🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 003
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Мартин го ползват за изповедник😂

# 811
Добре де, аз още не разбирам какво толкова интелигентно намамерихте в Росица. Тя едно структурирано изречение не може да върже. Да не говорим, че Васил едно я пита, тя друго отговаря.

# 812
Даниела нищо не е учила, а Ферай учи психология. Защо не слагат субтитри на тая гъска, та аз нищо не и разбрах, писка като дъждовен червей.
Виктор дали трябва да спи и с двете, ами ако не иска? 😃😃😃
Васята нещо много почерня. Роси ми е супер скучна. Адриана е малко по-приятна за разговори. Не мога да отрека, че за мен Мартин изнесе предаването на плещите си. Освен избора на Данка другото ми хареса в него. Пуска шеги, не е такъв спечен като останалите и е винаги готов за парти. За семейство не знам как е, но за компания е страшен. 😃😃😃

# 813
Доста би ме подразнило някой да ме вдигне от масата и да каже "ся ти кажи къде" (явно Роси не знае локацията отредена от продукцията, няма вина) нооо и като седнаха: "та давай, питай нещо".... gurl show some effort ffs Grinning

от добри помисли го прави, но все пак е напрягащо така за рогата

# 814
  • Stockholm
Не ми хареса Росица колко много се израдва, когато другите момичета напускаха. Изобщо не можа да го прикрие и това беше грозно и комплексарско.

# 815
Мартин: Сложи рокличка, естествено.
Даниела се появява със спортно сетче.
Започна "търф" войната. Не зная дали знаете, уважаеми дами, но първата година от брака е най-тежката, нарича се "война за територия". В тази година се оформят ролите - кой е лидера и кой следва. Даниела хем казва, че иска мъжкар, хем още от началото започна да му скача по главата. Не знам, не знам...

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 21:39 от Janelle

# 816
Не ми хареса Росица колко много се израдва, когато другите момичета напускаха. Изобщо не можа да го прикрие и това беше грозно и комплексарско.

Еее..поне не е лицемерно пък...

# 817
Много тъпанарски разговор! Как въобще си позволява да го пита такива неща?!

# 818

Еее..поне не е лицемерно пък...

Обаче Мартин как го изпързаляха, другите ергени ще преспят с ДВЕ жени, а той - само с една...
Както се казва, бързата работа - срам за майстора, станА за Мартин. Sweat Smile

# 819
Браво на Васил, че я отряза и не отговори.

# 820
Бате Васко си е взел поука от това, което стана с Виктор. 😁 Но не обвинявам Адриана, че попита. По-добре така, отколкото да се чуди и да разпитва зад гърба му, а и в крайна сметка му уважи границите. Другото е, че един такъв въпрос е добра провокация да види мъжът как ще реагира.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 21:40 от Lilly_85

# 821
Много тъпанарски разговор! Как въобще си позволява да го пита такива неща?!

Нали. Никъв рИспект към фигурата та Ергена.
В С1 тва щеше да е не до пус ти мо!!!
Че в С2 и С3 даже!!

Такива своеволия.
Па едни сърдити моми тук..цупят се на момъците...начи развалиха га туй шоО...идеята му тоже..гц..тз..на къде върви света...добре поне че Нуй има Joy
Сал по туй познавам кое шоО гледам ..

# 822
Адриана много маниерничи, то жестове ,въртене на глава ,прекалено импулсивна е ,не е за Васил ,той е спокоен и лежерен .

# 823
Адриана вече се видя до Васил, а той дори не иска да я целува. Голям фасон и Адриана.

# 824
Според мен си е в правото да го пита, все пак с нея и с Косара най-много е бил на срещи.

Общи условия

Активация на акаунт