Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 4 740
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря много, Vanessa! Само се притеснявам да не взема да стана зелена 🤣😂. Това са корените и дължините ми.

# 31
Здравейте, за първи път пиша в темата. Блондинка съм от 30 години и вчера успях да се докарам до блатна вещица. Тонер "графит", заради много жълт цвят....и станах зелена. Понеже ми е за първи път в тази гама, дайте някакви насоки моля 😀

# 32
  • В полите на Пирин планина
Може да се свали с маска с масла с нагряване и дълбоко почистващ шампоан. Също дрогерийните шампоани против пърхут свалят много боя / тонер.
В краен случай - маска с витамин С и шампоан. Натрошават се дражетата витамин и се разбъркват с някакъв шампоан. Намазваш и стоиш поне половин час.

# 33
Здравейте, има ли проблем да се меси боя от една марка с оксидант от друга марка?

# 34
  • Сливен
за маската с витамин С,най-добре шампоана да е детски или бебешки.Сваляла съм преди години кестенява боя,за да мога да се боядисам по-светла,при мен подейства.

# 35
А, аз все забравям да похваля лилавия шампоан на Elseve - на мен ми действа много добре. Матира, не изсушава косата, даже я прави мека и лесна за разресване. Колкото повече стоите с него, толкова по-пепеливо става.

Скрит текст:

# 36
  • София
Здравейте, за първи път пиша в темата. Блондинка съм от 30 години и вчера успях да се докарам до блатна вещица. Тонер "графит", заради много жълт цвят....и станах зелена. Понеже ми е за първи път в тази гама, дайте някакви насоки моля 😀
Пробвайте и със сода. Аз така веднъж си махнах лилавото, получено от шампоан оцветител. Нищо друго не помогна. При мен обаче беше само на част от косата и не знам как би се отразило върху цялата. Аз лично не забелязах поражения, но поне падна цялата "окраска" Joy

# 37
Здравейте, включвам се в темата с въпрос. В момента съм руса със сивкав отенък. Обаче много искам да се видя рижава, нещо като цвета на Джесика Частейн. Има ли вариант за някакви оцветители с временен ефект, които да се отмият след време. Благодаря предварително. В момента цвета ми е такъв.

С какъв тонер / боя е правен този цвят? Много е хубав.

# 38
Боядисвам се с Lakme collage, номера е 10.17. При мен става само с боядисване, не ползвам нищо друго, като тонери, тониращи шампоани.

# 39
Момичета, какво количество от директните пигменти слагате в маската за коса за премахване на нежелани отенъци? И как изчислявате колко да сложите в боята за коса?

# 40
Боядисвам се с Lakme collage, номера е 10.17. При мен става само с боядисване, не ползвам нищо друго, като тонери, тониращи шампоани.

Благодаря! А естественият Ви цвят светъл ли е или тъмно кафяв? С оксидант 11,5?

# 41
По светло кестенява съм, но към момента имам и голям процент бели коси.

# 42
Много Ви е хубав цвета, но щом сте решили нещо червеникаво, чувала съм, че тонерите на Престиж много добре оцветяват, също Лакме колаж (която ползвате) също май има червеникави тонери. Само, че после отмиването ако не се харесате не знам как ще е. Аз реших да се матирам по старата школа, защото ми писна от лилави шампоани и пробвах с обикновен шампоан и малка част черна боя разбита вътре. Само че сложих май твърде много черна боя и доста се потъмних. Иначе сивото/ пясъчното държи вече на 8 измивания и не се отмива, няма да се махне. И май ще трябва да изсветляване наново.

# 43
И аз си харесвам цвета, редовно получавам комплименти и запитване къде съм се правила. Иначе не съм решила да правя драстична промяна към червено, че не знам какъв ще е резултата и дали ще ми отива. Вашият цвят също много ми харесва, пробвайте моя номер, мисля че ще ви се получи. Преди него съм пробвала доста други варианти, от които малко или много винаги избива оранжев оттенък.

# 44
Kati,какво ниво ти е основата?
Аз не виждам какво има да тонираш,може би съвсем леко тъмната част.Но си е рисковано,трябва прецизно да пипаш,да не засягаш светлите дължини.
За мен косата има съвсееем лек червенеещ оттенък. Грахче зелено би свършило работа,но пак казвам,трябва да внимаваш

Regalia,в черното има твърде много синьо.За матиране 1-2 грахчета са достатъчни.
На мен косата ти леко ми зеленее,иначе си е ок.Измий 2 пъти с ДПШ,синьото най-бързо пада.
Аз лично след това бих мацнала маска с капка жълт пигмент

Общи условия

Активация на акаунт