🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 20 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Вики, благодаря за бързата реакция!

Eşref Rüya Епизод 7 Трейлър 1 | „Предпочитам да умра с чест, отколкото да живея безчестно!“

# 376
Вики, благодаря за бързата реакция!

Eşref Rüya Епизод 7 Трейлър 1 | „Предпочитам да умра с чест, отколкото да живея безчестно!“

Ешреф: Искат главата ми, нали? Даваме я.
Не се тревожи.

Те не искат точно това.

Ешреф: Какво искат?

Ешреф: Гледаш ме отстрани и ми завиждаш. Иска ти се да си като мен. Всички се отнасят с уважение към мен. Но всеки ден има утре, всеки свят има и задгробен живот.

Нисан: Изненадваш ме всеки ден. Един ден си най-милостивият човек на света. Един ден- най-жестокият човек на света.

Ешреф: Както се казва в народната песен, „Горя отвътре, но навън е хладно“.

Нисат: Той се сбогува с мен. Мисля, че нещо става. Те ще убият Ешреф.

Нусрет: Има много хора, които целуват ръцете ми, Ешреф Тек

Кадир: Хайде да те видим, Господин Ешреф.
Целувай ръката на баща си.

Върни се, но се върни бързо

Тълпите ще се забавляват

Ешреф: По-скоро бих умрял с чест, отколкото да живея без чест.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 09:49 от NeZ_9

# 377
Нези, благодаря за превода!

Опааа, Нисан разбра, че нещо ще се случи с Ешреф.
Няма да могат да седат далече един от друг, то е ясно!
А тоя Кадир каква е мишка, много противен беее!
Пак всичко се заплита и пак сме в напрежение...ужас!

Мотото на Ешреф:
По-скоро бих умрял с чест, отколкото да живея без чест.

# 378
Интересен фраг, пуснат по нощите!
Враговете притискат Ешреф от всякъде.
На бележката, която Нисан прочете пишеше:
Пожелавам ти мечтите да се сбъднат... E.
Със сигурност е имало и друг разговор преди това.
Кадир съвсем открито заявява на чия страна е.
Може би, след като намериха броеницата му, са го отстранили от Сираците...

# 379
Ааа, верно че му намериха броеницата!
Леле, вече войната срещу Ешреф ще я води открито!

Това с бележката, дали няма да е финала и да ни държат пак под напрежение още една седмица!

Вики, добре дошла!
Забравих одеве да те приветствам покрай фрага!

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 02:09 от jackie.

# 380
Добре заварили,
Страхотни сте момичета следя всичко прекрасно което пишете !

# 381
Добро утро, момичета!

Малее, много сте изписали, но май успях всичко да прочета. Сетих се за досието аз. Нали Ърмак видя снимката на Нисан, дали ще забележат, че липсва?!

# 382
Добро утро, момичета! Coffee

По нощите се сдобихме с първият фраг от 7-ми епизод.
Главното, което разбрахме от фрага е, че Кадир вече официално минава към врага.
Явно както каза Нези, заради броеницата е изхвърлен от "Сираците".
И другото, че все пак Ешреф и Нисан са се виждали.

Лале, най-вероятно ще дойде този момент, ама да видим кога ще и как биха разбрали кой е.
Въпреки, че щ им е достатъчно камерите да преглдат.

# 383
Добро утро!

Добре дошла на Виктория и благодаря за фрага! Hug
Честно казано, не го очаквах по това време.
Това означава, че явно нямат предварително заснет материал.
Мистерията с букета на Чийgем вече не е мистерия.

И двете бележки са подписани с Е.(Ешреф)
Интересно послание до Нисан. При положение, че беше казал, че вече ще имат само служебни отношения...
Оставам с впечатлението, че отново ни очаква силен епизод.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 384
Интересни въпроси

# 385
Да омъжат Нимет за Ешреф???
Това е абсурд!
Ако е имало такова предложение, то може би затова са казани последните думи
"По-скоро бих умрял с чест, отколкото да живея без чест"
Колкото до бележката до Нисан, със сигурност и за нея си има причина, само че ние още не я знаем.

Да споменем още веднъж значението на името на Ешреф.
По-почтен, по-достойнен, по-скъп, по-почитан.Честен, умен, високо уважаван човек.
Те са едновременно алтруистични и състрадателни. Те посвещават живота си на това да правят добро. Те мислят за интересите на другите, без да се съобразяват със собствените си интереси. Поради тази причина той има много приятели. Тези хора могат да бъдат добри родители. Те проявяват прекомерно състрадание към всички и ги вземат под крилото си.

Положителни аспекти:
Амбициозен, справя се със страховете си, привлекателен, внимателен, лоялен, притежателен, споделящ, търпелив, дълбок, издръжлив, решителен, интуитивен, изследовател, страстен, харизматичен, непоколебим, мистериозен, чувствителен, срамежлив, концентриран, обича детайлите.

Отрицателни страни:
Самодоволство, неспособност да се откаже от нищо, не обича спорове, прекомерно се отдава на удоволствия, постоянно отлага, толерантност към всичко, колебливост, нерешителност

Физически характеристики:
Висок ръст, отчетливи черти на лицето, прави рамене, вълниста коса, очите обикновено са светли на цвят, чертите на лицето са правилни и отчетливи. Тонът на гласа е твърд и успокояващ.

Анализ на личността на името Ешреф:
Хората с име Ешреф отдават голямо значение на семейния живот. Семейството е всичко за тях и те ценят много членовете на семейството си. В отношенията си те са много избирателни, преди да допуснат партньора си в живота си. Когато намерят правилния човек, те му предлагат целия си живот. Те са толерантни и разбиращи хора. В деловия си живот те са много търпеливи и предпазливи, решителни са и получават наградата за усилията си в най-кратки срокове. Те нямат финансови затруднения и живеят комфортно.

# 386
Абсурдно е, ама още от снощи това се тръби из Туитър, че за да се предотврати войната, това ще е най-добрият ход. За мен това ще е голяма глупост, хич не искам да завиват към типичната турска драма.
Дано всичко е подвеждащо.

# 387
Добро утро, момичета!

Добре дошли на всички новодошли!

Абе гледах го този фраг 100 пъти и никаква информация не мога да извлека.
Единствено съм сигурна, че Ешреф и Нисан ще се видят отново, тя е загрижена за него. Това.
Май войната продължава, но не му искат главата. Защо имам чувството, че всички тези хора бяха в имението на Ешреф?
Не вярвам да оженят Ешреф за тази. По вероятно е за Кадир да я омъжат, но за човек, който е убил брат ѝ не ми се вярва.
Студен отвън, горещ отвътре. Именно това е той. Уж премерени и неемоционална действия, но в него гори огън, който го изгаря. Всичките му отговорности, личните му страсти, чувството му за вина. Всичко го изгаря, а той се държи сякаш нищо не е станало.

# 388
И аз не вярвам, Гери.Тя също го мрази, дори повече, отколкото той нея.
Колкото до думите на Ешреф „студен отвън, горещ отвътре“ те са изключително точни.  Разкриват вътрешния му конфликт: навън той носи броня от хлад, самоконтрол и дистанция, изградена от живот, белязан от насилие, загуба и отговорности. Но зад тази стена гори силна, страстна душа на човек, способен на дълбока любов, лоялност и саможертва.
Точно този контраст е сърцевината на неговия образ. Мъж, който не показва слабост, но вътрешно изпитва силни емоции, които често потиска в името на дълг или сигурност за другите. Това го прави не само трагичен, но и изключително човешки.

# 389
И на мен ми звучи налудничево, да ги събират, след заканите на Нимет, че няма да го остави жив.
Но както знаете, думата на бащата на клана е закон. Но истината е, че това ще е глупав сценарий и не вярвам Етем да измисли такава глупост. Досега всичко се развива доста логично, дано не се ос_ре на метенето.
Но за Кадир да я омъжат Нимет съм съгласна....двамата са си "лика-прилика като два стръка иглика"!

Рейтинга от снощното повторение в прайм тайма.

Общи условия

Активация на акаунт