🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 707
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 265
Силвия не спомена ли като излезе, че с бившия и са имали заведение. И затова се хванала след развода като сервитьорка щото била наясно с бизнеса, та и трябвала работа, да рестартира. Сега била вече управител. Та като нищо да се познават с Марти-парти
Като нищо, едната сто про е Силвия, някоя от последните момичета в надкаст каза, че Мартин е проучил 5 момичета, а защо не и да си ги е поканил с уговорки, те така или иначе държаха да кажат, че са поканени от скаути, каквото и да значи това, хора на предаването.
Силвия да е тайно поканена ли? Никакъв шанс… Ако искаше агент, щеше да вкара някоя, на която повече ѝ сече пипето… Силвето намаза само защото Марто искаше да се покаже като широкоскроен, че взима жена с деца и т.н. Ако нямаше камери, изобщо нямаше и да я погледне…

Уж след срещите в София бил проучил Даниела, Мартина, Габи, Елвира и там още някоя силиконка беше. Габи 100% я изгони първа заради това - разбрал е, че е обвързана.

# 2 266
За мен Даниела е поканената и с нея разиграват сцени. Интересно е да видя какво ще измислят, за да излязат и двамата сухи от водата.

# 2 267
Силвия не спомена ли като излезе, че с бившия и са имали заведение. И затова се хванала след развода като сервитьорка щото била наясно с бизнеса, та и трябвала работа, да рестартира. Сега била вече управител. Та като нищо да се познават с Марти-парти.
Силвия не си ли живее и работи в Бургас? Марто няма много път натам - той обикновено или е в София, или във Варна. Не че е невъзможно да се познават, де, просто не ми се връзва. Нито е красива силиконка, че да я сваля; нито е особено хитра, че от нея да става добър “таен агент”. Статистка някаква.

# 2 268
И идея си нямам от къде е Силвия нито пък къде се подвизава къркащия. Не съм го гледала в ИВ, та не знам доколко в стратег, или просто отмъстителен злобар.  и ЕргенЯ спрях да гледам като каза, че ще кани само Даниела, още преди битак шопинга. Но ми е странно, че все я привикваше, а и Мартинките докато бяха вътре си бяха първи дружки с нея. Това предаване е такава нагласена смешка от детската градина, че вече всеки ме съмнява 😂
Силвия не спомена ли като излезе, че с бившия и са имали заведение. И затова се хванала след развода като сервитьорка щото била наясно с бизнеса, та и трябвала работа, да рестартира. Сега била вече управител. Та като нищо да се познават с Марти-парти.
Силвия не си ли живее и работи в Бургас? Марто няма много път натам - той обикновено или е в София, или във Варна. Не че е невъзможно да се познават, де, просто не ми се връзва. Нито е красива силиконка, че да я сваля; нито е особено хитра, че от нея да става добър “таен агент”. Статистка някаква.

# 2 269
И идея си нямам от къде е Силвия нито пък къде се подвизава къркащия. Не съм го гледала в ИВ, та не знам доколко в стратег, или просто отмъстителен злобар.  и ЕргенЯ спрях да гледам като каза, че ще кани само Даниела, още преди битак шопинга. Но ми е странно, че все я привикваше, а и Мартинките докато бяха вътре си бяха първи дружки с нея.
Това в някакъв подкаст го коментираха (май беше този с Анна-Мария) - че Мартин първите седмици подпитвал какви са отношенията на момичетата, едва ли не имало ли някоя, която е приятелка с всички… Което било Силвия (поне в началото). Тя с всички си говорила и била супер весела. Може би затова Мартин си я е набелязал като информатор… Лошото е, че тя после си развали отношенията с Даниела, Ферай и още 1-2, та в крайна сметка не се оказа много полезна.

# 2 270
Ади не беше ли астроложка някаква, а не козметичка?

# 2 271
Ади не беше ли астроложка някаква, а не козметичка?
Поне до миналата година е работила във Винтидж Долс - там правят процедури за лице и тяло, лазерна епилация, такива неща. Сега вече може и да не е там. Явно целта на влизането ѝ е да си намери клиенти като астролог / инфлуенсър.

# 2 272
  • София
Имам някакви странни проблясъци 🤔. Сега, със закъснение зацепвам 😂 . Бранимира в подкаста спомена, че била поканена от Николов, искала да участва в реалити тип Dancing stars…  на нея Виктор и е бил през … да не казвам къде. Тя е влезнала де факто за известност, създаване на контакти в ТВ-средите. Никаква любоФ, никакъв Виктор. Затова и не знаеше къде се намира, когато момчето й рецитираше, че с нея става, с нея си ляга…😂, а тя го гледаше като извънземен 😜. Затова толкова дълго седя и се мъчи, мъчи и него. Тя си играеше нейна си роля в нейния филм. Накрая се усети или й намекнаха /чрез Мартин?/, че трябва да се маха 😂

Но това може да е плод на развинтената ми фантазия, подкрепена от някаква параноя за “световна конспирация” 😉😂

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 23:35 от almadji

# 2 273
Силвия каза, че от 18 годишна живее в София.
Изслушах подкаста с Алекс, чак накрая се отпусна на въпросите за филм и книга и не можеха да й затворят устата, а вече искаха да приключва тая мъка и скука. Постоянно внимаваше да не обиди някой. Може би това е американското поведение, но някак не ми допада. Повърхностна ми е.

# 2 274
Аз си имам една теория. Значи, наш'та Данка са я скаутнали и са я поканили да участва. Тя си е казала - супер, безплатна реклама, това, онова, ще стана следващата Капитанова и ще си върна дълговете. Наш Марто си е с Мартина от преди предаването. В началото я кани, за да се знае, че се познават и да покрият слухове от разни техни познати, че са ги засичали заедно. И гениалният сценарий е следният. Марто ще гони Данка, тя ще го върже (хем се задържа дълго в предаването, хем книгата работи) и след това заживяват заедно. Да, ама нещата не се получават и след предаването Мартин се събира с любимката на всички, честната и добродушна Марти. Такъв сюжет досега в България не е имало, но май е имало в САЩ.
И сега ние ръкопляскаме и се покланяме на НН, че успя този сезон да ни даде друга, различна развръзка. Wink

# 2 275
И според мен Даниела и Мартин изпълняват роля. Даниела беше твърде уверена от самото начало на риалитито.
Като да знаеше предварително развоя на събитията.
За мен - Росица просто не е знаела в какво се забърква. Във вила насред Шри Ланка, наред с още 20 момичета, които са там за парти... не за друго. Момичето се е вкарало във филма. Като 13 годишна попаднала в партито на големите. Аз я харесвам, намирам я истинска, въпреки хаотичното й поведение.

# 2 276
  • България
И този сюжет е силно възможен и се връзва с неща, които Мартина казва - че ще напусне предаването, ако бившата на Мартин влезе, че се връща да живее в София.

Обаче имам малко по-високо мнение за Мартин и смятам, че ще избере по-умна жена от Мартина.

# 2 277
  • here and now
И този сюжет е силно възможен и се връзва с неща, които Мартина казва - че ще напусне предаването, ако бившата на Мартин влезе, че се връща да живее в София.

Обаче имам малко по-високо мнение за Мартин и смятам, че ще избере по-умна жена от Мартина.
На МарЧин не му трябва умна. По-глупавка с джуки и големи сиси му е тамън!

# 2 278
Ох, сега се загледах и в бутика на Косара. Освен китайски боклучки, тя също продава реплики на луксозни марки. Абе, какво им става на тия жени?! Не знаят ли, че това е подсъдно?! Колко продавачи изядоха дървото от началото на годината… Вярно, не е ефективна присъда - пробация е, но все пак… За укриването на данъци да не говорим… А тя застава зад тези стоки с името си. Нямам думи какви нагли хора има.

# 2 279
Не се учудвам и грам, че има толкова ергенки с родители "психолози". Години наред това беше една от специалностите с най-ниски изисквания за влизане и почти никакви, за да я завършиш. И то не в 1 или 2 ВУЗа. Хиляди манекенки, танцьорки и редови бръмчалки кътат по една диплома за психолог в чекмеджето си Simple Smile За щастие повечето никога не са практикували професията.  Wink
Обратното, беше с един от най-високите балове години наред. Как нещо ще е модерно, ще има интерес и ще има наплив, пък ще е с нисък бал?!?

Когато една специалност е модерна се отварят супер много бройки (задочни, платени и тн.) и в повечето университети извън топ 1-2 започва да се влиза с нисък бал.

Общи условия

Активация на акаунт