🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 19 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Nanni, Nina, радвам се да ви "видя"! Heart Eyes
Ели, права си, вече има замесена жена.
Според мен, Якуп Баба няма да успее да предотврати сблъсъка. Може би ще се опита, може би ще постави ултиматум или ще даде шанс на истината да излезе наяве. Но напрежението вече расте и ще избухне. Иронично е, че той иска да ги запази като братя, но в това чувство "братство", вече ще е намесена любовта, която не се дели.
Когато между двама "братя" застане жена, особено жена като Нисан, която е и красива,  и чувствителна ,конфликтът се превръща не просто в борба за влияние, а в емоционален взрив.
Много интересно се получава- Кадир очевидно има амбиции и вече усеща, че не е „вторият“. Ешреф пък жертва любовта си в името на дълг. И тук се сблъскват: единият иска Нисан, другият я е пуснал... но не я е забравил. А тя едновременно влюбена, страда и провокира.

# 496
Нисан ще се забърка с Кадир, колкото да дразни Ешреф, ама дали си дава сметка в какви води плува.
Навлизането между двама противници крие доста опасности.

# 497
Сцената с разправата, заснета сред
noжapa в "Eşref Rüya" npоgължaва да
привлича вниманието в социалните
мрежи. В тази сцена, която заема важно
място в историята, са взети всички
предпазни мерки за безопасността на
снимачния екип и актьорите. За да се
повиши ефективността, специален екип
е създал противопожарна система. По
време на снимките професионализмът
на актьорите беше похвален, бяха
Направени репетиции и повторни
заснемания, за да се запечата
най-впечатляващият момент. Сцената
отново стана актуална тема в социалните
мрежи, след като бяха споделени
моменти от стрелбата.

# 498
Честит празник!
Гери, честит имен ден!
Много здраве, радост и късмет!

# 499
Сцената с пожара си е опасна!
Радвам се, че са заложили първо на безопасността, както те казват често "Евала" много често се пренебрегват тези неща има доста инциденти по снимачните площадки.
Екипа ни е шест точки!
Сцената с нареждането на колите и тя е много впечатляваща. Всичко много добре е съобразено, актьорския състав е на високо ниво, всички си играят много добре ролите, дори и Кадир и Нимет негативни роли, ама добре ги изпълняват. За сега вървим добре като сериал, да видим утре вечер.

# 500
Зад кулисите

# 501
Харизмата на Ешреф Тек =на Харизмата на Чаатай Улусой

И това е напълно разбираемо сравнение.
И  двамата излъчват една специфична тиха сила: мистериозност, ранимост, решителност. Ешреф Тек носи онзи тип харизма, която не крещи, а грабва с поглед, стойка, присъствие. Също като Чаатай Улусой, той не се налага, просто присъства и вдига емоционалната температура на всяка сцена.
В тези кадри Ешреф изглежда сякаш търси отговор от съдбата или от самия себе си. Горд, на ръба на болката, но все още изправен.
И веднага в главата ми звучат думите на Мерт от "Medcezir "
"Може ли да се купи тази харизма? Ако може, искам да си купя 100 кг от нея!"

Момичета, това много ми напомня за нашето посещение

Въпреки,че дрехите май не са същите.

# 502
  • Ямбол
Добър вечер момичета 😘.
Гери Честит Имен Ден!Бъди много здрава,щастлива и обичана.Весел празник! 🥂🥰🌹
Нези не мисля,че Якуб баба ще може да предотврати враждата между неговите деца.
Амбициите на човек понякога могат да го отведът до големи успехи,но и могат да ми навредят.Особенно като и добавим присъствието на красива жена всичко става още по- сложно отколкото е било.
Кадир си е гадняр и да иска няма да бъде друг отвътре не му идва.Всички виждаме какъв лешоядски поглед има.В главата му все се мъдрят някакви пъклени планове,който ще му навредят в бъдеще и на него.Нейсе каквото такова.
Впрочем сцената в която Ешреф взима телефона е направо 🥵. То харизма,то чар,красота,абе много е як.Не мога да му се нагледам 🤗☺️. Впрочем и Демет ми е голяма сладурана и тя е много красива жена 🥰.
Като цяло са красива двойка 🧿❤️
Добре,че утре е сряда ✌️🥴

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:18 от roxy94

# 503
Момичета, честит празник! Бъдете здрави и щастливи вие и вашите семейства. ❤
Гери, честит имен ден! Дано си прекарала добре празника. ❤

Изгледах втория фрагман хиляда пъти и отделно още 1000 едита в тик ток на него 🥵 Чачо изглежда неприличнно добре.

Виждам, че сте коментирали заснемането на сериала, много ми е филмово, много ми харесва. Още в първия епизод ми направи впечатление колко е кинаджийски. Няма зелени екрани, евтини декори и тн.

# 504
Roxy, съгласна съм.
Първоначално натоварих Якуп баба с очаквания, заради неговото желание Ешреф и Кадир да са заедно.
От друга страна, имайки предвид болестта му, можеше той да поиска от тях на смъртния си одър да останат заедно в името на Сираците.
Но присъствието на жена и мъжката конкуренция наистина променят много нещата.
Всичко е изцяло в ръцете на Нисан.
Да, Якуп Баба няма да предотврати сблъсъка, но има ли шанс и тримата да излязат от това без рани?
-----
Още една щастливка, която се е докоснала до Него!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 22:05 от NeZ_9

# 505
Тримата без рани - не. Кадир е много озлобен, в разказите си каза, че е бил любимец на Якуб баба преди появата на Ешреф, той го мрази. Сега ще има инструмент срещу него - Нисан, и сматам, че ще го ползва. Ще има още физически сблъсъци между тях и армиите им, словестни битки и подли номера. 

Ще видим, ако Нисан разбере колко е сериозна враждата между тях, чия страна би избрала. В сърцето си е ясно, че е Ешреф,  но предвид проблемите и с полицията, сестра и и тн, ще е интересно да видим как би постъпила.

# 506
Още веднъж благодаря за пожеланията. Това ми е един от любимите празници. Даже преди мисля две години имахме и авио шоу като изненада. Живея на последния етаж, и ако сме много внимателни можем да видим изтребителите и хеликоптерите от парада. Този път имаше изтребители, които явно не прецениха или така го бяха планирали, но направиха разделянето си и лупингите точно над нас. Много беше вълнуващо. Тази година 3 хеликоптера и дори не приближиха много. Но пък времето беше разкошно.

Относно враждата, тя беше необратима със или без Нисан. Самият Кадир искаше смъртта на Ешреф и преди Нисан. В момента с нея само го дразни докато му измисли план за убийство. Иначе Ешреф просто не е толкова толерантен заради Нисан. Но всичко е от негова страна. Тя е само инструмент, който го подлютява повече, Кадир сам смята, бе тя го мрази.

На мен ми се иска участието на Якуб Баба да е по-голямо. Много повече Нусрет гледаме.

Нямам търпение да видя утре какво са му поискали.

А формата му от епизод на епизод е все по-добра.

# 507
Euphoria, и аз мисля така. Hands V
Кадир получи още един инструмент против Ешреф.
Гери, уникален е! И наистина, изглежда все по-добре с всяка следваща поява!
Нищо не е случайно!
Най-голямата агенция за измерване и
изследвания в социалните мрежи в Турция
#MevcutBilgi: Най-обсъжданата за продукциите през седмицата (27-04 май 2025 г.)

# 508
А при мъжете Чачо е 1-ви

При жените Демет е 2-ра

При двойките са 4-ти

# 509
В края съм на една магистратура,  готвя  се за  изпити и държавен. Плюс моите боледуващи младежи, барабар с баща им Joy Тази вечер трябва да догледам епизода, дано успея да се включа утре. Трудно е  да го следя за жалост. Напоследък нямам никакво време. Следя Гения основно.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 23:22 от Nina_Richi

Общи условия

Активация на акаунт