🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, момичета! (Ако някой е момче, да си каже. Бих го разбрала.)

Ели, това за Чаатай ли е? Ма да каже къде е това място. Ей го къде е истанбул. Само да сменя зимните гуми и тръгваме. Иначе това за обувките и аз го видях. И са все различни. Може , угажда си.

Аз утре ще съм на късна прожекция. Голямо търпение ще ми трябза, за да не поглеждам какво сте писали.

# 46
Колажите после ще ги сложа, че пуснаха фрага!

Eşref Rüya Епизод 6 Фраг 2 | „Някой те е предал, Ешреф!“

# 47
Момичета, ще се забавя с превода, при бебето съм.
Ако излезне някъде, донесете го, ще го коригирам, ако има нужда.
После ще пиша по това, което сте коментирали.Hug

# 48
Колажите после ще ги сложа, че пуснаха фрага!

Eşref Rüya Епизод 6 Фраг 2 | „Някой те е предал, Ешреф!“

Превод:
- Ние се бием с враговете си. Не с държавата.
- Тази система я изградихме ние, за съжаление. Но ако нещо ти се случи, всички сираци са загубени. Знаеш това, нали?
-Тази твоя обсесия към Ешреф ми се струва странна, честно казано
-Дали Ешреф ще отиде в гроба или в затвора — за мен е все едно.
- Не се чувствам добре. Може да падна и да припадна тук. Моля тe.
-Ако паднеш, ще те хвана
-Ще ме хванеш ли? Наистина ли?
-Ако те хвана, повече никога няма да те пусна.
- Очевидно имате проблем.
- Нещо свързано с една Нисан.
- Някой те е предал, Ешреф

# 49
Лале, супер си! Благодаря!

Ами какво да кажа...очаква ни интересен и напрегнат епизод!

Епизод 6 Резюме и кадри:

Целувката между Ешреф и Нисан създава емоционален разрив между двамата. Чийдем, която наблюдава всичко отдалеч, е съкрушена. Ешреф, чиито близки са пострадали от коварното нападение на Нусрет, изпитва големи разкаяния. Ешреф, неподозиращ за новата игра, която го очаква, ще започне да предприема действия за отмъщение. Междувременно Нисан все още е изложена на риск да бъде разкрита и ще направи всичко възможно, за да се добере до досието.  Когато Чийдем се изправя лице в лице с Ешреф, тя е обзета от емоции и прави неочакван ход. Ще изберат ли Нисан и Ешреф, които са заседнали в разгара на игрите си на отмъщение, да послушат сърцата си въпреки всичко?

# 50
Благодаря, благодаря, благодаря  Ви мили момичета ❤️🙏
Благодаря ви, че ви имам в живота си Simple Smile / макар и виртуално, но знаем ,че никак не е трудно да стане и реално Simple Smile/
Благодаря за милите думи и красивите пожелания и картички Simple Smile
Благодаря на неуморните Нези, Цвети и Жаки за новата тема и за всичко споделено от всички Вас!
Връщам се да ви прочета, Simple Smile
На 48 стр.в старата тема съм Simple Smile .... имам да наваксам малко има и фраг нов....
Спокоен и усмихнат ден

# 51
Още снимки

# 52
  • Ямбол
Лале благодаря ти за бързия превод 🌷🥰

# 53
Lale, благодаря ти за превода! Супер си! Hug
Всичко е точно и изглежда доста интересно.
Някои думи със сигурност са извадени от контекста, но пък са казани.
Ешреф може би е готов да унищожи всичко-  спомените, собственото си сърце, рисунките, само и само да заличи слабостта, която усеща да покълва в него.
А какъв ли ще е неочаквания ход на Чийgем?

Много ми харесват двамата!

# 54
Още снимки излизат

# 55
Специално за Цвети! Kissing Heart

Дели Гюрдал- човекът, който влиза в стаята и тя спира да диша.
Шармантен, но и опасен. Смее се шумно, говори бързо, очите му винаги шарят, но не защото се страхува, а защото търси следващия ход. Защото за него животът е игра, в която никога не се играе с открити карти. И сега той първи се усъмни в Нисан.
Макар и известен с любовните си забежки, Гюрдал не е плитък персонаж. Зад маската на лековерен флиртаджия стои човек, който се пази поради някаква причина от голямата любов. Може би нещо е изгубил, или е преживял предателство, което не е успял да прости. Смехът му често прикрива съмнения и болка, но в мисия, винаги е първи. Лоялността му към Ешреф е непоклатима, защото той е един от малкото хора, които някога са повярвали в него.
За първи път гледам Неджип Мемили, но не мога да си представя друг да изиграе този образ.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 12:29 от NeZ_9

# 56
Постигнаха го. Станаха 1 милион.

# 57
Гери, тамън и аз идвах да донеса постижението!
Браво!!! Hands Clap

Малко красиви колажи от Севда

# 58
Браво!!! Hands ClapHands ClapHands Clap

Това признание от Ешреф към Нисан е изключително силно и разкрива колко дълбоки чувства вече изпитва, дори и да се опитва да ги отрече. В него се усеща не просто влечение, а нужда, копнеж за нещо истинско, след толкова болка и загуба. Зад думите „ако те хвана, няма да те пусна“ стои страхът му да не загуби отново, но и жаждата му най-после да задържи нещо или някой, който да му даде покой.
А начинът, по който го казва, тихо, но категорично, говори, че тази битка вече не е само между разум и чувство, а между миналото и надеждата за ново начало.
Според вас Нисан усеща ли колко сериозно го казва той?
И още нещо, което не сме коментирали.
Защо Нисан е премахнала бенката си?
Крие ли се от нещо и от някого?

# 59
Струваше си чакането за фрагмана, въпреки че всичко е извадено от контекст, ще ни държи до сряда в добро настроение Sweat Smile. Нисан знае, че това е човек, който не говори празни приказки и това и харесва. Цял живот тя се грижи за сестра си, а сега има кой да се погрижи за нея.

За бенката мисля, че не е премахната умишлено. Даже е много вероятно между другото да се изпусне пред някого, че е имала бенка, ама се е възпалила и я е махнала. Така си го представям.

Ърмак не намери данни за някакъв период в живота и, това периодът в дома за деца, в който са били с Ешреф ли е?

Общи условия

Активация на акаунт