🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 18 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Сега гледах в откъса, в който Гюрдал и Ешреф си крещят. Накрая Ешреф много се ядоса и крещеше с кого сравняваш. Не съм сигурна, че го разбирам правилно. Да не сравнява Нисан с Руя ли?
Аз така го разбирам, Гери.
Ешреф  не е готов да замени идеала с реалност.
Не е готов да приеме, че може да обича отново, истински, не в съня си, а в живота.
Съпротивлява се до последно.
И въпреки това... сърцето му вече го е направило.
Но сега, като се замисля, euphoria може би е права.
Ще го гледам пак и аз.

# 31
Аз не съм сигурна, че е Чийдем. Нея я бяха обсъдили точно. Ама Ешреф си ядоса на нещо и почна да крещи с кой сравняваш.
Гюрдал няма нищо против Руя, защото не и реална за него и тя няма на го отдалечи ох целите му. Но ако е истинска жена от кръв и плът за него е заплаха.
А Ешреф не дава да сравняват Руя с никога. Дори с Нисан.

# 32
Благодаря за топлото посрещане ♥

Идеализираният образ на Руя в очите на Ешреф ще се сблъска с истинската ,жива Нисан и според мен Нисан ще загуби. Кой би могъл да  спечели съревнованието с измислен и идеализиран образ,който дори не е истински ?Нещата ще се променят,ако разбере ,че това е Руя,но тогава неизбежно ще последва сблъсъка на идеализираният образ и реалната жена - едва ли ще се припокрият,по - скоро Ешреф ще се разочарова. Руя е винаги там,във всяка негова мисъл,във всяка ситуация,рана,заплаха- неговата котва ! Да я загуби - не мисля че би позволил.Смятам ,че ще бие отбой.

# 33
Да ни е честита новата темичка!
Както винаги прекрасна!
Мисля, че в 6-ти епизод ще видим един влюбен Ешреф и аз съм на мнението, че целувката ще е приеме за истинска. Да измъчва го чувството да не предаде Руя, да не се окаже слаб, но чувствата ще започнат малко по-малко да го променят. Откликва на целувката на Нисан, ами мъж е! То от там се започва. Нямам търпение да видя реакцията на Нисан след целувката. Дано само не излезне с номера, че е в знак на благодарност.
За Чийдем не ми се мисли.

# 34
В този момент Гюрдал искаше да подчертае, че Нисан е съмнителна и за мен я сравни с историята с Чийдем. Веднага след това отиде при Ърмак, за да я разпита какво знае.

Чувствата към Руя не му пречат на Гюрдал и групата,  те ги уважават и приемат тази страна/ лудост на Ешреф.

Bof4eto, добре дошла!

Според мен няма да се разочарова като разбере, че Нисан е Руя. И да се отдалечи от нея след целувката, заради гузна съвест, чувствата му към Нисан ще се задълбочават, в момента, в който открие, че двете жени, в които е влюбен са една и съща, чувството за предателство към Руя не съществува и никога не я предавал всъщност, тогава, за много кратък момент верояно, ще усети любовта в най-чистата и форма.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 00:44 от euphoriaa9

# 35
Точно така, euphoriaa9!
И понеже усети, че Ешреф има по различно отношение към Нисан, започна да я наблюдава и държи под око.
И за да я разбера коя е, накара сестра си да я проучи.

# 36
euphoriaa9, точно!
 И аз мисля в тая посока, че Ешреф не би се отдаличил от Нисан след като разбере истината.

Bof4e, добре дошла!

# 37
Аз мисля, че той ще се притесни от чувствата към Нисан и затова ще се опита да се отдалечи, ама още в сряда ще разберем дали е така и каква ще му е реакцията след целувката.

# 38
Когато Ешреф разбере, че Нисан е Руя, ще  започне най-важната му вътрешна борба.
Той не просто е обичал Руя, той се е вкопчил в нея като в спомен за човека, когото е бил преди. За него тя е символ.  И затова си е казвал:
„Ако я забравя, значи окончателно съм изгубен.“
И всеки път, когато е усещал нещо към друга, сякаш е предавал и себе си, и нея.
Но после идва Нисан.
Нисан не е сън, не е идеал.
Тя е реалност, истинска е.
Тя го вижда като човек. Като добър човек.
И точно това разклати всичко в Ешреф.
Колкото до това дали ще се откаже от Руя-може би няма нужда. Защото любовта към Руя е част от миналото му, а Нисан е шанс за бъдеще.
А Чийдем, тя е тихата буря в сянка. Жената, която обича без да очаква, чака без да притиска, и въпреки това, страда най-дълбоко. Не защото не я обича, а защото никога не е обичал само нея.

# 39
Добро утро, момичета! Coffee

Прекрасна дискусия се получи снощи!
Днес се очаква да ни пуснат озет и снимки, а дали ще пускат изобщо 2-ри фраг, предстои да разберем.

Феновете тази сутрин

Пожелавам ви, един прекрасен ден!

# 40
Добро утро!
От Only Çağatay Ulusoy :
Толкова хитър начин да се хвърли поглед върху времето, прекарано в затвора на тази фантастична четворка. Интересно е, че в тяхната „затворническа килия“ Ешреф е тихият, винаги рисува и си оправя леглото. Искам да знам как е станал техен лидер.

А аз искам да знам кога Ешреф подреди количките на прозореца. Wink

Снощи обсъдихме много неща, предимно как ще реагира Ешреф, когато научи истината за Нисан.
Всъщност той трябва да научи и това, че тя е Руя, и това, че го шпионuра за Чийgем.
Чийдем иска да я представи пред него като доносник, като нея, но истината е, че Нисан не е доносник, тя е само една жена, която спасява сестра си.
И двамата- Ешреф и Нисан са жертви на обстоятелствата и това ще окаже значение при приемането на истината, според мен.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 41
  • Ямбол
Добро утро момичета доста сте си пописали снощи аз чаках,чаках фрага,но уви не го дочаках заспах 😄 ,то пък наистина не са ни пуснали фраг,ама аз си го чакам  довечера.
Bof4e добре дошла 🤗. Според мен Гюрдал в разговора с Ешреф има предвид Чийдем,той се съмнява в Нисан не случайно искаше инфо за нея мисли си,че е агент под прикритие и е прав човека надушил я е като хрътка. Все пак е познавач на жените 😉.
Не знам дали има земетръсна зона в Истанбул,но знам със сигурност,че се очертава земетръсна любов в нашето дизи.❤️🧿 А аз нямам търпение да я видя и съпреживея с героите . Всички техни разговори са ми любими.❤️
Режисьора,сценариста и екипа който подбира музиката са 🔝 уникални професионалисти.👏
Тук искам да вметна нещо на бързо за Кадир.Нали той знае,че татко му Якуб е болен от рак последен стадии,но въпреки това си мълчи.Не е споделил на Ешреф и  не случайно.Кадир е ядосан на Якуб понеже усеща, а и той му го каза,че откакто Ешреф се е появил е останал на заден план и предпочита Ешреф и  си е така на всички ни направи впечатление колко много обича Ешреф и то защото най-вероятно вижда себе си на младини в него.Кадир няма да пожали никого по пътя си да оглави Сираците.Докато Ешреф наистина има специална изградена връзка с Якуб баба и ако знае,че е болен ще направи всичко възможно за неговото здраве.Както  бяхте казали Ешреф е лидер хората му го слушат и му се възхищават за това го обичат и подкрепят.Затова са му толкова верни и го следват и бранят навсякъде.Докато Кадир е пълната противоположност с тази хитринки и кроежи които прилага няма да просъществува дълго.Мисля си,че ще дойде ден в който ще съжали и ще осъзнае,че Ешреф не е негов съперник ,а напротив може да му бъде истински брат на който да разчита в живота и да се подкрепят взаимно.Точно и това беше мисълта на Якуб,когато вечеряха.Да сплоти двете си деца макар,че вътрешно той знае,че няма да се спогодят и това най-много го плаши и не му дава спокойствие.Един родител е добре,когато и децата му са добре все така ми казва моята майка ❤️.
Ще дойде време в което Кадир ще си даде равносметка,но се опасявам,че ще бъде твърде късно.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 09:04 от roxy94

# 42
Добро утро, момичета!

Още малко остава 😍
Интересно ми е как ще реагират и Нисан и Ешреф на целувката, но предвид разговора им от фрага, където Нисан го пита не искаш ли спокоен живот, дом.. Не знам. Момента с превръзването на раната им беше много красив, интимен... Предполагам, че ще е нещо в този дух, но най-вероятно ще бъде прекъснат, ще звъннат на Ешреф, че е имало стрелба на игрището и няма сигурно да успеят да си довършат разговора.

А варианта Афра да предаде Ешреф, вместо Нисан и всички да си мислят, че е Нисан си е напълно възможен. Не ми се иска Нисан да предаде Ешреф, някакси не го вярвам, защото най-малкото тя разбра, че не е лош човек, започва да се влюбва в него и дори заради сестра си не мисля, че ще го предаде,но ще гледаме и ще видим 😊
А и като разбере, че я обича цял живот 😍😍😍

Прекрасен и слънчев ден желая на всички!

# 43
Добро утро на тези, които се усмихват всяка сутрин, докато отпиват от  кафе си!

Нези, незнам кога е подредил количките Ешреф, но последната е твойта(имам впредвид тази, която му подари) и моя трак (в реалност) е там ама друг цвят, миналата година в "Gaddar" го караше.

За Якуп баба е точно така, всеки родител иска децата му да се разбират.
На какъв коментар попаднах за Якуб баба:

Момичета,  прекрасен вторник ви желая!

# 44
  • Ямбол
Мисля си ,че най тъжното от всичко е,че ние всички се възхищаваме на такава силна любов каквато ще се окаже тази на Нисан и Ешреф понеже в 21 век почти не се среща такава необятна,разтърсваща, все отдадена любов на която да се отдадеш цял живот.Такива любови ги има само в дизитата и това ни дава едни големи очаквания за любовта като цяло,а реално не се случват точно така нещата. Ах точно заради това ги харесвам толкова много турските сериали.Човек може да излезе за малко от реалността и да се потопи в магията на любовта. Такава каквато трябва да бъде ❤️Чиста и искрена....

Общи условия

Активация на акаунт