? Гери, откакто се разделихме той не заспа за минута до 9 часа. То не беше мрънкане, реване, дране и ... гушкане, не, не и не. И вечерта след банята, омаломощен продължаваше да скимти #Crazy Но тово не му попречи да иска два пъти през да яде ooooh!
Таня,и ние сме така от  стая в стая заедно. Даже сега слуша Бареков, нещо Коритаров не му беше интересен тази сутрин Joy

# 116
Добро утро на всички,
Честито на вики1984, да ти е жива и здрава принцесата и много да се радвате взаимно! вики, с теб бяхме с термини на една дата, ама моята сладурка нямаше нужното търпение си изчака датата   Wink
за разходките - първо я изкарвах за по 15 мин, после 20-30 и вече се разхождаме по 2 часа. Вчера изкарахме цели 3 часа.
за коликите - имаме колики, но са поносими и не са всеки ден. Пием Еспумизан, но не знам дали ни помага, може би я облекчава малко.
за големите деца - нашата кака имаше два/три дни, в които, както сама казваше "сърдита съм на целия свят, но не знам защо" и с това преболедува промяната в живота си. Иначе ние се стараем тя да не остава без нужното внимание и когато аз не мога да й обърна се включва тати.
за яденето - Калина явно окончателно премина на 4 часа, преди това с топ не можеш да я събудиш. Снощи яде в 20.15 и после чаааааак в 4.15, което прави точно осем часова пауза за радост на мама.
за гушкането - и тя обичка много да се гушка, но се надявам да не се разглезим.
за НОИ - в болнични съм от началото на февруари, а пари още не съм видяла и това си е живо безобразие. Този месец се пада да подавам за детските и ми казаха, че трябва да отида до НОИ и да си взема документ, удостоверяващ какво обезщетение съм получила   #2gunfire  а всъщност аз не съм го получила  #Cussing out просто толкова много се ядосвам, че няма накъде ... как може да оставят майките с бебенца без пари  #Cussing out   #Cussing out   #Cussing out
Май стана дългичко, а  Embarassed
На всички хубав ден
Целувки и  Hug

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 09:43 от mila_pa

# 117
Зайо, браво на вас, доста сте наддали, значи папкате доволно  Wink   Hug

# 118
Цитат
за големите деца - нашата кака имаше два/три дни, в които, както сама казваше "сърдита съм на целия свят, но не знам защо" и с това преболедува промяната в живота си. Иначе ние се стараем тя да не остава без нужното внимание и когато аз не мога да й обърна се включва тати.
И Вики вече проявява доста голямо разбиране и търпение,първоначално се страхуваше явно да не я пренебрегнем ама сега е много любвебилна -ох на кака патенцето,малката сестричка,само още не може или не иска да разбере,че беба не може да се занимава още и много и пренася играчки и прави мамунджилъци,ама това ще е от полза за по-късно Grinning
Заболничните нямам думи представям си колко хора чакат на тез пари и аман с тази бюрокрация ,как тъй ще ходя до НОИ за документ ,а детето къде да си оставя м,като всички сгради не са пригодени за майки с колички и аз ще хукна с бебе на 20 дена да  дишаме бацилите на разни хора #2gunfire
По тоз повод нашия тати минала седмица се прибира бесен,отишъл в общината да иска някакъв документ необходим заеднократната помощ при раждането,ама тоз документ касае нас двамата,не разбрах точно какъв е инякаква особа като му се сопнала,че трябва майката да отиде #Cussing out,ама моя нали си е оправен,успял да си издейства документа,ама колко хора са върнали не ми се мисли #2gunfire

# 119
  • София
zlp, твоя малчо много прилича на нашат девойка Simple Smile днес дори баткото докато четях вижда снимката и ми казва "ВиШ бебка"
За големите деца (аз май бях пиусал аама ще кажа пак) Послушен е, помага, иска постоянно да е окло бебка, ама много се глези напоследък.

Ние сме утре на консултация нямам търпение.
 Misc Baby Bottle newsm38 една виртуална почерпка от нас днес ставаме на 1 месец, или по тоно слд обяд в 15:25 Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 12:06 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт