🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 19 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Малеее, Нинчее, направо си на въртележката!
Успех с магистратурата и здраве на младежите и таткото!
Ти верно, че си на Гения....дано краят да е завладяващ и да сте удовлеторени феновете му!
Мен за съжаление не ме задържа.
Успех!

# 511
Следя Чаатай и Демет, само,че постоянно наваксвам епизодите. От началото на годината  децата 2 пъти са пред  пневмония.. Надявам се да спрат да боледуват поне през лятото. Доста трудно се справям с всички дини, но съм добър балансиор. Естествено всичко си има цена и това е недоспиването сега Hug

Нисан не  е  предавала Ешреф в никаква ситуация досега и въпросът е дали ще го направи за  в бъдеще. Струва ми се твърде чиста за този свят и очаквам да го нарани без да иска. Защото ходи по мн тънък лед и я теглят от всички страни. Мисля,че доста хлътва и оценява стойността на Ешреф . Струва ми се,че инспекторката може да заплаши дори живота й , да я нарани и да   бъде  обесена от нея. Жената е доста луда, ако не контролира нещата и нашите влюбени се събират, не ми се мисли какво би сътворила.  Нисан започва да осъзнава, че  тя  е влюбена и че е имала нещо общо с Ешреф, което очертава скорошния им сблъсък.

# 512
Снимково резюме на седмия епизод на EŞREF RÜYA, който ще се излъчи утре вечер..

# 513
Въпрос към тези, които гледат епизодите на лайв в ютюб, има ли автоматично генерирани субтитри на английски?

Мисля, че е нова снимка. 😌

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 23:52 от euphoriaa9

# 514
Няма превод. Разчитам на Жаки и всъщност на всички, които качват преводи на моменти тук. Обаче там си имаме други екстри, ако почнеш да гледаш с 40 мин по-късно можеш да превърташ много реклами. И по другите начини хората вече са го изгледали, докато ти си още на последните реклами.

Но емоцията е толкова силна. А и да си призная аз нищо друго не мога да отворя без да забива и да изскачат разни реклами.

# 515
Добро утро, момичета! Coffee

Ешрефден, дойде!
Да си пожелаем среща с един динамичен и интересен епизод!
Часът и мястото на срещата са известни!
20ч.- озет, около 21ч.- нова серия

Великолепната четворка

Хубав ден!

# 516
Добро утро!

Сряда е. Предстои ни поредната среща с Ешреф Тек.
Нека да е интересна и динамична!
Нинче, Нисан все още не е предала Ешреф, но не бих я нарекла "чиста".
Тя все пак го лъже. Няма смелост да му каже истината.
В началото я разбирах, но сега-не. Защото, вече познава Ешреф, знае, че той ще я разбере и ще и помогне. Въпреки това, продължава да играе нечестна игра.
За разлика от нея Ешреф от самото начало е откровен с Нисан.
Надявам се, че днес ще си отговорим на някои въпроси!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 517
Добро утро, момичета!

Нямам търпение за довечера. Според мен ще се разберат доста неща.

Хубав и ползотворен ден на всички! Simple Smile

# 518
💛 Добро утро позитивни момичета! 💛
Сряда е,  Eșref's day!

Euphoria, няма английски субтитри и аз търсих.
Но пък много се забавлявам с вас като го гледам на  live, момичета.
Супер ми е, обичам такива емоция!
Колкото разбера толкова, но с преводите които качвате се оказа, че в 6 серия всичко съм разбрала.
Много ви благодаря, момичета за труда ви, за Любовта ви!

Нямам търпение да го видя тоя ревнивец, много е красив! Господин Харизма!

Умопомръчителен поглед!
При него има един език, езика на очите!

Нези, като видя фоайето на хотела ме грабва същата вълна. Да, дрехите не са същите.
Приятен и слънчев ден от мен!❤

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 11:08 от eliet

# 519
Добро утро, момичета!

Тази седмица ми мина много бързо. Супер сте. Много се разливам, че още от вас избират да споделят с нас в тази тема. Много е хубаво, когато видиш чуждо мнение, дори да е различно от твоето. Дава ти друга гледна точка.

# 520
Съгласна съм, Гери! За мен също е много приятно, че членовете на темата ни стават повече и, че избраха да споделят с нас емоциите си.
Много е ценно да споделяш с хора, с които си на една честота на вибрациите.
Хубаво е и, че взаимно се допълваме.Wink
Аз не се включвам в онлайн гледането, защото знам,че Жаки, Нани, а вече и други момичета са тук. Носят преводи на сцени, споделят откъси, така че да са полезни на всички, които гледат и следят от балкона.
Аз пък се опитвам да се съсредоточа и да разбера максимално повече неща, за да споделя после какво съм разбрала, докато излезне превода.
Цвети, прави темата ни красива!
Гери, не пропуска нито един детайл и ни показва неща, които ние често не сме забелязали. Обожавам чувството и за хумор!
Ели е доброто настроение в темата и вечния оптимист! Kissing Heart
Lale, Roxy, Euphoria, bof4eto разказват интересно своята гледна точка и ни радват с обширни коментари.
Нинчето, също, чакаме я да се завърне пълноценно.Hug
Diva, царицата на гифчетата!
Надявам се, че не пропускам някого.
Страхотни сте, момичета! Heart

Любовта към класическите коли, управлявани от изискан мъж - Чаатай Улусой!
Форд Мустанг и Кадилак от седемдесетте години.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 10:23 от NeZ_9

# 521
Нези, много добре описана емоция и обстановка в темичката ни.
Благодарности и за момичетата, ако има и момчета, които ни правят компания дори от балкона!
Винаги могат да се присъединят, ако им се прииска да споделят нещичко.

Да не си му враг на Ешреф Тек....нищо добро не те очаква!

# 522
Ешреф-Нисан Heart Eyes

Какво е вашето усещане- ще се превърне ли мястото на първата им целувка, в мястото на тяхната раздяла?

На тази снимка двамата стоят един срещу друг, едновременно толкова близо, а всъщност далеч.
Погледът на Ешреф е решителен, но и натежал, сякаш сам си причинява болка, като я оставя. Погледът на Нисан е по-мек.
В него има сянка от надежда и обида едновременно.
Раздяла ли е това или преоткриване?
Вие сте. Kissing Heart

# 523
Добро утро, Момичета  Simple Smile
То, вече обяд де Simple Smile
Готови ли сте, часът и мястото са известни...
Ешреф идва Simple Smile

Един прекрасен ден Ви желая,

П.п добре дошли на новите момичета / които не съм поздравила/
Темата е супер, истинско удоволствие ❤️

# 524
Нези, много хубави въпроси ни задаваш винаги. Няма как да не ти отговорим. Relaxed

Вече скъсаха един път в ресторанта. Laughing Колко му е и сега втори път.

Ешреф с всичка сила ще се опита да отблъсне Нисан, заради чувствата му към нея и предателството към Руя, заради това, че вниманието му е там, а не към Сираците, защото допуска грешки и страдат невинни хора, заради войната с Кадир.

Тази сцена ще е раздяла за около 20 епизодни минути. Не могат да стоят далеч един от друг вече за дълго. Wink

Общи условия

Активация на акаунт