🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 19 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Лале, аз това си мисля, че Чийдем толкова може да обърка и затрудни живота на Нисан, ако Нисан каже всичко на Ешреф, дали няма да е по-защитена. Без Чийдем да разбира, че минава в отбора на Ешреф. Но това би станало само, ако задълбочат отношенията си и има истински чувства и от двете страни.

Даже в първи или втори епизод си помислих, че ще му признае всичко 😀

# 91
Lale, това беше и моят въпрос.
Цитат
Чудя се, дали Нисан е готова да поеме риска и да му се разкрие?
Ако Нисан наистина изпитва чувства към него, и знае какъв човек е той, би трябвало да може да му се довери.
Поне аз на нейно място бих го направила.
Ако Нисан реши да му каже всичко, това ще е акт на огромна смелост и любов. Защото тя знае, че той може да и повярва или да я унищожи. Един човек като Ешреф, със сърце, разкъсвано между идеала Руя и реалността на предателството, не прощава лесно.
Но ако тя му признае истината първа, не защото е разкрита, а защото избира него, това може да бъде повратната точка. Той сигурно няма да приеме думите и веднага, но ще си спомни всяко нейно действие, всеки миг, в който е бил уязвим с нея. И в това съмнение може да се роди нова вяра.
Този избор би обърнал баланса на силите. Чийдем ще загуби предимството си, а Ешреф ще трябва да избира не между истина и лъжа, а между болка и прошка.
Аз искам да стане точно така. Wink

# 92
Ако Нисан се разкрие от добро сърце, а не от принуда, това би променило ситуацията. Но ако той я разкрие и почне да му се обяснява за сестра си и изнудването, няма да я изслуша и да прости.
Не мисля, че обяснения биха помогнали, за да ѝ прости.

# 93
Точно!
Ако тя замълчи и той научи истината от друг, особено от Чийдем, раната ще е по-дълбока от предателството. Но ако Нисан се разкрие пред него не в слабост, а в искреност,с думите, които никой друг не е изричал към него, с признанието, че е живяла в лъжа, за да защити сестра си, но вече не може да лъже него,тогава Ешреф ще бъде разкъсан, но и променен.
Той ще се бори с гнева си, със сянката на Чийдем, но ще запомни, че Нисан е избрала него. И това ще му бъде по-важно от всичко.

# 94
Нещо съм го проспала, извинявай, Нези Simple Smile

# 95
Нещо съм го проспала, извинявай, Нези Simple Smile
Не, казах го в смисъл,че и аз се чудя същото.
И много ми се иска тя да постъпи точно така.
Ако Ешреф и Нисан, въпреки всичко, се обърнат един към друг, а не един срещу друг, това ще е най-силното доказателство за тяхната връзка. Обединени, ще са по-опасни от всякога. Но преди това, те трябва да си простят — не действията, а съмненията.
А  как ще го понесе Чийдем?
Тя няма да приеме поражението спокойно. Вероятно ще опита да ги раздели по още по-болезнен начин.

# 96
Ааа, няма да стане по лесния начин. Тя ще мълчи, ще я гризе съвестта, но не смятам, че ще се осмели да признае всичко на Ешреф. Точно като по турски, той ще разбере от друго място, че Нисан е вербувана. Най-вероятно, Чийдем разбирайки, че той е увлечен по Нисан, точно тя да й подлее вода.

Направили са специално видео за едининят милион абонати.
Специално за 1 милион абонати ЕшСан Сцени | Есреф Руя

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 00:26 от jackie.

# 97
Сколасах да се добера до темата.

Честита Нова тема. Сигурна, съм че ще я изпишем с много новини, снимки  и вдъхновениь.  Не успях да прочета всичко което сте написали, но утре ще се опитам да се нареди за онлайна  със сигурност.  Ако котка не ми мине път отново...  Нещо трудно лавирам напоследък  между задачите. 
Много ми е интересен сблъсъка между Нисан и Чийдем. Мисля, че тепърва  Нисан  ще показва чертите от характера  си. И я виждам, като лъвица, която ще брани и пази любимия.
Ешреф би разбрал и би простил на Нисан,не зависимо  при какви обстоятелства ще разбере истината.  Освен това дори да бъде много наранен би разбрал без проблем ситуацията й.  Комисарката  я постави пред не особено  голям избор. Освен това причините за избора й са ясни. Това я различава от Чийдем, доброто сърце и жертвоготовност. Нямам търпение  плана на Чийдем да  се стовари на главата й . Със своята злоба и мания, ще постигне  това да е най-губещата и наранена страна. Които гроб копае другиго, сам пада в него.

# 98
Добро утро, в деня на "Eşref Rüya"

Очаква ни поредната интересна серия.
От сета

Струва ми се, че в колата до Ешреф е Нисан, интересно. Wink
Нинче, радвам се,че успяваш да гледаш!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 99
Добро утро, момичета! Coffee

Дочакахме и нашият Ешреф ден!
Да си пожелаем един интересен и динамичен епизод!

Хубав ден!

# 100
След като каналът на "Eşref Rüya" достигна един милион абонати, официално Чаатай Улусой е единственият турски актьор, чиито творби преминаха границата от един милион абонати в YouTube.
"Безмилостен“ достигна един милион
абонати в 15 епизода
"Сънят на Eшрeф" се сбъдна само за 5
епизода
Исторически погледнато, това е
най-бързият сериал, достигнал този брой
наравно с „Цветето на Троицата"

# 101
Добро утро!

Запазих си любимата снимка за денят на Ешреф Kissing Heart

# 102
Гери, на мен тази ми е любима

От канала ни напомнят за довечера

# 103
Да си покажа и аз любимата снимка

Така, както го видях за първи път на живо!
Никога няма да го забравя!

# 104
И Неджип ни подканя да гледаме тази вечер, в стори!

Още само 9 часа

Общи условия

Активация на акаунт