🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 882
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ами засега не знаем защо е премахнала бенката....предстои да разберем!
Според мен има някаква тайна в миналото на Нисан
Ешреф вече усеща, че Нисан не му е безразлична. Той имаше някакви съмнения към Нисан, но дали би се изправил срещу братята, за да я защити. И как би се почувствал като разбере, че тя не е това, което му се иска да е, че точно тя е къртицата?

# 61
Лаленце, благодаря за превода!
Очакваме ни страхотна 6 -та серия! Много ми харесаха  това:„ако те хвана, няма да те пусна“....
Браво! Постижение от  1мил гледания си е Уау!

# 62
Още снимки

# 63
Благодаря за превода ♥

Интересно ми е как ще се развият нещата.Ешреф доста убедено казва ,че ще я хване.Но не ми се вярва вътрешната му дилема да е приключила.Ще гледаме и ще видим.

Скрит текст:
В момента гледам Шивачът и много ми се иска да споделя,че Есвет е като конска муха и само проблем след проблем създава,впрочем къде беше гръбнака на това момиче в началото ? Когато изтича да се скрие при Пеями ? След това изведнъж се преобрази ,все едно стана друга жена.Силна,отстояваща се,дори постави Димитри на мястото му,пълна противоположност на страхливата,ревяща Есвет в началото.Нереална трансформация,от крайност в крайност.

# 64
Нези, много благодаря за Неджип. Симпатяга си ми е той,  а колко подигравки съм отнесла, че ми  е любимец... Имам си и още един такъв, за който много ми се подиграват, но дано някога играе с Чачо, че е много добър.

# 65
Великолепната четворка зад кадър

bof4eto, радвам се че си загледала Терзи...заслужва си да се види! Ами на Нетфликс така се случват нещата ...със скоростта на вятъра!
Самият сериал беше предвиден за телевизия, но поради ред причини отиде на платформа.
Вероятно началото е писано за телевизия, а там нещата се случват доста по-бавно и след това са забързали сценария за платформата.
Ами и тя си имаше нейните травми и нямаше никаква смелост да се опълчи, но след това всички я видяхме как се преобрази.
Препоръчвам ти после да погледнеш Хартиени животи, филм е бързо ще го изгледаш. Чачо там е уникален!
На първа страница има линкове с превод!

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:37 от jackie.

# 66
Фрага с БГ субтитри, благодарение превода от Лале

https://x.com/i/status/1917190475171446926

# 67
Жаки, това сигурно е от сцената във фрага.

Аз днес много снимки харесах.

Защо криете това обсъждане на Terzi?
На мен този сериал ми беше първата любов. Заради него влязох в темата. Заради Чаатай, но преди това бях гледала Огледален Свят, по-известен като дефилето, и там не бях чак запленена. Обаче като го видях като Пеями и нещата се промениха. После гледах Пазителя, но това не е моя сериал. Хартиен живот и на мен ми е любим.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:42 от gerryto_2

# 68
Цвети, хиляди благодарности за реденето на буквичките!
Лале и на теб за превода!
Като смазана машина сме!

Остава един ден!

Гери, всичките им снимки са яки!
А защо го крием не знам, видях, че bof4eto го е сложила в скрит текст и аз реших така, ама си права, махам скрития текст!

# 69
От Инстаграм стори на Неджип
(Цвети, вече и аз съм му фен!)

И още от Хатидже

"Terzi" и на мен ми е един от любимите сериали на Чачо.
Съгласна съм с Жаки, на платформа всичко се случва по-бързо.
А и тя вече беше влюбена жена, любовта към Пеями и показа какво иска и какво може да бъде.
После ще пиша още. Wink
В първите теми много коментирахме "Terzi",  ако ти е интересно, може да погледнеш.
Ти всъщност, до къде си стигнала?

# 70
Сложих го в скрит текст,защото нали темата не е за Шивача,а за Сънят на Ешреф,затова реших,че може би така е по-добре.Стигнах до прераждането на Пеями така да се каже.Тази мацка му дойде,като лекарство,имаше нужда от лекотата и ,а и да си призная честно досега не съм виждала такива сцени в турски сериал и изиграно наистина добре.Имам предвид,мацката,която забърса в бара.Много е докосващ прелома,изигран блестящо,до първи епизод на 3-ти сезон съм.

# 71
bof4eto, темата е за Чачо, а в момента приоритет е Ешрефа, защото го дават сега, но за всичко си пишем тук и няма проблем да си пишеш за който проект искаш. Винаги ше имаш с кого да го коментираш, зашото тук почти всички сме изгледали всичко с Чачко.
Така че, пиши смело!

# 72
  • Ямбол
Благодаря ви за превода и клипа момичета🥰.
Поздравления за 1-я милион на нашето дизи.Нека продължават с все такава сила все напред и нагоре.
Фрага е много хубав ще имаме прекрасни сцени и разговори върху,които ще има да си размишляваме до следващия епизод. 🤗 Цитата :"Ако те хвана няма да те пусна" ми е вече любим.Това звучи като от днес нататък имаш мен,аз съм до теб и каквото и да става няма да позволя да ти се случи нищо лошо. Една целувка и сърцето му запозна да бие отново.Нали Нисан му беше казала,че няма сърце,а той и каза,че има просто не бие,ами честито вече си бие както трябва.❤️
Впрочем във фрага бандата на Ешреф си мислят,че престрелката на игрището е станала ,защото Нисан е докладвала,а всъщност виновникът е Кадир.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:51 от roxy94

# 73
Роси, те дават разбъркани изречения, никога не можем да сме сигурни какво ще бъде. Даже много обичат така да сглобяват, че накрая не заблуждават.

На мен тази реплика, че няма да я пусне ми е от една любима песен. Ако аз бях Нисан щях да го приема като обяснение в любов. Като отговор на нейната целувка. Обаче ако си остане изречение във въздуха ще го приема за игра на думи. И страшно щеше да ми замъгли главата

# 74
Обявени са най-обсъжданите продукции за седмицата от 21 до 27 април!
(Данните са изчистени от ретуитове и бот акаунти.)

Общи условия

Активация на акаунт