🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 20 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ауу, Гери, пепел ти на езика!(клавиатурата)
Сакън! Grinning

И малко информация за видеото от тази сутрин

Миналия месец, през април, по случай Световния ден за осведоменост за аутизма и Световния месец на аутизма, сътрудничеството между Асоциацията за аутизъм на Турция и асоциациите, базирани в Баку, „Birge ve Sağlam“ - „Заедно и здрави“ и „Bir Baxış Yetər“ - „Един поглед е достатъчен“, свърза чрез артистични преживявания деца и различни творци, които искаха да покажат подкрепата си за тази красива инициатива. Сред тях не липсваше чувствителност и енергия от главните герои на сериала „Ешреф Руя“, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир. Децата бяха на снимачната площадка в хотел „Гранд Хаят“ и се снимаха с актьорите.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 15:13 от NeZ_9

# 421
Гери, това пък изобщо не ми мина през акъла, ама има резон, защото това по-ужасно и от смъртта.
Колкото и да е гадно, ми е по-правдоподобно от някаква си женитба.

EşrefRüya в Amazon Prime днес, 5 май:
1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Турция

2-ро място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Саудитска Арабия

1-во място сред представленията в Египет

7-мо място сред представленията в Обединените арабски емирства.

# 422

"Щом спрях да те търся, значи и аз съм изгубил себе си"
-----'
Не знаех,че Гьозде чете в групата Only Çağatay Ulusoy, но ми е харесала разсъжденията за 6 ти епизод. Wink

# 423
Ооо, Нези,
започваш да излизаш извън пределите на България по харесване и признание на разсъжденията и писаното от теб.
Ние затова ли четем единомислие в анализите й?
Впечатлена съм!

Много е готина Джерен!

# 424
Всички търсят „ шам фъстъка“ на Ешреф! Моделът на Cadillac от 1969 г. привлича вниманието

Класическият автомобил, който Ешреф Тек, в ролята Чаатай Улусой, цени и никога не може да се откаже от него, си е създал своя собствена фен база.

Класическият автомобил, който Ешреф Тек, в ролята Чаатай Улусой, цени и никога не може да се откаже от него, си е създал своя собствена фен база. Коментарите за колата в социалните мрежи се превърнаха в конкуренти на тези на играчите.

Докато Ешреф, изигран от Чаатай Улусой, се бори със смъртта в сцената със засада, класическата кола, за която той толкова много държи, че предупреждава Нисан, изиграна от Демет Йоздемир, да шофира внимателно, се появява в почти всеки епизод.
Подробности за класиката, която от време на време се използва и от други герои в сериала освен Ешреф, са сред най-търсените в интернет.

Луксозният автомобил от висок клас, произвеждан от Cadillac между 1949 и 2005 г., има просторен и лъскав дизайн. Привличайки вниманието с дългия си преден капак, широката решетка и хромираните детайли, Cadillac се задвижва от 7,7-литров 16-клапанов 472 CID OHV V8 двигател.
Докато има хора, които търсят в интернет еквивалент на колата, има и такива, които се свързват с производствената компания и искат да купят колата. Играчките на героя Ешреф и класическата кола, идентифицирана със сериала, също получиха своя дял от този интерес. Класическите колички играчки Cadillac DeVille Coupe от 1969 г. са най-често задаваните модели в магазините за играчки. Успоредно с интереса, цената на играчките, заедно с автомобила втора употреба, достигна най-високото си ниво.

https://m.turktime.com/haber/herkes-esref-in-fistigini-ariyor-19 … kkat-cekti/716304

Е, какво ще кажете за нашия подарък, а! Wink

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:15 от NeZ_9

# 425
Право в десетката, Нези, право в десетката.

# 426
Какво да кажем, Нези!
С една дума...ОРИГИНАЛНО!

Още като ни разказахте като е видял колата, как се е радвал като малко дете и го е показвал на всички, думите са излишни! Браво за усета за подарък!

Много ми е хубав тук

# 427
Няма да ви лъжа, мнооого ми е кеф!
Kissing Heart
Още малко нови снимки

Какво ли им обяснява Демет?

# 428
Здравейте, момичета.

Наиситна има резон в това да му поиска я ръката, я главата. Темата за брак ми се вижда много абсурдна.

А относно някои реакции на Нисан, малко са детски, но я разбирам. Рано е трябвало да порасне и да стане и майка и баща на сестра си. Предполагам затова понякога реагира по-детски...

Още малко остава до новия епизод 😍😍😍

# 429
Какво ли им обяснява Демет?

Не знам какво им обяснява, но Джерен много странно я гледа

Лале, малко ни остана и май тази вечер няма да имаме фраг.
Явно утре всичко ще ни напускат.

# 430
Доброто ни момче!
Толкова е мил с децата!
Време му е вече да стане баща. Wink

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 19:11 от NeZ_9

# 431
Като се сетя по време на Гадара как чакахме Чаатай и сериала да влезнат в някоя класация....
А сега Ешрефа и Чачо не излизат от класациите.

Според оценките на Somera в социалните мрежи, поръчката за програмата за периода 28 април - 4 май е обявена!

# 432
Може и да ни пуснат нещо.

Готови ли сме?

# 433
  • Ямбол
Добър вечер ☺️. Нези подаръка ви определено е 🔝 със сигурност сте го докоснали с вашия подарък и със сигурност ще ви помни завинаги 🥰 . Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив нали ? Нези поздравления щом и дори Гьозде дори ти харесва анализите.Сега да не започне да те копира 🙄😄. Ще я разберем 😂. Впрочем страницата в Туитър ли се намира ?
Относно дали главата сакън да си я държи,че ще и трябва на неговата Руя  🤫 . Щом ни питат дали сме готови.Най-вероятно ще ни пуснат фраг .Има и сърца и огън.Маллее дали ще имаме пак целувка или нещо друго. 🤔

# 434
Роси, тук й пускат анализите
https://www.aslininsureti.com/izledim/esref-ruya-ben-umitsiz-ask … cin-yaratilmisim/

Това й е профила в туитър
https://x.com/gozde_erkan

Общи условия

Активация на акаунт