🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 692
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 310
В интерес на истината Виктор чисто физически много се доближаваше до лицата на момичетата. Може Росица да е изтълкувала погрешно тази педя разстояние и да си е помислила, че ще получи целувка.
Друг е въпросът, че не е имало предпоставки за такъв интимен жест.

# 2 311
Явно като общуване Росица не е приятна.  Че другите прекалиха е факт, но и тя има някакъв "принос" със сигурност.
Тук във форума забелязвам, че често се взима страна със странни аргументи. “Тя не може да е виновна, защото другите са супер зле”.

Такива са, но това че другите се лоши, не значи непременно, че тя е добра. Всички са един дол дренки, по различен начин. Нито искам Росици покрай мен, нито Анна-Марийки и Косарки.

# 2 312
  • Пловдив
Момичета, намирате ли прилика между Любомира и Грета Тумберг?

# 2 313
Да, за да не се забелязва това, той говори бавно и до някъде избягва думи с много 'р'.
На мен ли ми се струва, че Васо р-ка в последния епизод? Някой друг да го е забелязал?

# 2 314
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Явно като общуване Росица не е приятна.  Че другите прекалиха е факт, но и тя има някакъв "принос" със сигурност.
Тук във форума забелязвам, че често се взима страна със странни аргументи. “Тя не може да е виновна, защото другите са супер зле”.
Такива са, но това че другите се лоши, не значи непременно, че тя е добра. Всички са един дол дренки, по различен начин. Нито искам Росици покрай мен, нито Анна-Марийки и Косарки.

Съгласен съм, но донякъде.
Това с което съм съгласен: За да стигнат до подобно предаване, явно личния им живот не е съвсем ОК.

Това, което, според мен, не е точно така: Всички идват от различни места, с различно социално обкръжение, което предполага и различно оформени характери. 
Сега всички са поставени в горе долу една и съща ситуация, а именно мъже, които харесват и за които да се конкурират с други жени. Това едновременно е и добре, и зле, защото мъжете не ги познават.
И друг път (в друга тема) съм го казвал - ако един мъж е "сляп" за положителните качества на една жена, то тя за него не е обект на внимание. За да прогледне му трябва време и не на последно място уединение, за да не си мерят думите.

Личното ми мнение е, че и аз не бих искал да съм покрай Косара и Ана Мария, но виж Роси, Синтия или Любка са друга бира.

Подчертавам - това е лично мнение на база на видяното по ТВ.

# 2 315
  • Варна
Честно да си кажа, снощи се бъзикахме със сестрата на ММ да отидем на почивка в Шри Ланка(Ергенът). Ще се правим на влюбени, ще правим скандали, ще спорим кое е правилно, чушка или пипер. Ей такива неща. Поне ще си починем. 😁

# 2 316
  • София
Въпросът с Роси е - такава ли си е отвеяна и дезориентирана или търси себе си, т.е. търси печелившия образ и поведение и така губи себе си 🤔

# 2 317
Ако Бранка и Люба имаха дъщеря…прилича ми и на двете по различен начин🧐

Момичета, намирате ли прилика между Любомира и Грета Тумберг?

# 2 318
Отдавна не сме обсъждали една личност...GrinningТа искам да кажа за нея,че броя на корекциите е винаги правопропорционален на празнотата между ушите и обратнопропорционален на интелекта.
И котето на Марто. Много красиво. Heart Eyes
Скрит текст:

# 2 319
# 2 320
Божей и котката му маркова на Марто, и тя скъпа! 😍 Като валиДаца - скъпа жена! 😁

Общи условия

Активация на акаунт