Светът се пренарежда, идва ли нов световен ред

• 100 939
  • 2 116
  •   2
Отговори
# 2 115
  • Ю Ес ъф Ей
Хм. Т.е. над 6 пъти по-голяма площ с една трета от персонала на този, за който аз говоря. Браво.
А иначе аз също говоря за директен персонал - тия дето се шматкат из центъра и офисите.

Може би имат малко по-различни функции - например този има доста офиси и бизнес хора на единия етаж.

Сещам се за един германец, който ми беше съквартирант за 3 месеца. Доктор, караше стаж в местна болница. Та според него германските лекари правили операциите много по-ефективно от тукашната болница. Която пък се счита за една от най-добрите в щатите. Та може и да има нещо вярно за  неефективността тук.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:36 от Татко Непохватко

# 2 116
А на мен друго ми направи впечатление.
Цитат
Американска компания планира да инвестира приблизително 2,5 милиарда евро в новите сгради.
Това имахг предвид, че инвеститорите трябва да са европейски компании. Защото сега, ако континента се напълни с американски, няма да остане капацитет, а и нужда за европейските на по-късен етап.

Нали една от причините, заради които Тръмп иска Гренландия, е точно възможността за по-лесно охлаждане на големи дейта центрове. Поне така се говори с половин уста.

Общи условия

Активация на акаунт