🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Нези, за мен Ешреф я подозира, но напоследък (сиреч последния епизод 😀) изобщо не му се иска да вярва, че може да е предателка. Оцени факта и ѝ го каза, че е видяла много и е могла да каже на полицията, но е остана с тях. А лоялността за него е на първо място. Та, за мен той нам да я изпита умишлено, но за Гюрдал не съм сигурна.

Ешреф има и много проблеми сега - Кадир и престрелката, чувството му за вина, че "изневерява" на Руя, привличането, което никога не е изпитвал досега към друга жена.

Много ми е интересна неговата реакция след целувката. Сърцето му ще я разпознае, разумът не. Дали Нисан ще му каже, че е объркана и го е направила от благодарност, заради сестра ѝ или ще започне с театъра? Да идва сряда! 😀

Чийдем, след като видя целувката, смятам, че ще направи животът на Нисан още по-труден. Болка, ревност, гняв, всички тези емоции, които изпитва към Ешреф, ще ги отнесе Нисан.

*Редактирам, понеже сте поствали, докато пиша.
Смятам, че целувката ще е повратната точка на вътрешните му обвинения. С нея ще валидира чувствата си към Нисан пред себе си и ще осъзнае това, което виждат и най-близките му отстрани. Самата целувка като акт не мисля, че е "проблем", предполагам се е целувал и преди с други жени. 😀

# 16
Да, целувал е други жени, но както той сам каза на Нисан, не е бил влюбен.
До сега.
От една страна Ешреф е мъж, който е свикнал да контролира обстановката. Свикнал е да не вярва лесно, защото знае, че доверието може да бъде смъртоносно оръжие в ръцете на врага. Инстинктът му, професионализмът му, му шепнат да не се доверява лесно, да се защити.
Той знае, че има основание да се съмнява, защото вече е бил излъган.(от Чийgем)Wink
Опитът му казва да не вярва на никого без доказателства.
От друга страна, срещу този хладен разум стои нещо много по-силно- емоцията.
Ешреф чувства нещо истинско към Нисан. При нея намира нещо, което не е изпитвал от дълго време.
Той се бои, че ако отвори папката и разбере, че Нисан също го е лъгала, целият му свят ще рухне.
И така, в душата му се води безшумен двубой.
Разумът настоява да узнае истината, за да се защити.
Сърцето моли за още малко време, за още малко надежда.
Решението да не отвори папката не е слабост. Това е акт на отчаяна вяра. Той иска да вярва, че този път чувствата му не са измамени. Че Нисан е различна.
От трета страна стои лоялността към Руя.
В съзнанието на Ешреф, любовта към Руя е почти свещена. Тя е неговият обет, неговото обещание към самия себе си, детската му вяра, че нещо чисто съществува в мрака на живота му.
Той вярва, че ако изпита чувства към друга жена ще предаде тази любов. А за човек като Ешреф, предателството към сърцето му е по-страшно от смъртта.
Ще видим което от всички тези чувства  ще надделее.

# 17
И аз мисля, че целувката ще е повратен момент.
Той ще я приеме за истинска, а не като прикритие.
Ще започне да се обвинява и може би за момент ще се отдръпне, докато не се случи нещо, в което тя ще бъде застрашена и той пак ще отиде при нея.
Колкото до съмненията, той и преди ги имаше, просто сега излезнаха други неща на преден план и той като че ли ги остави на заден план.
А за Чийдем не ми се мисли какво ще направи. Със сигурност едно от нещата ще е да компрометира Нисан пред Ешреф.

Май тази вечер ще ни оставят без фраг

# 18
Да, целувал е други жени, но както той сам каза на Нисан, не е бил влюбен.
До сега.
От една страна Ешреф е мъж, който е свикнал да контролира обстановката. Свикнал е да не вярва лесно, защото знае, че доверието може да бъде смъртоносно оръжие в ръцете на врага. Инстинктът му, професионализмът му, му шепнат да не се доверява лесно, да се защити.
Той знае, че има основание да се съмнява, защото вече е бил излъган.(от Чийgем)Wink
Опитът му казва да не вярва на никого без доказателства.
От друга страна, срещу този хладен разум стои нещо много по-силно- емоцията.
Ешреф чувства нещо истинско към Нисан. При нея намира нещо, което не е изпитвал от дълго време.
Той се бои, че ако отвори папката и разбере, че Нисан също го е лъгала, целият му свят ще рухне.
И така, в душата му се води безшумен двубой.
Разумът настоява да узнае истината, за да се защити.
Сърцето моли за още малко време, за още малко надежда.
Решението да не отвори папката не е слабост. Това е акт на отчаяна вяра. Той иска да вярва, че този път чувствата му не са измамени. Че Нисан е различна.
От трета страна стои лоялността към Руя.
В съзнанието на Ешреф, любовта към Руя е почти свещена. Тя е неговият обет, неговото обещание към самия себе си, детската му вяра, че нещо чисто съществува в мрака на живота му.
Той вярва, че ако изпита чувства към друга жена ще предаде тази любов. А за човек като Ешреф, предателството към сърцето му е по-страшно от смъртта.
Ще видим което от всички тези чувства  ще надделее.

Написа всичко, което искам да кажа по темата, но не мога да вербализирам. 😀 На 1000% съм съгласна!

# 19
Ешреф има голям проблим- ако разбере, че Нисан го лъже, ще я намрази. Но ако си позволи да обича Нисан, ще предаде Руя.
Без да иска и без да го осъзнава,
сърцето му намери дом, докато все още търсеше спомена.

Жаки, и аз вече мисля,че ще ни оставят без фраг.

# 20
Друг път ни казват по някое време, че ще има фраг.
А аз тази вечер не попаднах на такова съобщение, освен, че остават 2 дена!
Вероятно утре всичко ще ни пуснат.

# 21
Здравейте ,

Чак не мога да повярвам,че възстанових профил от 2016-та година ,за да се присъединя към темата .Надявам се приемате нови попълненения.♥
Не съм фен на турските сериали още от време оно ,когато се опитах да гледам едно време "Листопад" и реших,че неща да изпадам в депресия и сложих хикса още тогава.Но преди известно време ми попадна в полезрението Джан Яман в Ранобудна птичка и сега покрай Демет открих Чаатай.Не бях чувала досега за него ,но изгледах първата серия на Съня на Ешреф и след нея всичките до момента и след една безсънна нощ,защото не можах да пусна телефона ,намерих и темата ви.

Ще се върна назад за да ви прочета ♥

Впрочем много силно впечатление ми направи ретрооспекцията с Чийдем,били са любовници,начина по който фамилиарно я целуна по врата означава ,че са имали интимност,но чувствата са били само от нейна страна,езикът на тялото и погледа говорят за отвращение от Ешреф,а тя е на път да рухне,защото осъзнава,че се е издънила.Тя не иска нито да затвори ,нито да убие Ешреф,на нея и трябва причина да не го изпуска от поглед,да бъда част от живота му,дори и в сянката.Тя не би позволила да бъде заловен,тогава ще го загуби,всичките и машинации с Нисан ще стигат до задънена улица,защото тя не иска да ги доведе докрай.Наранена,пренебрегната,но влюбена.

И още нещо ми се набива на очи,навсякъде пишат,че Нисан е най-големият му враг,но дали опасността ще дойде от нея или от собствените му чувства,които ще го направят по мек ,по податлив и да го изложат на опасност ? Той е в такова положение,че ако дори малко му се размъти ума ще постарада,заобиколен отвсякъде от усойници,които искат смъртта му.За да се справи трябва да е с бистър ум,а дали ще бъде ? Някакси ми се струва ,че Нисан индиректно ще е причината,но не и директно.

Иде ми да извия врата на сестра и,като я отвлякоха и качиха на стола с въже около врата се надявах,вякой да изрита стола и да ни спести глупостта и.Уви.Оцеля Smile

# 22
И аз изгубих надежда нещо да споделят.

bof4eto, аз така преди година и половина се опитах да възстановя моя профил по същата причина. Затова и съм 2, а не 1 Stuck Out Tongue Winking Eye Добре дошла.

Аз през цялото време забравям да кажа, че Ешреф нито се дръпна, нито се възпротиви на целувката. Даже съм сигурна, че отвърна. Ще се намрази за това. Според мен ще я отблъсне, защото не може нищо да ѝ предложи. А и последвалите събития с раненото дете ще го върнат към действителността и може да се обвини, че заради нея и чувствата си към нея е рискувал живота на детето.

# 23
Здравей, bof4eto!
Всеки, който иска да гледа и да сподели, и коментира е добре дошъл!
Добре дошла! Hug
Много хубави размисли си споделила!
Аз мисля, че следващият епизод вероятно ще е ключов за връзката между Ешреф и Нисан- или ще започне истинския им съюз, основан на доверие (въпреки всичко), или ще постави още по-голяма бариера между тях.
Той ще има чувството,че предава  Руя, недосегаемата му  мечта, която го е държала жив, сега обаче мечтата има лице. Има глас, топлина. Много ще му е трудно.
Чийдем е много интересен образ.
Иска да нарани Ешреф ,но причинява болка на себе си.
А той, постоянно я моли да спре, да се откаже,  сякаш подсъзнателно я защитава и пази.

# 24
bof4eto, добре дошла!
Всеки искащ да си изкаже виждането и мнението е добре дошъл!
Даже става още по- интересно и приятно пребивавенето ни в темата когато има повече хора.

За сестричката, точно и аз това исках да се случи, ама си помислих дали не съм много крайна, но явно не съм си го мислила само аз. Заради това момиче, дойдоха всички бели на главата на Нисан. На всичкото отгоре е такава паника, че във всеки момент ще се издаде. А съм сигурна, че простотиите й няма да свършат дотук.

# 25
Жаки, не само ѝ докара бели на сестра си, а трябваше тя да намушка човек. Афра само врякаше како направи го, много ме е страх. Накрая аз дори не видях да благодари на Ешреф, който я спаси. Хич не се трогна, че толкова много хора умряха. А пита сестра си дали го е предала вече, че да се отърват.

# 26
Като нищо тя ще го натопи вместо сестра си.
Благодарност няма. Само паника заради това, което може да и се случи.
Но пък актрисата е много сладка!

# 27
Да, Нези, наистина е много сладка, но всяка сряда вечер ми иде да влезна в монитора и да я удуша.
Държи се адски безотговорно....куха лейка!

Вижте какво заснемане, каква красота!

# 28
Сега гледах в откъса, в който Гюрдал и Ешреф си крещят. Накрая Ешреф много се ядоса и крещеше с кого сравняваш. Не съм сигурна, че го разбирам правилно. Да не сравнява Нисан с Руя ли?

# 29
Сега гледах в откъса, в който Гюрдал и Ешреф си крещят. Накрая Ешреф много се ядоса и крещеше с кого сравняваш. Не съм сигурна, че го разбирам правилно. Да не сравнява Нисан с Руя ли?

Добре, че го припомни като момент. Аз си помислих, за Чийдем. Разбрах го в смисъла, че отново има внедрена жена в групата и Ешреф не се усеща, а започва някакви романтични уж отношения с нея?

Общи условия

Активация на акаунт