Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 13 921
  • 254
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте, с балеаж съм доста интензивен и много светъл, основата ми е кестенява но бързо ми изсветлява. Матираха ме с 9.13 на loreal professionnel, искам да пробвам сама да се матирам този път харесва ми нюанса но искам малко по-тъмно. Дали да пробвам с 8.13 и какъв окислител също коя по-точно боя да избера? За матиране какво се ползва по принцип, перманентна боя, полу-перманентна?

# 91
Може като начало да смесите 9ка и 8 ца, за да не стане прекалено тъмно. Но от моят опит 8 ците се измиват успешно в един момент. Аз ползвам стандартна боя за матиране с по-нисък оксидант или разпределям от останалата боя от корените като разреждам с вода, за да намаля силата на оксиданта. Марката оксидант за мен няма значение, смесвам на различни марки дори. Оксидант 6 с вода обикновено ползвам, с 3 не съм пробвала, но може би също ще свърши работа.

# 92
Здравейте,

Искам постепенно да изсветля косата си- кестенява, тъй като имам на места доста бели коси отпред. Като ходя на корени,  обикновено ползват 6. Чуденката ми е, каква процедура направя- хайлайтс или цялостно боядисване? Ако е цялостно с какъв тон? Например с 8ца? Благодаря ви!

# 93
Здравейте. От 20 години правя светли кичури. Иска ми се да се боядисам. Според вас има ли как и с каква боя може да стане това пшеничено русо, естествено такова, като на малките деца, може и с лек златист оттенък.

# 94
На фризьор задължително. Вкъщи ще станете оранжево-медена. Намерете фризьор, който да работи с боя Кидра. За тъмни коси това до момента за мен е най-добрата боя.

# 95
Доста трудна задача според мен, дори за много фризьори.

# 96
  • волно калдъръмче
Кукли, надявам се да се включи професионалист, който да отговори на питането ми. Имам доста 6% оксидант за перманентна боя с амоняк. Мога ли да го смесвам с безамонячна боя, за да си боядисам косата? Боята, която съм си харесала, е професионална, без амоняк, но не намирам същата серия оксидант за нея.
Скрит текст:
Състав на моя оксидант

# 97
Здравейте, момичета. Днес най-накрая намерих време за балеажа, който отлагах дълго време, но може би заради това се получи страхотен. Предишния е правен декември 22, след това забременях и не исках да си правя нищо, после пък с детето нямах време и така до днес. На естествения ми цвят е. Качвам преди и след.
Скрит текст:

# 98
Каква боя или тонер мога да използвам/смеся за да постигна този цвят? Не искам да бъде твърде жълто или твърде сиво. От години се боядисвам естествена 7ца с пепеляв оттенък, боядисвам като смесвам 101 ултра русо с 10/0 и 9/21

# 99
Аз съм такъв цвят 11.12 с оксидант 12. Много доволна - без последващи обливки и тониране.

https://zlatnaribka.com/collections/bezamonyachni-trayni-boi-za- … o-100-ml-olioseta

# 100
Страхотен балеаж. За другия цвят - на едната снимка ми е доста светло, на другата ми изглежда по-тъмно леко.аз бих избрала чист цвят без отенък. Примерно чиста 10 ка.

# 101
Много е важна основата.
Моята е тъмна с червен пигмент, с чиста 10-ка ще съм по-тъмна от примерите снимки с изразен рижав оттенък.

# 102
Да, но там говорим за сравнително светла коса - чиста 7 ца, моята е такава, леко пепелива.

# 103
  • София
Ами значи лесно ще се хване като в каталога. Избира си от своята марка и готово. Бих казала, че това е 9.31.

# 104
Марката с която се боядисвам от години и харесвам има тези цветове, няма точния номер който ми препоръчвате, дали мога да смеся няколко бои с основа 10/0 или 101? Ще поставя и снимка на цвета който ми е в момента

Общи условия

Активация на акаунт