🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 19 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Дано! Защото много често си запълват времето с такива линии.
Засега сценариста не ни е разочаровал, всяка следваща серия е по-интересна от предишните, така че се надявам да не зациля излишно. Само толкова, колкото е нужно за сценария.

# 466
Кадир определено ще бъде доволен от тази ситуация.Поне в началото. За него това е златна възможност:
Да уязви Ешреф емоционално, удряйки го там, където най-много боли - в чувствата.
От друго страна ще се представи пред Нисан като по-добрия мъж- стабилен, заинтересован, различен от студения и непредсказуем Ешреф.
И от трета страна, ще иска да  засили своята позиция в организацията, като покаже, че дори близките на Ешреф не му вярват напълно.
Но, не вярвам Нисан да се подведе.
Той може да има чар, но в очите му има студ. А Нисан вече е вкусила от топлината на Ешреф, дори и той да я отрича.

# 467
Абе ще имаме малко игра на котка и мишка!

# 468
А и ще се прави на добрия- ще предлага примирие.
Но май това ще е по-скоро капан.
Добре, че Ешреф си има тримата -Гюрдал, Мюслюм и Фарук .

# 469
Ооо, да!
Няма да му минат номерата на Кадир!

# 470
Нисан как се е облекла, за посещението в хотела, при шефа си. Wink
Тя беше наранена, но май не е готова да се откаже. Дръзкото и облекло не е просто опит за съблазняване, това е провокация, с коато му казва: „Виж ме! Не си безразличен, независимо какво казваш!“
А Ешреф… той мълчи, но очите му говорят. Всяко движение, всеки поглед го издава. Той вижда Нисан, не може да я игнорира, но не смее да се доближи. Страхува се, не от нея, а от себе си, от това, че чувствата му отново го правят уязвим.
Все пак не издържа накрая и показа,че ревнува.
Струва ми се, че Нисан постигна целта си.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 01:00 от NeZ_9

# 471
Аз ли се бъркам или броеницата, която падна в контейнера, беше от Якуп Баба за Кадир. Аз вече отписах Кадир от Сираците, въпрос на време е да го изгонят и да стане открит враг на Ешреф.

# 472
Да, броеницаата беше негова.
Въпрос на време е Якуп баба да го усети.
Не ви ли се струва, че Ешреф е с нова прическа?

Май се е подстригал малко. Wink
Момичета казвам ви лекичка! Hug
Утре може би ще имаме още неща.

# 473
Ооо, да! Има малка промяна в прическата!

И за лека нощ, оставяйте телефоните и по креватите!
Само с какъв финес й дръпна телефона!

# 474
Много бързо се наспах в навечерието на Георгьовден ден!
Добро утро!
Честити да са имениците!❤
Гери, ако днес празнуваш - върви в живота с финес и си носи името с чест!
Бъди все така мила и Добра!🤗

Според мен Кадир я харесва Нисан, не чисто и просто стратегически. Тя е красива, умна идеалната жена, какво е той едно "Мрънкало", един комплексиран мъж  защи да непроявил интерес към такава жена. Точно там ще стреля.
Още повече, че тя ще откликне на поканата. Не ми се мисли за ревния Ешреф.
Чаатай е феноменален на такъв образ!
Не, не мисля, че Нисан си дава сметка в какво се забърква. Тя действа емоционално в случая и е далече от здравия разум, но дано бързо се усети. Все пак досега ни показа, че е силна и борбена (макар и емоционална). Мисля, че ще разгърнат още повече в тая посока нейния образ  имайки предвид и последната сцена на 6-ти епизод , о,нямам  търпение да видя какво ще се случи от тук насетне.

# 475
Добро утро, момичета!

Честит празник!

Честит имен ден, Гери!

Свети Георги много здраве, сили и мъдрост да ти дава,
и всичко с лекота да ти се получава!

Днес чакаме озет и снимки. Определено тази серия ще е доста наситена със събития.
Само един ден остана до срещата ни с Ешреф Тек!

# 476
Добро утро!

Честит Гергьовден!
Честит имен ден, Гери! Hug
Нека Свети Георги те закриля и вдъхва сила във всяко начинание! Пожелавам ти здраве, късмет, който не те напуска, и сърце, пълно с обич и вдъхновение. Носи името си с гордост и нека ти носи само радост и успех!
За теб- много Ешреф Тек

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

А ти вече знаеш, че мечтите си сбъдват! Kissing Heart

# 477
Добро утро!
Благодаря за поздравите и пожеланията!
Днес е много хубав български празник.

Черпя ви и с това овчарче. Поне в винаги, когато я видя тази снимка имам такава асоциация.

Гледах този нов фраг сигурно 10 пъти. Нези, благодаря за превода. Ама почва само да ме обърква и се отказвах да мисля какво ще гледаме утре. Ще е хубаво. В това съм сигурна.

И май понеже само аз следя дефилето на Емир, вчера младите се ожениха.
[/cente]

# 478
Eşref Rüya Епизод 7 Резюме и кадри…
Докато емоционалното напрежение между нея и Ешреф продължава, Нисан е решена да следва собствения си път. Докато сътрудничеството на Кадир с Нусрет продължава, броеницата, попадаща в ръцете на Якуп Баба, представлява голяма заплаха за Кадир. Знаейки много добре последствията от предателството на Сираците, докъде ще стигне Кадир, за да довърши Ешреф?  Ще успее ли Ешреф, който е взел окончателно решение във връзката си с Нисан, да контролира емоциите си пред лицето на неочакваното преместване на Нисан? Ешреф, който се съгласи да се изправи срещу Нусрет Ага в момента, в който Сираците са в опасност, ще накара везните да се променят отново с изненадващ ход, който ще окаже влияние върху подземния свят.

# 479
Благодаря, Жаки!
Ето и снимките

Общи условия

Активация на акаунт