🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 702
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Скрит текст:
Аз си имам една теория. Значи, наш'та Данка са я скаутнали и са я поканили да участва. Тя си е казала - супер, безплатна реклама, това, онова, ще стана следващата Капитанова и ще си върна дълговете. Наш Марто си е с Мартина от преди предаването. В началото я кани, за да се знае, че се познават и да покрият слухове от разни техни познати, че са ги засичали заедно. И гениалният сценарий е следният. Марто ще гони Данка, тя ще го върже (хем се задържа дълго в предаването, хем книгата работи) и след това заживяват заедно. Да, ама нещата не се получават и след предаването Мартин се събира с любимката на всички, честната и добродушна Марти. Такъв сюжет досега в България не е имало, но май е имало в САЩ.
И сега ние ръкопляскаме и се покланяме на НН, че успя този сезон да ни даде друга, различна развръзка. Wink
Ако това е вярно и Мартин след предаването е с Мартина, значи ЕЛВИРА Е КАЗВАЛА ИСТИНАТА!!!
А че Мартин и Даниела играят театро, то и за слепите е видно 😜 Въпросът е - защо? Един възможен отговор е горното, но може и да е и за сеир 😉
Ох, сега се загледах и в бутика на Косара. Освен китайски боклучки, тя също продава реплики на луксозни марки. Абе, какво им става на тия жени?! Не знаят ли, че това е подсъдно?! Колко продавачи изядоха дървото от началото на годината… Вярно, не е ефективна присъда - пробация е, но все пак… За укриването на данъци да не говорим… А тя застава зад тези стоки с името си. Нямам думи какви нагли хора има.
Не нагли - тъпи на манивели😉
А, забравих тъпи и кухи като мечи хралупи 😂

# 2 281

Ох, сега се загледах и в бутика на Косара. Освен китайски боклучки, тя също продава реплики на луксозни марки. Абе, какво им става на тия жени?! Не знаят ли, че това е подсъдно?! Колко продавачи изядоха дървото от началото на годината… Вярно, не е ефективна присъда - пробация е, но все пак… За укриването на данъци да не говорим… А тя застава зад тези стоки с името си. Нямам думи какви нагли хора има.
Не нагли - тъпи на манивели😉
А, забравих тъпи и кухи като мечи хралупи 😂
От двете им мозъчни клетки какво повече може да очакваме Simple Smile
Много се радвам, че все пак ще гледаме някои майки тази седмица.

# 2 282
Как се казв "буЧика" на К'сара? Ще ми бъДЖИ интересно да го разгледам и аз. 🤭

# 2 283
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като нямат нужните мозъчни клетки,за да се захванат с нещо сериозно тип професия с учене,си отварят "бутици".
Препродават китайски боклучета с 10 пъти надценка.

Как я виждате Косара да работи в офис, да прави нещо смислено и различно от пиене на кафета и клатене на екстеншъни по баровете? Мартина също?

Изгледах надкаста с Алекс.Наистина не разбирам защо винаги се отделят по 10-15 минути коментари за Роси?
Роси стана звездата на сезона реално,Даниела и другите уж главни героини се споменават с по 1-2 изречения и толкова.
За мен Роси отначало е разбрала,че тази компания не е нейната, имало е подмятания от всички страни и Роси се е озлобила и изолирала. Идват новите сестри и си е помислила,че ето, имам нови приятелки,имаме допирни точки,обаче Алекс започва да стои повече време с другите и Роси(която явно емоционално е по-разклатена) изревнува и се дразни,че е назад поставена отново. И прави сцени и се хръцка с фасони.
Точно - ученически драми сред момиченца. Защо не си играеш с мен? Дай си ми куклата,на ти парцалките..

От нищо,нещо направиха и не знам защо Туджаров и Неделчо продължават да дълбаят там всеки епизод.

# 2 284
За хора като Александра, Синтия, Силвия, и много други девойки във формата има една много хубава дума- конформист.
Не понасям такова поведение, също толкова колкото и булитата.
Александра изрецитира, каквото АМ и другите са ѝ казали, ала Силвия.
Росица 100% има недостатъци, но това тяхното прилича на организирано нападение върху нея. Александра както разправя, че не обича интригите, така и 1 час само за Росица дрънка, но нито едно изречение за другите интриганти в сезона. Не ми е правдоподобна.

# 2 285
  • София
Изгледах всички надкасти и чакалкасти. Първите станаха конформисти. А пък последните много са свалили нивото. Там дори са си купили книгата и дори я рекламират с или без да искат. Трагикомедия. Жорката правилно си вдигна чукалата и се махна. Чакалче, хубаво си започна подкаста сам и сам да си коментираш ИВ + гости. Така и трябваше. Ама пусти мерак за нещо повече. Еми, не става.

Тази година подкастовете са скучни като самия сезон.
Почти нищо интересно за отбелязване. Явно наистина не е имало никакъв 'контент' защото си изсмукват от пръстите някакви нелепи истории, които не струват нищо. И сами се вкарват в някакви филми само и само малкото останали балъци да им се хващат на въдицата. Визирам водещите. Които много добре знаят горчивата истина, но никога няма да отрежат ръката, която ги храни.
Гостите скучни до скучни.
Няма подкаст, който да отлича с нещо за разлика от минали години. Може би все пак тези с Елвира, Силвия, Диана и Синтия бяха една идея по-интересни. Поне разкриха нещичко. Дали е истина никой от нас няма как да знае на 100% защото не е бил там.
Но пак като цяло скука. Нищо интересно и извън формата. Смятайте другите подкастове на какво ниво са.
Половината гостенки няма какво да кажат. Ама буквално. За какво ги канят изобщо?
Синтия с голяма черна точка как се похвали, че е оставила белег на момиче от бой и че била побойничка, но пък каза, че е иначе била голям емпат. Едното не изключва другото между другото. То като цяло, за да участваш в риалити формат малко или много си странен и по-различен, иначе психолозите трудно ще те вземат...
Поне се разбра откъде тръгва онзи знак с ръцете.
И разкри колко несъстоятелен ерген е Виктор. И как някои неща били по сценарий, а не идея на ергените и Туджаров и Неделчо бързо скочиха, че не било вярно. Хихихи.

След разразилата се инстаграм война между Даниела и Неделчо (по-точно атаката на материалното момиче с брутални и унизителни нападки срещу него) дори Азов се включи да защитава Неделчо. Няма смисъл брат. Даниела няма никакви аргументи с които да влезе в открит и честен диспут с Неделчо. Последния ще я обезкости. Въпросът е дали ще го направи или ще е послушко, защото така трябва... Rolling Eyes Bowtie

# 2 286
Трябва да добавим дЖив слон ( евала саркаст) към смуЧи и джиприсанчи. Не знам как сме пропуснали🥤💊

@Diavolo дойдОхме си на думата 🙃
Щом най-дискуЧирана тема е джиалекта на участничките, пра’и си сметчкитИ колко ни е кумбая.

.[quote author=Diavolo link=topic=1770917.msg49684377#msg49684377 date=1746504573

Тази година подкастовете са скучни като самия сезон.
Почти нищо интересно за отбелязване. Явно наистина не е имало никакъв 'контент' защото си изсмукват от пръстите някакви нелепи истории, които не струват нищо. И сами се вкарват в някакви филми само и само малкото останали балъци да им се хващат на въдицата. Визирам водещите. Които много добре знаят горчивата истина, но никога няма да отрежат ръката, която ги храни.
Гостите скучни до скучни.
Rolling Eyes Bowtie
[/quote]

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 07:46 от Labubu8

# 2 287
  • София
Labubu8,

Дам, на мен най-забавно ми е да слушам ряпата и СарКаста, който е голям трън в петата + директния Ауткаст и забавния Кукушев.

# 2 288
Любим ми е и на много съфорумки/ци, но го отсвириха от тук завалията😭
,
Labubu8,

Дам, на мен най-забавно ми е да слушам ряпата и СарКаста, който е голям трън в петата + директния Ауткаст и забавния Кукушев.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 08:11 от Labubu8

# 2 289
Labubu8,

Точно пък на Кукушев не мисля, че някой може да му е трън. Той отдавна е за вечерно шоу в някоя телевизия. Ама не, от BTV са решили, че "Познай на колко съм години" е много забавно вечерно шоу. Много, много забавно. Споменах ли, забавно? Ааа и интересно. 😑

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 08:24 от Alucard

# 2 290
  • България
Labubu8,

Кукушев тази година е много изтъркан и преписва директно от форума и от Ряпата. Ауткаст прави анализ, но тази година няма какво да се анализира.

Най-забавният подкаст беше с Йоана, която се гърчеше в лъжи при Ивайло Герасимов. Той бил познавал баща й, смятай, ако не го познаваше как тя щеше да се излага. Този разговор показа защо 20-годишните нямат работа с 40-годишните.

# 2 291
Тази седмица ли е финалът?

# 2 292
Йоана Йоко за женската енегрия: на домашен любимец, някой да те прибере, нахрани, задоми и да те разхожда. Grinning

# 2 293
  • Варна
Може ли някоя добра душа да каже за знака с ръцете? Какво е казала Синтия?

# 2 294
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Обратно на повечето хора, не мисля, че Виктор е загубил интерес към нея, заради историята с целувката. Просто му дойдоха в повече момичетата. Бранка си я беше набелязал предварително и енергията му беше насочена там. За да има малко драма, си избра Любка като втора - по простата причина, че първата им среща мина леко и разбра, че с нея не е нужно да си дава много зор. Виктор определено не може да си разпредели вниманието върху повече жени - толкова си му е капацитетът. Много неподходящ ерген. От друга страна, като Тушев беше продуцент, се уверяваше, че (почти) всички ще ходят на срещи, като им организираше игри… Николов се изложи като остави мъжете да решават всичко. Добре за тях, лошо за зрителя.

Аз вече се отказах да търся логиката в поведението на Виктор. Дори и да е подтикван от продуцентите за някои свои (без)действия, вече го виждам като фалшив образ.
Не може да казваш, че си влюбен в Любомира на 80%, но да изглежда все едно си влюбен на 100% в Бранимира, същевременно да се целуваш най-страстно с Клаудия.
Скрит текст:
Но отделно от това, аз някак си не виждам в очите му чисто мъжката страст, когато гледа някоя жена. Дори и на неизразителния Васил почват да му текат лигите като гледа Косара. На Мартин му святкат очите при вида на всяка по-засукана мадама. Виктор все едно изпитва единствено... досада. Според мен най-искрен беше когато отвърна на Люба, че не би търсил любов в реалити на нейно място. И според мен и той не е по тази причина там, затова и се съмнява в мотивите на всички. Пък дали просто неговия човек не е в Шри Ланка или той трябва да е от друг пол, няма значение. Явно просто е искал известност и се опитва цял сезон да влезе в ролята на Ергена, но тя не му приляга изобщо, колкото и от участничките да се опита да завърти едновременно.

Може, може. За мъжете любовта и секса не са едно и също. Wink

Общи условия

Активация на акаунт