Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 13 911
  • 254
  •   1
Отговори
# 105
Аз бих избрала 1001 - има най-голям шанс да неутрализира всички рижави оттенъци и да не жълтее силно.

# 106
Че какво Ви е на Вашата в момента?

# 107
  • Orihuela Costa,Spain
Марката с която се боядисвам от години и харесвам има тези цветове, няма точния номер който ми препоръчвате, дали мога да смеся няколко бои с основа 10/0 или 101? Ще поставя и снимка на цвета който ми е в момента

Страхотен цвят👏🏻

# 108
  • София
И според мен не я пипайте. Цветът е много хубав и стои естествено. Тези сиви и пепелни нюанси по принцип отиват на много малко хора и то обикновено не по нашите ширини Simple Smile Но нали все се стремим към неща, които не могат или не стават от раз. Само ще си развалите хубавия цвят Sad

# 109
Според мен няма да се развали цвета, дори и да се смени боята, просто защото какъвто и да е отенък ще се задъжи седмица, в най-смелите ми предположения - две. Само ако е по-светла новата боя, ще изсветли още малко. Но на моя телефон аз разлика между настоящия цвят и желания, не откривам, ако има, ще е нещо незначително.
С какво е прсвена досега косата?
И още нещо, по дължините не е нужно да стоите повече от 10-15 мин, а аз честно казано бих само обляла в края на боядисването на корена.

# 110
  • В полите на Пирин планина
И аз не виждам коренна разлика между настоящия цвят и желания - може би леко само в отенъка.

# 111
@Developer96 сподели, моля, с какъв номер постигаш този цвят? Страхотен е!

# 112
Благодаря момичета, от много време боядисвам в този цвят, но исках да експериментирам дали мога да променя малко оттенъка като на снимките които споделих, тъй като на мен малко ми рижавее. Боядисвам само корени, но ще пробвам и с обливка следващия път. Формулата с която в момента правя е:

101 - 25гр
10/0 - 15гр
9/21 - 10гр
Оксиданта ми е 20%

# 113
Аз съм такъв цвят 11.12 с оксидант 12. Много доволна - без последващи обливки и тониране.

https://zlatnaribka.com/collections/bezamonyachni-trayni-boi-za- … o-100-ml-olioseta
А каква беше твоята основа? Помня, че съм ти виждала снимки на цвета тук и много ми беше харесал, но не помня дали те питах за основата.

# 114
Аз съм такъв цвят 11.12 с оксидант 12. Много доволна - без последващи обливки и тониране.

https://zlatnaribka.com/collections/bezamonyachni-trayni-boi-za- … o-100-ml-olioseta
А каква беше твоята основа? Помня, че съм ти виждала снимки на цвета тук и много ми беше харесал, но не помня дали те питах за основата.
Според тази карнетка:

Скрит текст:

основата ми е 55.9
Последно публикуваната ми снимка тук е когато бях по-жълта, отколкото съм сега.
Цветовете на олиосета (силноизсветляващите бои) ги преформулираха и са по-добри.
Червеният ми пигмент е много силен, а тази боя е единствената, с която не рижавея без да правя допълнително обливки и тониране. Затова я харесвам.

# 115
Благодаря момичета, от много време боядисвам в този цвят, но исках да експериментирам дали мога да променя малко оттенъка като на снимките които споделих, тъй като на мен малко ми рижавее. Боядисвам само корени, но ще пробвам и с обливка следващия път. Формулата с която в момента правя е:

101 - 25гр
10/0 - 15гр
9/21 - 10гр
Оксиданта ми е 20%
Ами нормално според мен да Ви рижавее корен с 20 % оксидант.

# 116
Преди години когато боядисвах само със 101 и 20% оксидант не рижавееше, но и ми беше твърде светло

# 117
За боя 7NN какъв оксидант да взема ( за корените)? Благодаря ви.

# 118
Оксидант 20% няма:thinking:

# 119
  • В полите на Пирин планина
Така е. 20 vol = 6%.

Общи условия

Активация на акаунт