🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 714
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 250
Ееее, айде сега, Александра от първи сезон се оказа абсолютно психо Grinning

# 2 251
Само да кажа, че пуснах Надкаста с Александра. Българският ѝ според мен е по-добър от този на Косара 😅😂

… и на Ферай, на която понякога наистина нищо не ѝ разбирам 😂

# 2 252
  • София
Току-що изслушах Надкаст с Алекс. Изглежда ми човек, с който се общува леко.

# 2 253
А дали само Виктор си е избрал две момичета да ги покани. Замислям се, че щом на него са позволили, и Мартин не може да няма избрани, но го крият. И дали Даниела не е от избраните .
Като нищо, едната сто про е Силвия, някоя от последните момичета в надкаст каза, че Мартин е проучил 5 момичета, а защо не и да си ги е поканил с уговорки, те така или иначе държаха да кажат, че са поканени от скаути, каквото и да значи това, хора на предаването.

# 2 254
Много ме дразнят Туджаров и Неделчо в НадкасТ. Чак в Дядо Коледа, дядо Торбалан, и Великденския заек ще "повярват", за да оправдаят продукцията. Неделчо вярвал, че в течение на предаването решили да Включат Васил. Да и затова снимката му е била сред тези, за които са гласували участничките.

# 2 255
Че те участничките са видели още доста снимки, май казаха 10 мъже. Останалите 7 не са влезли в предаването. Предполагам, че това са били шортлистнатите кандидати за Ерген. На мен ми се вижда далновидно и смислено да има резервни ергени, всичко става все пак. Както има и резервни моми.

# 2 256
От самото начало е планиран 3-ти ерген, просто е бил друг, не Васил. В последния момент третият се е отказал и са вкарали първата резерва - Васил. Wink

# 2 257
Възможно е. Въможно е и да са решили в движение да вкарат някой от другите потенциални ергени. В крайна сметка Мартин като Ерген почти може да го отпише човек така или иначе. На мен, честно казано, ми е по-интересно и раздвижено с повече ергени, така че нямам нищо против.

# 2 258
Като нищо, едната сто про е Силвия, някоя от последните момичета в надкаст каза, че Мартин е проучил 5 момичета, а защо не и да си ги е поканил с уговорки, те така или иначе държаха да кажат, че са поканени от скаути, каквото и да значи това, хора на предаването.
Силвия да е тайно поканена ли? Никакъв шанс… Ако искаше агент, щеше да вкара някоя, на която повече ѝ сече пипето… Силвето намаза само защото Марто искаше да се покаже като широкоскроен, че взима жена с деца и т.н. Ако нямаше камери, изобщо нямаше и да я погледне…

Уж след срещите в София бил проучил Даниела, Мартина, Габи, Елвира и там още някоя силиконка беше. Габи 100% я изгони първа заради това - разбрал е, че е обвързана.

# 2 259
Чудесно, че проучил и Даниела. После да не се оплаква, че в нещо бил подведен. Сам си я избрал и то след проучване. Но ще гледаме, ще видим.

# 2 260
  • # супернатурална #
Това поставя под  съмнение дълга и от 120000 (мъжете бягат от чужди финансови задължения) или показва, че наистина яко е хлътнал, щом като и това не го плаши.

Чудесно, че проучил и Даниела. После да не се оплаква, че в нещо бил подведен. Сам си я избрал и то след проучване. Но ще гледаме, ще видим.

Каквато и да е Росица, нищо не оправдава селяндурското отношение на Косара и Любомира. Същото и за Александра с. 1. Дениз още ми е пред очите с изкривена си от злоба физиономия и отвратителните обиди. Аман от къси фитили, които реагират и на най-малкия дразнител с вербална и не само агресия. Представям си ги в реала като агресори на пътя, или как правят панаири за паркомясто, например.

# 2 261
Вече яко се отегчавам, но ще догледам и този сезон.

# 2 262
You know - Алекс е толкова nice. През цялото време толкова си practice българския, че ми наду главата. Но, да, I agree, пак говори по-добре от Косара. By the way много обичам престорени nice people. Alex, you know who I'm talking about. Wink На чист български, за да ме разбереш. Simple Smile

# 2 263
Силвия да е тайно поканена ли? Никакъв шанс… Ако искаше агент, щеше да вкара някоя, на която повече ѝ сече пипето… Силвето намаза само защото Марто искаше да се покаже като широкоскроен, че взима жена с деца и т.н. Ако нямаше камери, изобщо нямаше и да я погледне…

Уж след срещите в София бил проучил Даниела, Мартина, Габи, Елвира и там още някоя силиконка беше. Габи 100% я изгони първа заради това - разбрал е, че е обвързана.
Скаутите са Headhunter-и на инфлуенсъри (уонаби) за реалити предавания, явно. 😁

# 2 264
Знам какво са, но Силвия не е вербувана по ИГ. То тя май е единствената минала през нормалния кастинг процес от момичетата на Мартин…

Общи условия

Активация на акаунт