🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 19 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Ямбол
Жаки благодаря за фрага,а на теб Нези за превода. 🤗 Очертава се отново напрегнат и интересен епизод.Добре,че утре е вторник ☺️ не остана... Все ще изтраем 1 ден 😉
Едва ли ще заминава или пък ако замине ще се върне то е ясно. Ама Ешреф е като огън,когато ревнува.Много е секси и е много  сладък 😍.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 23:48 от roxy94

# 451
Нези, Ешреф се ежеше май до момента, в който разбра, че Нисан ще пее при Кадир!
Роси, съгласна съм, че ще гледаме един ревнуващ Ешреф, който ще гори от ревност и, че ще бъде сладък.

# 452
Нези, Ешреф се ежеше май до момента, в който разбра, че Нисан ще пее при Кадир!
Роси, съгласна съм, че ще гледаме един ревнуващ Ешреф, който ще гори от ревност и, че ще бъде сладък.
Интересен и опасен ход от страна на Нисан, особено когато става дума за двама силни, доминиращи мъже като Ешреф и Кадир. Ако тя наистина прибегне до това, рискува да отключи не само ревността на Ешреф, но и дълбоко скрити емоции, които той се опитва да потисне. А Кадир със сигурност ще се възползва, за да нажежи напрежението и да удари по самочувствието на съперника си.
Нисан може би се надява, че така ще разклати контрола на Ешреф и ще му покаже, че и тя има сила да го нарани. Но в същото време тя играе с огъня, защото ревността на мъж като Ешреф може да бъде опасна, особено когато вече е вътрешно разкъсан.

# 453
Нези, ама тя май не знае за техният конфликт.

# 454
Нези, ама тя май не знае за техният конфликт.

И аз така мисля. В нейните очи просто го кара да ревнува от приятеля му.

# 455
Нези,  благодаря за превода!
Жаки, тя разбра, че между двамата има напрежение, случката при масата - единия казва:"седни", другия:"тя няма да сяда".

# 456
Може и да не знае, но няма как да не вижда, че на Ешреф не му е приятно, когато Кадир е около нея. Случката с колата, в заведението, когото беше дошъл да я слуша...
После Ешреф я питаше дали тя го е поканила.
Със сигурност знае, че го дразни с човек, с който не е в приятелски отношения.
Чачо зад камера

# 457
Гери, отваря ти се работа!
Ще имаш пак да броиш трупове...

Ели,  да така е, ама дали си дава сметка в какво ще се забърка?

# 458
Това за напрежението между тях го знае много добре, затова и точно при Кадир отива да работи. Ама колко е сериозно, дори и не подозира.

Много съм любопитна да видя какво е това пътуване на Ешреф.

Ох, да идва четвъртък с превода направо 😀

# 459
Според вас Кадир изпитва ли реален интерес към Нисан или това е чисто стратегически ход? Да я покани в новото си място, за да го дразни.
(той нали имаше автокъща?)
-----
Фенки дебнат отвсякъде Grinning

# 460
Нищо чудно първо, за да го дразни, а после наистина да се влюби (въпреки, че тази линия не ми допада)

Ревнивеца Ешреф!
Ама и Нисан накрая доста ехидно сеусмихва.

# 461
Първи епизод нали ми е пресен, загледа я там. Харесва я, но това, че и Ешреф я иска около себе си, го кара още повече да търси вниманието и, не е с напълно чисти чувства за мен.

# 462
Кадир е точно от онези герои, които действат с маска и задкулисни игри, така че е трудно да се разгадае какво наистина го движи. Може би има известен интерес към Нисан, защото тя е силна, независима и необвързана с неговия свят, а такива хора често привличат властни мъже като него. Но е много вероятно той просто да използва чара си, за да я превърне в оръжие срещу Ешреф.
Ако Нисан му даде дори и малък шанс, как мислите, дали само го прави съзнателно, за да го използва, или ще се подхлъзне по тази опасна игра?
(и на мен не ми харесва такова развитие)

# 463
Хич не ми се иска да губят време в такава линия.
Дано да е нещо набързо, че ако забият натам, много ще олекнат откъм сценарий.

# 464
Надявам се и аз да няма някаква любовна игра между Нисан и Кадир. Ако има нещо, нека там са да шеф/ служител отношения 😀 Не вярвам да продължат повече от един епизод, де.

Общи условия

Активация на акаунт