🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Стори от Демет,

https://www.instagram.com/stories/demetozdemir/36215230885119716 … kM2N6eDV1bmJ1Yw==

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:29 от nanni_123

# 76
Гери, много съм съгласна с теб.
Абсолютно обяснение в любов си е това!
 Този момент е повратен и за двамата. Нисан, въпреки лъжите, най-вероятно усеща, че думите на Ешреф не са просто импулс, а идват от човек, който рядко се разкрива, но когато го направи, го прави докрай.
Тя може би за първи път се сблъсква с мъж, който я гледа не с желание за контрол или обладаване, а с нуждата да и повярва. И точно това прави ситуацията толкова крехка и опасна, защото ако се предадат на чувствата си, ще трябва да се изправят и пред някои истини, а това няма да е леко.
Чудя се, дали Нисан е готова да поеме риска и да му се разкрие?
Разбираемо е тя да е разкъсвана между дълга към сестра си, лъжата, за  която е принудена  и чувствата, които не е очаквала. А Ешреф... той се бори със себе си, с миналото си и със страха, че може отново да бъде предаден.
Може би Нисан няма да бъде готова още дълго време, но тези думи на Ешреф вече са я разклатили. Те не звучат като заплаха, а като обещание, което дори самият той не е сигурен дали има право да даде.
Ох, нямам търпение за сряда, защото е много важно в кой момент са казани тези думи.

# 77
А не ви ли се стува, че е много рано да й се обяснява в любов?
Не ми се вярва така изведнъж само след една целувка и да забрави Руя.
Струва ми се, че тук има нещо друго.

# 78
Да, Жаки, съгласна съм. Затова написах,че е много важно, кога точно са казани тези думи.
Все още си мисля, че може би я тества по някакъв начин.
В интерес на истината, аз не искам да става толкова рано, това с любовта. (Ако изобщо стане)
Както и не искам много да избелват Ешреф.
Искам го тъмен, жесток, антигерой.

# 79
Това е по-вероятно!
А и сцената като я гледам, хич не виждам да има влюбен поглед Ешреф.
По-скоро, изпитателен!

# 80
Да, напълно е възможно. Ешреф е достатъчно умен и интуитивен, за да използва такива думи като емоционален тест. С израз като „ако те хвана, никога няма да те пусна“, той може да наблюдава реакцията и, не само думите и, а и жестовете, погледа, паузата. Той можи да се опитва да види дали ще се уплаши, ще се развълнува, ще признае нещо между редовете.
Може би това не е само признание, а и капан, мек, но премерен, за да провери дали тя ще се разкрие или ще продължи играта си.
Защото, ако той вече знае нещо за двойната и игра, с тези думи, ако и тя изпитва нещо към него, би могъл да я подтиква да си признае.
По нейната реакция той може да си направи изводи за това как се чувства тя.
1.Страх или колебание:
ако тя се отдръпне, обърне поглед или започне да се оправдава, това може да му подскаже, че крие нещо или не е напълно искрена в чувствата си.
2. Приемане и топлота: ако отговори с усмивка, близост или доверие, той може да усети, че тя също изпитва нещо към него  или поне се опитва да бъде близка.
3. Изненадваща реакция: ако отговорът и е рязък или неочаквано директен, това също би му дало информация дали тя има някакъв план, дали крие друга самоличност или минало (като Руя).
Така че за Ешреф това изречение е или  изповед, или сонда, която пуска, за да я проучи.
А може би е усетил, че целувката и беше фалшива. Wink

bof4eto, ако ти е интересно, намерих къде съм писала за втори и трети сезон на "Terzi"
https://bg-mam.ma/p/1609158/47280384

https://bg-mam.ma/p/1609158/47282040

Периода 2023-2024 беше много успешен за Чаатай
Направи три хубави проекта за Нетфликс

И се завърна след дълго отсъствие в телевизията с "Gadar".

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:34 от NeZ_9

# 81
Мислите, че прави същото като със Чийдем ли? Може и да сте прави.
Обаче ако аз го чуя това от мъж, с който очевидна имаме химия, щях да се вържа.
Да наистина е важно кога е казано това. Ако е било след другарската среща, на която се казва, че имат проблем с една Нисан, е много вероятно и да е изпитание.

Чийдем е много опасна. Тя иска първо да нарани Ешреф като разклати вярата му с Нисан. Тя трябва да го предаде и това отново на го разклати. И накрая да му каже, че това е точно неговата Руя. Която го е предала.

# 82
О,Гери, много си права!
Това, което Чийдем планира, е изключително болезнено.Тя не просто иска да отмъсти, тя иска да го събори отвътре, точно там, където той е най-уязвим. Да разклати доверието му към Нисан, да го накара да повярва, че е предаден два пъти, първо като мъж, после като човек, който е обичал безрезервно. И най-съкрушителното за него, да открие, че Руя, жената, с която е живял като в мечта, всъщност е същата тази жена, която мисли, че го е предала в реалността.
Това, нейното, не е просто ревност!
Това е дълбоко наранена любов, която се е изкривила в жажда за възмездие. Чийдем няма да го убие, тя иска той сам да се срине.

# 83
Eşref Rüya в Amazon Prime днес, 29 април: 1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Турция, 3-то място в общото класиране и 2-ро място сред представленията в Саудитска Арабия и 3-то място сред представленията в Египет

# 84
Журналистът Онур Бащурк:

"Мнението ми не се е променило от 2018 г.
Когато Netflix се свърза с мен, за да
препоръчам актьор за главната роля в "The
Protektor", първият ми избор определено беше Чаатай Улусой. Това се дължи на
изключителната му кариера в турските
сериали. В момента в ефир е сериалът "Сънят на Ереф", една от най-успешните му творби и несъмнено го прави най-добрата звезда в Турция!
Браво, Чаатай!"

# 85
  • Ямбол
Нези и Гери съгласна съм с вас наистина Чийдем правилно каза на Ешреф ,че трябва да се страхува от наранена жена. А думите от фрага наистина могат да бъдат тълкувани по различен начин зависи,но като се замисля по вероятно е да е тест от страна на Ешреф.Не остана утре е денят.Очаквам абсолютно всичко честно казано все пак гледах Yali Capkini ,а там се нагледах на какви ли не неща .Нямам търпение да идва по-бързо утре вечер 😊

# 86
 А може би е любов! Kissing Heart

# 87
Всички кадри на едно място.

Първи кадри от Eşref Rüya, епизод 6

# 88
Това,  като го видях, се сетих за Гери.("Скъпа, само да гръмна двама-трима и се прибирам")
И тук така- "Скъпа, ще ти звънна след малко, че трябва да гръмна двама-трима". Grinning

# 89
Момичета, сега се замислих... А представяте ли си Нисан да каже всичко на Ешреф, след като разбере, че Чийдем я използва? Погледнато реално, Нисан не е изнесла кой знае каква информация, с изключение на това, че простреляха Ешреф в първи епизод. За Иззет всички разбраха, за отвличането на сестрата на Афра, Чийдем не си мръдна пръста...сигурно е малко вероятно, но... Simple Smile

Уви в турските сериали, жените не говорят много, много... Мъжете все от друг разбират 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт