Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 977
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Мацки, с подкрепата на един модератор (Хера   bouquet) вече си имаме редактирана и актуална заглавна страничка- за съжаление администраторите в момента нямат възможност да поправят нещата- ще мине още време, следващата актуализация ще е в новата тема така, че моля всички да проявите разбиране и търпение към ситуацията, нищо не е тендициозно към нито един тук   bouquet

# 91
Мацки, с подкрепата на един модератор (Хера   bouquet) вече си имаме редактирана и актуална заглавна страничка ...

Благодарско на Мини и на Хера    bouquet
Добро утро от нас,
за пръв път от както  съм родила сънувах докато спах  Mr. Green  и усещането ми беше много странно като се събудих. Калина спа почти седем часа през нощта  Simple Smile /пропуска яденето в 12.00 вечерта, вместо да яде тогава, а да пропуска това в 3.00, но се надявам, че с времето някак си ще ги наместим часовете /
Тази сутрин, явно като по-добре наспала се, ми хрумнаха две предложения за теми /знам, че сега не може да се редактира  Wink и не бързам, ама аз да си ги кажа .../ Та:
1. МАРТенски бебоци кат' слънца греят в малките си легълца !
2. МАРТенчето сладко папка и наддава, а мама гушка си го до забрава !
Надявам се да ви харесват.
Днес времето дали ще ни позволи да се разходим  newsm78  дано
Желая на всички прекрасен ден с прекрасните им деца, а ако още има тумбачета скоро /още днес/ да си гушнат и те по едно прекрасно бебоче!
Целувки и  Hug

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 10:56 от mila_pa

# 92
Здравейте и от нас !!!
Добре дошла на новата мама и честито на Дан , да са ви живи и здрави дечицата и много радост да ви носят !!!
Днес ние ви черпим за първа месечинка  party023. По късно като имам време ще кача снимка в албумчето. Как сте с коликите , много ли ви мъчат  ???
Приятна разходка !!!

# 93
Добро утро и от нас,Мила браво чудесни заглавия си сътворила.
Мерси на Мини и на Хера за отзивчивостта.
Еви честита ви месечинка  bouquet
Абе хора Муца и Уйч се изгубихаи моргаус също.Муци драсни два реда бе душа и цунки за вълшебното лекарство за подсечено дупе Hug
Айде беж сега на разходки,че следобед нали щяло да се разваля Embarassed

# 94
Здравейте и от мен момичета . Нямам време да пиша че нашта кокона не е от най-спокойните бебета .Зайо и ние се приучихме на ръце дай съвет как да се отучим. Храня Алекса на поискване и се притеснявам дали имам достатъчно кърма защото тя изпомпва и двете ми гърди и след 2.5 - 3 часа пак е гладна , а гърдите ми са някак меки все едно са празни . За нощното хранене става на 3-4 часа , но като я хванат коликите иска да суче и на 1.5-2 часа. Толкова сасега от мен .Приятен ден на всички мами и успех на необебилите се !!!

# 95
Хани, ами оставяш я да плаче и не я слушаш  Simple Smile Може да я галиш гушкаш както си е на леглото и толкова Simple Smile Аз така ще процедирам от следващата седмица, не че ще имам и време да се занимавам с нея, то по принуда ще стане.
Иначе и ние сме същите с яденето, а гърдите не се притеснявай че са меки, те пак си имат  Simple Smile И моите са така, особено като се захраним на 1.5 ч. Но пък поне расте - усещам че е станала по-дълга и пампите вече й стават точни  Simple Smile
Довечера ако успеем ще отидем да я премерят  Simple Smile

# 96
Аз нали съм постоянно с нея и не виждам голяма разлика ама майка ми казва че е пораснала . Ще се разбере след седмица и малко че сме на консултация като направи 1 месец. Иначе сега се наливам с боза и някакъв билков чай за по-голяма лактация , Че лакомницата трябва да яде . #Crazy

# 97
VJG, от снощи съм решила да я оставям да спи и да я чакам тя да се събуди и да се нахвърли на цица...та ще видим дали така ще е по-добре. Но и аз планирам максимум по 4 часа да я чакам...гърдите ми текват още на 3тия...

# 98
  • София
И аз ще пия чай про тив колики че "пениш се не непениш се ще те ям... пари съм давала", т.е. малката не удобри вкуса на копъра и т.к. мам трябва да пие много течности, 'що да не е бебешки чай Simple Smile

Мами, препоръчвам ви горещо "ЛАКТОГОННО СРЕДСТВО" срува 1,50 и според мен и още 3 приятелки има ефект. Опаковката е като от соц времето ама няма значение, съдържа копър, анасон, кориандър и резене (семенца, това последното си няма идея какво е)

Ние най-голяма пауза правим след вечерното към 9-10 после в 2-3 пак яде. С малкия бях решила насилствено да сменям яденето в 3 с такова в 12, и единствения ефект бе че почна да се буди да яде и в двата часа. Rolling Eyes Отказах се и постепенно той спря да се буди в 12 а яденето от 3 постепенно се измести в: 4, 5, 6, 7. и так го махнахме но гога тоно като месеци не си спомням.   

Да ви се "похваля" малкия ми е болен, не е много сериозно (капки за уши които ще капем в носа + суметролин=бисептол), но сме 3-мата, и ако не мръкаше постоянно щях да съм супер Simple Smile 

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 13:51 от Desem

# 99
  • Пловдив
honey_81, последно четох за бозата, че предизвиквала колики на бебчо и не се препоръчва да се пие за кърма. Питах и педиатърката и тя потвърди същото, така че внимавай с бозата.

Иначе снощи реших да не я будя Ралица за яденето в 12 и тя се събуди в 2. Та тогава се хранихме. Ама хубавото е, че този път заспа без много мрънкане. Гушкахме се и се дундуркахме само половин час (вместо 2-3 часа, както предните нощи). А и така й се събра 5 часова почивка между 9 и 2. Явно така ще процедирам за сега Simple Smile Че и ние успяхме да се понаспим.

# 100
Здравейте,мартенски майчета!!!
Втемата ви се намесва една от априлските мами,(дано не досадя )която се обеби на 22 март,така че вече съм с единия крак при вас а с другия си оставам в стария отбор!!! Simple Smile
Исках да попитам вече по опитните от мен мами-какво ще ми препоръчате против коликите,че Валентин вече няколко дена го тормозят,пробвах саб симплекс,бебезан и анасон + копър,направила съм списък с поне 20неща препоръчани от форума(пуснах тема по повода) но не съм особенно очарована,вие какво ще ме посъветвате,при вас кое се оказа най-ефикасно?Наясно съм че спасение на 100процента няма но все пак,нещо поне малко да облекчава?

.....с пожелание за здрави,усмихнати и щастливи дечица:  една  мартенска първоаприлка Hug

# 101
Добре дошла на maraya75 и честито мартенско априлче   bouquet да расте живо и здраво!

Момичета, моля ви кажете някоя от вас получавала ли е пари от НОИ??? Аз още си чакам парите за 45-те дни...болничния ми беше от 1.02 - нали уж 30 дни щяха да забавят НОИ парите.
Преди време бях звъняла на някакъв телефон да си направя справка по ЕГН кога евентуално да ги чакам парите..ама съм забравила да си го запиша..та ако някои разполага с телефон на НОИ, на който да отговаря някой, а не да дава или свободно или заето, моля да го сподели. Лоша работа с тези пари...глааад...скоро всички ще опрем до моите цици май  Joy

# 102
  • Пловдив
Джу, аз също нищо не съм получила, а моя болничен беше от 09.02. Някой май беше споменал, че превеждали пари само в четвъртък, но не съм много сигурна.

Момичета, нещо днес много се губите, явно сте го ударили на разходки в хубавото време Simple Smile

# 103
Здравейте момичета! И аз да се похваля че моята дъщеря се роди на 27.03 в 22.45 ч. Тежи 3250 и 49 см. Казва се Гергана. С операция родих и вчера ни изписаха. За сега само спим и ядем и дано така спокойна да си остане. Това е за сега от мен ако имам време после ще ви изчета

# 104
Ние се върнахме от теглилки и мерилки и сме станали 4кг и сме порасли с 3 см  Party

Общи условия

Активация на акаунт